Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 16. >xcarrotx< [2]

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

1 okt 2014 - 21:34

1386

1

417



16. >xcarrotx< [2]

Image and video hosting by TinyPic Deze is voor jou babe! <3

Zodra ik alles heb getypt, bekijk ik nog eens mijn inzending. Ze geven een dag met 1D weg, en je moest iets heftigs dat je in je leven hebt meegemaakt, insturen. Ik wist meteen wat ik ging invullen.

Hoi, ik ben Tamara Megan Delore. Ik zou heel graag de wedstrijd willen winnen, dit is mijn verhaal:
Toen ik zes jaar was, gingen mijn ouders en ik naar familie in het buitenland. Ik had ze lang niet meer gezien, en was blij dat we eindelijk weggingen. We waren dus onderweg, iets van vijf km van mijn huis vandaan. Daar ontstond de eerste ruzie tussen mijn ouders al. Ze hadden een kleine ruzie over welke kant we op moesten. Het was snel voorbij en goed gemaakt. Dus we reden weer verder. Het was al best druk op de weg, en ik voelde dat het niet goed was. Ik heb altijd een naar gevoel in mijn buik als er iets slechts of naars gaat gebeuren, waarom weet ik niet. Maar ik zei er niks over tegen mijn ouders, ik hou er niet van om over mijn gevoelens te praten. En mijn gevoel klopte. In de verte zag ik aan de andere baan, iemand een beetje slingeren. Toen ik het zag, leek het niet erg, maar hij ging meer slingeren. Hij schoof onze baan op en ik wilde mijn ouders waarschuwen, maar ik was te laat. De auto raakte de onze en we slingerde over de hele baan. Uiteindelijk botste we tegen een boom aan, en ik had het overleefd. Ik had een paar schrammen op mijn armen maar mijn ouders waren er slechter aan toe. Mijn moeder was het meest geraakt, mijn vader minder. Mijn vader heeft het overleefd en is beter geworden, maar mijn moeder haalde het niet, en overleed. Dat is eigenlijk samengevat mijn verhaal.


Ik knik en voel een traan over mijn wang glijden. Dat is nu al weer elf jaar geleden, de tijd gaat snel! Ik klik op verzenden en ga verder met mijn tekening.

3 uur later

Ik hoor een pling en kijk op van mijn, derde nu al, tekening. Ik klik op mijn mail en zie dat ik een mail heb van het magazine. Ik open hem en begin nauwkeurig te lezen.

Hoi, Tamara. We hebben besloten dat jij een dag met 1D met mag doorbrengen. We vonden het heel heftig wat je hebt meegemaakt en we trokken jou inzending er meteen uit. Hier zijn de details over de dag.

Ik begin zo hard te gillen dat zelf mijn kat Minous opkijkt. Ze legt haar hoofdje weer neer en ik lees de details.

Een week later

Vandaag is de dag. Vandaag mag ik met 1D zijn. Heel de week was ik zenuwachtig en zeker weten blij. Je wilt niet weten hoe blij ik was. In ieder geval, ik sta op het station in midden Londen. Ik zou om twaalf uur opgehaald worden op het station. Het zou een zwart busje zijn met een witte bumper. Ik zie een busje het parkeerterrein oprijden. Ik check of ie een witte bumper heeft, ja. Ik loop erop af en de chauffeur stapt uit. Ik herken hem meteen als Mark. (Do you know the #wherearewegoingtodaymark? ) 'Ben jij Tamara Delore?' Ik knik en hij houd de deur voor me open. Misschien was het ook wel duidelijk dat ik Tamara ben ik draag een 1D shirt met de datum van vandaag erop geschilderd. Mijn haar in een knot en mijn make-up simpel. Mijn zwarte broek die versierd word door mijn galaxy print vans. Mark stapt zelf in en hij rijdt aan. 'Dus, wie is je favoriet?' In eerste instantie kijk ik hem verward aan en snap dan pas zijn vraag.
'Liam.' Hij knikt en ik staar naar buiten. De stad Londen raast voorbij en mensen lopen voorbij.

