Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ] » Epiloog

I’ve Got The Blue Eyes Too [ Afgerond ]

2 okt 2014 - 21:05

263

3

214



Epiloog

Het is nu echt tijd voor de epiloog. Ik ga deze avond veel schrijven aangezien ik weinig huiswerk heb. Hier komt het dan:

Na de vakantie en drama drama tijdens de vakantie, gaat het goed. Het is niet te geloven maar Serena heeft met... Wil je het weten? Lees dan het stukje hoe het gebeurde:

~Serena Wildown


‘Kom het podium op Serena!’ Hoor ik backstage. Ik frons mijn wenkbrauwen. Meent Cameron dit nou? Matthew en Cameron rennen het trappetje af en sleuren me mee het podium. Er klinkt geklap vanuit de zaal. Ik giechel en Cameron draait me naar hem toe. ‘So...’ Begint hij. ‘Dit is Serena, ook een Youtuber.’ De fans lachen waardoor ik het ook doe. ‘Maar ik heb een vraag voor je.’ Serieus kijkt hij me aan, met een microfoon in zijn handen. Op dit moment is het doodstil. Goede timing girls! ‘Do you gotta bae, or nah? You want to you try a date, or nah?’ Zingt hij. Ik giechel en fluister de volgende woorden in zijn oor: ‘Betekent dit dat je...’ Ik mag mijn zin niet afmaken. ‘Wil je met me?’ Cameron kijkt me gespannen aan. Ik knik heftig en vlieg van vanaf-nu vriendje om de hals. Wat is het toch een schatje!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Iedereen is dus happy, en Nash? Hij is ook gelukkig, maar zonder liefde. Hij is over Serena heen gekomen. Gelukkig, maar. En Coco? Het meisje die je vast nog wel kent, het begon daar allemaal mee. Met Coco. Nou, ze doet op dit moment mee met de 2e 7 Days in bed. Misschien ontmoet ze daar wel de ware?


Reacties:


Ashley1D zei op 4 okt 2014 - 20:44:
Jammer dat het verhaal is afgelopen
Het was super leuk!

xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 2 okt 2014 - 19:55:
Jammer dat het voorbij is );

Wel leuk verhaal!
X


x1Dx
x1Dx zei op 2 okt 2014 - 18:30:
Heel leuk!!
Het was een super verhaal!! X