Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Marry me or die (Draco Malfoy) » Hoofdstuk 23

Marry me or die (Draco Malfoy)

4 okt 2014 - 17:18

340

1

244



Hoofdstuk 23

(Draco pov)
Wanneer ik mijn ogen open zie ik plots een briefje op het voeteinde liggen. Verbaasd frons ik mijn wenkbrauwen. Normaal werd al mijn post via de famillie uil gebracht. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt en snel neem ik het papiertje en ik lees het. Wanneer ik dat gedaan heb, wenste ik dat ik het nooit gelezen had. Ik knijp in mijn arm om te kijken of ik droomde, maar dat deed ik niet. Er staat:

Hallo Malfoy,
ik heb je gebruikt, net zoals jij al die meisjes hier op school gebruikt hebt. Hopelijk heb je nu je lesje geleerd.
Met vriendelijke groeten.
Artemis Dumbledore.


Een uur later zit ik nog wezenloos op mijn bed, ik kan niet bewegen. In mijn hoofd is er enkel leegte. "Malfoy. Wat is er aan de hand" Hoor ik van ver komen. Mijn mond is verstijft, er komt geen woord uit al zou ik het liefst schreeuwen.

(Artemis pov)
Mijn vader heeft me in het holst van de nacht op een terzieler gezet naar de mansion van Malfoy. Mijn hart klopt als een bezetene. Ten eerste had ik het pijnlijkste ooit gedaan, het uitmaken met Draco op een vreselijke manier. Ten tweede ging ik nu naar zijn huis, over een paar maanden moest ik hem onder ogen komen. Dan heb ik het er nog niet over gehad dat ik mijn nep-vader ging leren kennen, dat ik moet trouwen met Voldemort en dat er veel levens vanaf zouden hangen. De terzieler zet de landing in en ik sla mijn armen rond zijn nek. Wanneer we geland zijn spring ik van zijn rug. Ik trek mijn zwart kleed terug netjes en geef de terzieler een aai. Genietend leunt zijn hoofd tegen mijn hand aan. Ik kan zien dat het nog een jong exemplaar is, misschien maar een jaar of 2. "Ga maar snel naar huis jongen." Fluister ik hem toe. Een gehinnik verlaat zijn mond waarna hij opstijgt in de lucht. Ik zou alles doen om zo'n paar krachtige vleugels. Voor een laatste keer kijk ik naar de opkomende zon als een vrije vrouw.


Reacties:


narcissa
narcissa zei op 6 okt 2014 - 16:44:
Terzieler? en ze kan ze zien. Wie heeft ze dood zien gaan?
Arme Draco, wat een afschuwelijke manier om het uitmaken. Ik hoop dat Draco het overleefd, dat niet al te verdrietig is. En ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe, Draco gaat reageren als hij er achter komt dat Artemis in zijn huis verblijft, zeker nu het uit is tussen die twee