Na een kwartier zijn we aangekomen bij een bos, net buiten Londen. Er staat midden in het open veld een houten huisje. Het hout is lichtkleurig, maar het dak is weer donker. Het ziet er heel leuk uit. Ik stap uit en volg Mark. We stappen een twee tredig trapje op en we staan nu op een veranda. De veranda is versierd met lampjes en een hangmat, met daarnaast een zitzak. Ik kijk even een stukje naar achter het huis en zie een stapel hout liggen en allerlei krukjes en stoeltjes. Mark opent de deur en ik volg hem naar binnen. Drie jongens zitten op de bank verspreid en een daarvan staat op. Een blondharige jongen staat voor me. 'Jij bent Tamara, niet?' ik knik. Dé Niall Horan staat gewoon voor me! Hij steekt zijn hand naar me uit die ik liefdevol schud. Een jongen met krullen komt erbij staan en daarna komt Louis. Na dat ik hun heb ontmoet roept Niall naar boven dat Liam en Zayn naar beneden moeten komen. Al snel rennen ze de trap af en staan voor me. Mijn hart klopt als een gek als Liam me aankijkt. Zijn ogen houden de mijne gevangen en hij is stil. Als Zayn hem een duwtje geeft schud hij wakker en geeft me een hand. 'Zin om te zwemmen?' vraagt Niall.
'Uhm, actually, ik heb geen zwemkleding of iets bij.' Zayn kijkt me aan.
'Wacht, misschien heeft Perrie iets voor je. Ze is er niet maar je kan wel iets lenen.' Ik knik en samen lopen we naar boven. Hij laat hem de inloopkast zien en ik loop naar binnen. Als ik omdraai is Zayn al weg en neem ik de tijd om me om te kleden.

Als ik omgekleed en wel de trap af loop, is iedereen al naar buiten. Ik loop naar de schuifdeur en schuif hem open. Achter het huisje loopt het open veld door, met een groot zwembad en zoals ik al zag, een kampvuur plaats. Ik schuif de deur achter me door en loop naar de jongens. 'Tamara!' Ik kijk op en Harry kijkt me aan. 'Gooi die bal eens!' Ik loop langs de stoelen af en pak de voetbal. Ik schop hem het water in en hij plonst op het water net naast Liam. Hij kijkt me even aan en is verbaasd.
'Zit je onder voetbal?' Ik schud mijn hoofd.
'Mijn vader voetbalde vroeger veel met me, samen met mijn moeder die ernaast stond.' Hij knikt en ik slik de tranen weg. Niet gaan janken met de jongens erbij. Ik gooi mijn spullen neer op de stoel en klim via het trapje het water in.

's Avonds, als het al schemert, hebben we besloten om het kampvuur aan te steken. De jongens en ik zijn hele goede vrienden geworden en ik ben best close geworden met Liam. Hij is ook so cute! De jongens hebben eindelijk het vuur aangekregen en het is al donkerder. Niall haalt de marshmallows erbij. Iedereen krijgt een fatsoenlijke stok en één marshmallows. Maar dan heb je grapjas Louis weer en die pakt er twee. Glimlachend schud ik mijn hoofd en houd mijn stok boven het vuur. 'Dus, zullen we truth or dare doen?' Iedereen stemt in en Zayn mag beginnen. Louis moet van hem het water inspringen met kleren aan. Als een verzopen kat komt hij terug. Ik kan het niet laten om te gaan lachen. Daarna is Liam aan de beurt. Hij moet van Louis een vlag (die uit the middle of nowhere komt, zomaar heeft Louis die vlag) bovenin de boom steken. Liam pakt de vlag en klimt. Wat is dat sexy! Als hij boven is zwaait hij met de vlag en geeft mij een knipoog. Ik glimlach en bloos een beetje. Als hij weer terug is, komt ie weer naast mij zitten en is hij aan de beurt. 'Tamara, truth or dare?'
'Uhm, doe maar dare.' Hij steekt zijn hand uit.
'Kom mee.' Ik pak zijn hand en hij sleurt me achter het huisje. 'Mijn dare was dat je me moest gaan met mij en die heb je gedaan, dus nu een beloning.' Hij legt zijn ene hand om mijn middel en de andere op mijn wang. Langzaam komt hij dichterbij en ik sluit toch wat sneller het gat tussen onze lippen. Hij glimlacht iets tegen mijn lippen aan. Als hij zich los maakt kijkt ie me aan. 'Dus jij vind me ook leuk?'
'Heel erg.' Met die woorden legt hij zijn lippen weer op de mijne.

__________
Ik hoop dat je het leuk vond =)

Voor derde --> Lijstje opnieuw
Voor vervolg --> Lijstje (;

-X-
<3


Reacties:


xcarrotx
xcarrotx zei op 3 okt 2014 - 20:59:
AAAAH THANK YOU SO MUCH

Tis so cute! Ik ben superblij