Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Let me Dance || TomKaulitz » 25 mei

Let me Dance || TomKaulitz

4 okt 2014 - 0:21

2020

1

298



25 mei

Chickie, hoe gaat het leren? X

May keek met opgetrokken wenkbrauwen naar het scherm van haar telefoon. Het smsje kwam van een nummer dat haar niet bekend was en er was ook niemand die het lef had om haar chickie te noemen.

Wie de fuck ben jij.

Ze verstuurde het smsje snel en richtte haar blik snel weer op het scherm van haar laptop, waar ze oefenexamens aan het maken was. Opnieuw piepte haar mobiel en ze opende snel het smsje.

Tom natuurlijk! Maar alles goed? X

Prima, maar als ik jou was zou ik mij nooit meer chickie noemen.

Oké, chill maar. Kun je vanavond even langskomen?


Onderaan het smsje stond een adres dat zich ergens in de stad moest bevinden, maar het kwam May niet bekend voor. Ze smste nog snel een 'ja' naar Tom en zocht toen op google maps naar het adres. Het lag, net als het restaurant waar ze de andere meiden had leren kennen, aan de andere kant van de stad. Het was vrijdagavond en May besefte zich plotseling dat haar zusje woedend zou zijn als ze haar niet mee zou vragen. Snel greep ze haar mobiel en tikte een nieuw smsje.

Mag mijn zusje misschien mee? Ze wil jullie verschrikkelijk graag ontmoeten!

Als snel kreeg ze een antwoord, het was geen enkel probleem en er verscheen een grijns rond May haar lippen toen ze bedacht hoe blij ze Evy hiermee zou maken. Ze sloot haar laptop af en liep naar beneden waar ze haar zusje met een paar vriendinnen op de bank zag hangen.
“Ik zou me maar eens klaar gaan maken als ik jou was.” Evy staakte het gesprek met haar vriendinnen en trok arrogant een wenekbrauw op.
“En waarvoor precies?” vroeg ze en May had meteen spijt van het feit dat ze haar zusje mee wou nemen. Als Evy's vriendinnen er waren, kon May haar zusje wel neerschieten.
“Je hebt vanavond een date. Met mij, drie vriendinnen en vier vrienden.” Evy keek haar opnieuw arrogant aan, maar na een paar seconden begon er duidelijk een lampje bij haar te branden.
“O-Mein-Gott, dat meen je niet! May je bent echt de geweldigste, beste, liefste zus ever!” gilde ze en duwde een natte lipgloss zoen op May haar wang. Daarna trok ze haar twee beste vriendinnen mee naar boven en May wist dat ze daar de komende twee uur bezig zouden zijn om een geweldige outfit bij elkaar te sprokkelen.

“Denk maar niet dat je zo mee mag!” snauwde May, toen ze Evy naar beneden zag lopen.
“En waarom niet?”
“Omdat je er uitziet als een slet, Eef. Denk je nou echt dat Tom dát aantrekkelijk vind?”
“Ja, ik weet het zeker. Kom op May, ik heb maar eens kans!” May schudde geërgerd haar hoofd, maar liet haar zusje uiteindelijk haar gang maar gaan. Toen ze in de hal naar haar weerspiegeling keek, viel het haar op hoe verschillend ze beide waren. Evy had een lichtroze hemdje aan, die haar gebruinde huid mooi uit liet komen, met daaronder een super kort spijkerrokje. Ze droeg een paar lichtgrijze uggs aan haar voeten, waardoor haar gebruinde benen nog dunner en langer leken en haar haren had ze sierlijk gekruld. May, daarintegen, droeg een legergroene skinnyjeans, met daaronder een paar zwarte veterlaarsjes. Erboven droeg ze een simpel zwart shirtje en een heleboel kettingen.
“Je hebt je hopelijk al wel bedacht dat we met de brommer gaan?” zei May tegen haar zusje en drukte haar een helm in de handen, waarna ze zelf haar tas pakte en helm opzette.
“Dat meen je niet.. En mijn haar dan?”
“Stel je aan..” mompelde May, waarna ze naar buiten stapte en haar zwarte brommer tevoorschijn toverde. Met veel gevloek kreeg ze het ding eindelijk aan de praat en Evy ging moeizaam achterop zitten.
“May! Niet zo hard, je weet dat ik dit ding verschrikkelijk vind!” May ging wat langzamer rijden en lachte bij de gedachte aan de laatste keer dat Evy bij haar achterop gezeten had. Het was inmiddels zo'n twee jaar geleden en ze was er achterover vanaf gegleden, omdat ze zich te stoer vond om vast te houden. Sneller als verwacht kwamen de twee meiden bij het aangegeven adres aan. Het was een enorm luxe flat, maar May had ook niet anders verwacht. Ze zette haar brommer op het slot en trok haar helm van haar hoofd, waarna ze ongeduldig omkeek naar haar zusje. Die stond haar haar te fatsoeneren in de weerspiegeling van het glas. Na ruim vijf minuten was ze eindelijk klaar en met de lift gingen de meiden naar de bovenste etage, waar ze aanbelden bij de enige deur. Al snel stond Bill in de deuropening en omhelsde haar.
“Ook een goedenavond.” lachte May, die zelf nooit iemand bij een tweede ontmoeting zou omhelzen, maar dat was blijkbaar Bill's karakter. Ze deed een stap opzij en wees op Evy. “Bill, dit is mijn zusje Evy.” zei ze en Evy stak moeizaam haar hand uit. Dit was waarschijnlijk de eerste en enige keer in haar leven dat ze Evy verlegen zou zien.

