Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 17 (16+ lezen op eigen risico: Als je dit hoofdstuk niet leest kan je nog steeds volgen.)

Marry me or die (Draco Malfoy)

4 okt 2014 - 10:43

708

1

227



Hoofdstuk 17 (16+ lezen op eigen risico: Als je dit hoofdstuk niet leest kan je nog steeds volgen.)

(Draco pov)

Wanneer Artemis de trap afwandelt, kijk ik haar vol lust aan. Ze ziet er zo mooi uit, zoals altijd. "Gelukkige kerst." Zegt ze vrolijk voor ze me een lief kusje geeft. De tijd was zo snel voorbij gegaan. "Vrolijke kerst." Fluister ik terug als onze lippen wijken. "Ik heb geen zin om naar de Great Hall te gaan trouwens. Kunnen we het niet samen gaan vieren?" Vraagt ze me hoopvol. "We kunnen naar het prieeltje gaan?" Stel ik voor. Heftig schud ze haar hoofd. "Veel te koud." Bibbert ze. "Daar heb je gelijk in. The room of requierment dan?" Stel ik voor. "Is goed, laten we gaan." Antwoord ze.

Al uren zijn we in the room of requierment. We praten en praten, er waren dan ook vele jaren in te halen. Kaarsen flikkerden over de hele ruimte, in het midden stond een groot bed en op de grond lag een zachte mat van schapenwol. Hier liggen we nu op, want voor ons knispert een vuurtje in de open haard. "Artemis, je bent echt bloed mooi." Zucht ik wanneer er even een aangename stilte gevallen is. Een glimlach siert haar mooie lippen. Mijn lichaam barst bijna van verlangen. Ik wilde haar, en wel nu. Langer kan ik niet meer wachten. "Kus me." Zegt ze op een verleidelijke toon. Blijkbaar hoefde dat ook niet.

(Artemis pov)

Ik zie de lust in zijn ogen. Het maakt me zo geil dat ik hem wil aanraken. "Kus me." Beveel ik hem. Een grijns vormt zich op zijn gezicht voordat hij me innig kust. Mijn lichaam wordt automatisch naar hem toe getrokken. Zijn handen woelen eerst door mijn haar, glijden langzaam over mijn nek en komen uiteindelijk uit bij de zoom van mijn gewaad. Hij trekt het langzaam uit, ook de rest trekt hij langzaam en voorzichtig uit. Alsof ik breekbaar ben, alsof ik een smeltende kaars ben. Naakt lig ik naast hem op de mat, snel trekt hij zijn eigen kleren uit. Wanneer ik zijn lichaam bekijk, kan ik enkel nog naar adem happen van verwondering. Hij was zo mooi dat mijn bloed razendsnel door mijn lichaam gepompt werd. Mijn hart klopte in mijn keel en ik moest een paar keer slikken voordat ik terug ademen kon. Ook zijn ogen stonden vol lust mijn lichaam in zich op te nemen. Hierdoor kwamen er rillingen van genot in mijn onderbuik. Zijn penis raakte ik zacht aan met een vinger. Een kreun van genot verlaat Draco's mond. Voorzichtig leg ik mijn volledige hand er omheen. Het voelt warm en zacht in mijn hand, ook klopte hij. Draco bijt op zijn lip, wat me nog geiler maakt. Zachtjes begin ik mijn hand te bewegen en zijn gezicht vertrekt in de geilste poses. "Hmm, Artemis." Zucht hij zacht. Langzaam buig ik mijn hoofd naar hem toe en sluit ik mijn lippen om zijn kloppende eikel. Steeds harder begin ik er op te zuigen en er aan te likken. "Stop." Zeg hij plots, terwijl hij me weg trekt van zijn penis. Hij kust mijn lippen hongerig en drukt zichzelf tegen me aan. Zijn tong kronkelt lekker in mijn mond terwijl zijn handen mijn lichaam verkennen. Wanneer zijn vinger bij me binnendringt kan ik niet anders dan een verraste kreun slaken. Even verwent hij me daar beneden. "Ben je zeker?" Fluistert hij dan stil. Vastberaden knik ik. Zacht glijdt hij in me, terwijl hij lieve zachte kusjes in mijn nek plant. Even doet het pijn maar wanneer ik me ontspan voel ik puur genot. Hij stootte dieper en harder, al snel kwam hij schokkend klaar, maar hij stopte pas toen ik ook kwam. Eerst was er niets dan een zee van genot. Plots werd deze zee van genot verbroken door een zee van pijn. Vlekken verschijnen voor mijn ogen en pijnlijk grijp ik naar mijn hoofd. Het leek alsof ze er met een zware hamer op geslagen hadden. "Gaat het?" Vraagt Draco bezorgd. De pijn verdwijnt als sneeuw voor de zon. "Nee het gaat al weer." Ik gliplach er bij zodat hij kan zien dat ik het meen. Hij neemt me vast in zijn gespierde armen. "Ik wil voor altijd bij je blijven." Zegt Draco dan. "Ik ook bij jou." Antwoord ik terug. Vanbinnen knaagt een angstig gevoel aan mijn ziel.


Reacties:


narcissa
narcissa zei op 4 okt 2014 - 16:10:
Zo zo dat gaat goed zeg!