Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 20

Marry me or die (Draco Malfoy)

4 okt 2014 - 10:45

409

1

205



Hoofdstuk 20

(Penelope pov)

Snape komt het huis van Albus binnen. "Nee, je hebt hem toch niet gestuurd? Hij is de trouwste deatheater van Voldemort." Zeg ik woedend. "Rustig, Penelope. Hij is je enige kans. Ik vertrouw hem." Antwoord Albus. Ik vertrouwde Snape voor geen haar, maar Albus heeft gelijk, niemand zou me beter kunnen helpen als Snape, de beste potion maker van de tovenaars wereld. "Hoe zag het drankje er precies uit? Hoe proefde het en hoe rook het? Probeer zo gedetailleerd mogelijk te antwoorden want anders kan ik je niet helpen." Zegt Snape op een eigenwijze toon. "Het had een licht rode kleur, het smaakte naar verrot martiaal en daar rook het ook naar." Antwoord ik beslist. "Daar was ik al bang voor. Tegen dit drankje is geen tegengif. Het enige wat haar op het moment kan beschermen is een vloek waardoor ze niet verliefd kan worden. Het is wel niet 100% waterdicht. Als haar ware liefde beslist om zich in haar leven te wringen dan zal ze veranderen, als hij haar kust dan zal de vloek verbroken zijn, niets is zo sterk als de liefde. Maar omdat ik niet geloof in de liefde denk ik wel dat dit haar beste kans is." Snape zegt het alsof hij beslist over een ding, en niet over een mens. Tranen beginnen weer over mijn wangen te rollen. Mijn dochter zou nooit verliefd mogen worden, het zou haar dood worden. Het was allemaal mijn schuld.

(Artemis pov)

Ik zie hoe mijn moeder met een bedenkelijk gezicht naar Snape kijkt. In haar ogen zitten vloedstormen aan tranen, maar wat had ik eraan? Ze had me nooit meer opgezocht, of me een brief gestuurd om me alles uit te leggen. Waarom zou het me dan iets moeten kunnen schelen? Wanneer Snape de deur uitwil gaan staat ook mijn moeder op en loopt samen met hem de deur uit. De oude Albus, de echte Albus en ik lopen naar de deur en luisteren door het kiertje. "Snape, je bent verplicht om te helpen met een tegengif te verzinnen." Commandeert mijn moeder. "Ik ben jou helemaal niks verschuldigd, Black." Sist hij venijnig. "Weet je nog die ene keer dat je alweer afgewezen werd door Lilly Evans, en dat ik alweer een negatieve zwangerschapstest had? Toen hebben ons laten meeslepen met het moment. Het kind is van jou, Igor is onvruchtbaar." Antwoord mijn moeder ijzig. Samen met professor Snape hap ik naar adem. Oh mijn hemel, Snape was mijn vader?


Reacties:


narcissa
narcissa zei op 4 okt 2014 - 16:19:
What!
oké, toen ik aan dit hoofdstuk begon dacht leuk Snape komt er in voor (I like Snape) en nou blijkt hij haar vader te zijn. oké dat is echt heel erg onverwachts. Maar wel leuk! denk ik?