“Iemand wat te drinken?” Tom stond in de deuropening en May voelde bijna hoe het kwijl uit Evy haar mond droop.
“Ja. Bier.” riepen Georg en Gustav in koor, waarna ze elkaar lachend aankeken. Bill mompelde iets over cola safari en vervolgens keek Tom haar vragend aan.
“Ik ook een cola safari.” antwoordde ze en twee tellen later antwoordde Evy hetzelfde. Ze keek haar kleine zusje met een opgetrokken wenkbrauw aan, maar besloot er verder niets over te zeggen. Ze was tenslotte niet het beste voorbeeld geweest. Ook Noah, Gaby en Nine gaven hun bestelling op en een paar minuten later kwam Tom met een dienblad gevaarlijk balancerend de woonkamer binnen. Op het moment dat het leek alsof hij het ding om zou laten vallen, zette hij het op de grote salontafel, pakte er twee cola safari en een biertje vanaf en plofte tussen May en Evy in.
“Hey danseresje van me. En wat voor schoonheid heb je meegenomen.”
“Danseresje van jou?” vroeg May met opgetrokken wenkbrauwen, terwijl ze een slok uit haar glas nam. “En dit is mijn zusje Evy, ze wou jullie erg graag ontmoeten.”
“Ja, jij bent mijn danseresje.” Opnieuw trok May haar wenkbrauw op en zocht Bill zijn ogen voor duidelijkheid.
“Dat klinkt alsof ik aan een paal in jou slaapkamer kom te hangen?” zei ze uiteindelijk tegen Tom, omdat Bill in gesprek was met Noah en Georg. Tom zijn ogen begonnen te twinkelen bij die uitspraak en voor hij zijn mond open kon trekken, vervolgde May haar zin. “En daar heb ik dus geen zin in!”
“Dat is nou jammer.” zei Tom, waarna hij even teleurgesteld keek. “Maar je bent en blijft mijn danseresje..”
“Tom!” hoorde ze Bill van de andere kant van de kamer roepen. “Ze is niet je eigendom!”
“Wat is dan wel de bedoeling?” vroeg May benauwd, omdat ze niets van het verhaal begreep.
“We gaan na jouw examens een clip opnemen en daarvoor zijn we in groepjes van twee opgedeeld, dat is alles.” mompelde Bill en May haalde opgelucht adem. Ze pakte haar pakje sigaretten uit haar tas en keek Bill vragend aan. Terwijl ze haar sigaret opstak keek ze naar links, waar ze Evy wild met haar ogen zag knipperen. May deed haar best niet in de lach te schieten bij het zien van deze zielige verleidingspoging.
“Wat voor clip dan?” vroeg May aan Tom, om het gesprek een beetje op gang te houden en die sprong meteen op. Even later stond de luxe stereotoren op vol volume en schaldde er een lekkere beat door het ruime appartament.
“Dit is een nummer van jullie nieuwe cd!” gilde Evy en May draaide met haar ogen en keek haar zusje verwijtend aan. Die keek meteen weer naar haar voeten, terwijl haar wangen zachtrood kleurden.
“Klopt. Komm.” lachtte Bill, die Evy haar uitbarsting wel kon waarderen. Het werd stil in de kamer en iedereen luisterde naar de muziek. May bewoog onopvallend mee en was in haar hoofd al bezig met een choreografie.
“En?” vroeg Tom, nadat het nummer afgelopen was. “Kun je hier wat mee denk je?”
“Ik zie het al helemaal voor me!” antwoorde May en Tom werd meteen enthousiast.
“Laat zien.” May keek even geschrokken de groep rond en schudde haar hoofd.
“No way, dat moet eerst duizend keer gerepeteerd worden..” mompelde ze en het leek er even op alsof Tom tevreden was, totdat Evy haar mond opentrok.
“Doe niet zo stom May, je weet dat als het goed in je hoofd zit het er ook goed uitziet.” May moest de neiging onderdrukken om haar kleine zusje een klap te geven, maar keek haar toch even woedend aan. Opnieuw richtte Evy haar blik op haar schoenen en May besloot zich in het gesprek tussen Nine en Gaby te mengen.

