Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 18

Marry me or die (Draco Malfoy)

4 okt 2014 - 10:44

478

1

218



Hoofdstuk 18

(Artemis pov)

Het is een week geleden sinds we voor het eerst seks hebben gehad. Sindsdien doet Draco alles om het te vermijden. Hij denkt dat het zijn schuld is dat ik zo veel pijn had. "RAAA RAAA" Klinkt het plots. Mijn lieve kraai land naast me op tafel. Als ik zie hoe hij toegetakeld is, slaak ik een zucht van verontwaardiging. Snel neem ik hem op en loop er mee naar Hagrid. " Wat mot je?" Vraagt hij nors. Hij was nog niet vergeten dat ik hem ooit een smerige reus heb genoemd. Ik snapte dus volkomen waarom hij niet blij was me te zien. "Sorry om u te storen meneer Hagrid, maar mijn vogel heeft echt u verzorging nodig, alstublieft." Smeek ik hem terwijl ik hem Corvus laat zien. "Dat ziet er inderdaad niet best uit. Ik mot hem meenemen naar mijn hutje. Neem de brief eraf." Zegt hij nu een stuk vriendelijker. Die brief was ik al lang vergeten, maar nu haalde ik hem er snel af. "Kom morgen maar kijken." Zegt hij voordat hij weg stampt. "Dankje!" Roep ik hem nog na. Draco komt bezorgt op me af gelopen. "Is alles wel oké met je raaf?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. Ik zie dat Draco's handen zich in vuisten gebald hebben. "Ik ga even naar mijn kamer. Sorry, ik heb even privacy nodig." Vertel ik hem en voordat hij me kan tegen houden loop ik naar de common room.

De brief zit in een zwarte enveloppe. In bloedrode letters staat mijn naam. Alleen al naar de brief kijken, bezorgde me kippenvel. Met een diepe zucht zet ik me over mijn angst en open ik de brief. Hoe meer ik er van lees, des te meer tranen rollen op het perkament. Er staat het volgende:

'Geachte Mevrouw Dumbledore,
Hier schrijft Lord Voldemort. Je zult al wel eens van mij gehoord hebben,
maar heb jij ooit gehoord van je grootvader dat je van mij bent?
Ik heb er voor gezorgd dat je moeder een drankje dronk toen ze zwanger
van je was. Hierdoor ben je vergiftigt, en als je verliefd word, dan sterf je
langzaam, zodat jij lijdt maar ook de persoon die het gewaagd heeft je
van mij, de machtige heer, af te nemen.
De enige manier om te blijven leven is met me trouwen.
Trouwens, wist je dat je ouders nog leven?
Je vader is één van mijn trouwste dead eaters en wil dat je mij het ja woord
zult geven. Je moeder loopt al jaren van me weg. Ze is een lafaard, ze heeft
nooit iets gedaan om je te helpen, dus je kan beter slim zijn en de goede keuze
maken. Trouw met me, en word de machtigste vrouw aller tijden,
je andere optie is sterven.
with love.
Lord Voldemort'

Wanneer ik geen tranen meer over heb, borrelt er woede in me op. In een razende vaart sta ik op van mijn bed, en storm naar het kantoor van mijn grootvader.


Reacties:


narcissa
narcissa zei op 4 okt 2014 - 16:14:
What!
Trouwen met Voldemort! O my God,dat is echt een nachtmerrie. Arme meid. Dan ik had voor de Draco ( Om dat Draco stiekem een schatje is) en de dood gekozen. Maar ja het gaat hier niet om mij maar om Artemis