Hoewel May na haar eerste alcoholische drankje gestopt was, dronk de rest van het gezelschap flink door en de sfeer werd losser en losser. Bill en Noah praatten zo geanimeerd dat het leek alsof ze elkaar al jaren kenden en May had zich net bij het gesprek tussen Georg en Gustav gemengd. Ze had de jongens eerst voor een stelletje sukkels aangezien, maar inmiddels stroomden de tranen over haar wangen van het lachen. Een blik op de klok maakte echter een einde aan de pret, want ze zag dat het al twee uur geweest was. Op het moment dat ze haar mond opentrok om Evy mede te delen dat ze zouden vertrekken, kwam ze tot conclusie dat zowel Evy als Tom verdwenen waren.
“Dit ga je niet menen..” mompelde May, waarna ze opstond en de gang op stormde. Evy haar veel te hoge gegiechel werd met iedere stap duidelijker en woedend trok ze een willekeurige deur open. “Evy Becker!” snauwde ze, bij het zien van haar halfnaakte zusje.
“Dit is niet wat je denkt!” giechelde Evy, terwijl ze zich achter Tom verstopte. “Tom gooide een drankje over me heen en nu zijn we opzoek naar een schoon shirt!”
“En hij gooide het ook over zichzelf heen?” vroeg May, terwijl ze met een opgetrokken wenkbrauw naar Tom's ontblote bovenlijf keek.
“Wat maakt het uit May, ze is volwassen!” riep Tom met een rare, geile glimlach rond zijn lippen.
“Volwassen, mijn hoe-” May kromp in elkaar toen ze Evy haar elleboog tussen haar ribben voelde neerkomen en met tranen van de pijn in haar ogen greep ze haar zusje bij haar arm. “Wij gaan naar huis. Nú!”
“Doe even normaal, je bent mijn moeder niet. Ik blijf hier!” Evy deed een behoorlijke poging om zich lostetrekken, maar May verstevigde haar greep en trok haar zusje achter zich aan de hal in.
“Wij gaan naar huis!” schreeuwde May om de hoek van de deur waarna ze de jassen van de kapstok trok en de voordeur opende.
“May, waar slaat dit allemaal op?” Tom was inmiddels de slaapkamer uitgekomen en stond achter hen in de deuropening.
“Ze is gek geworden, Tom! Red me!” riep Evy, terwijl ze histerisch begon te snikken. May moest haar best doen haar zusje geen klap te geven en ze was dan ook verschrikkelijk blij dat de deuren van de lift zich achter hen sloten en ze Evy los kon laten.
“Ik haat je May! Je verpest ook altijd alles!” gilde Evy, terwijl de lift langzaam daalde.
“Ik verpest alles? Jij bent de gene die zich als een goedkope hoer gedraagd. Je verwacht toch niet dat ik daar gewoon naar ga staan kijken?”
“Een goedkope hoer? Ik? Dat jij nou zo verschrikkelijk preuts bent betekent niet dat iedereen dat is.”
“Ik ben niet preuts, ik geloof gewoon nog in echte liefde.”
“Laat me niet lachen!” Evy rolde demonstratief met haar ogen. “Wake up sis, echte liefde is een illusie. Je moet pakken wat je pakken kan.”
“Dus kleed jij je maar voor de eerste de beste persoon uit?” vroeg May, terwijl walging van haar gezicht afdroop.
“Noem Tom nooit meer de eerste de beste!” snauwde Evy, terwijl haar ogen zich vernauwden. De lift was inmiddels op de begane grond aangekomen en terwijl Evy haar jas vastknoopte, stappte May het appartementen complex uit om haar brommer te starten. Met veel gekreun en gezucht kwam ook Evy het gebouw uitlopen. Met een woedende blik in haar ogen stapte ze achter op de brommer en May gaf flink gas, waarna er een brede grijns rond haar lippen verscheen bij het horen van Evy haar gegil.


Reacties:


Kaulitzje zei op 22 feb 2015 - 19:41:
Mooi