Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Guardian of my heart || TOTA|| » Proloog

Guardian of my heart || TOTA||

6 okt 2014 - 20:51

784

0

202



Proloog

‘IEK’
Een kleine schreeuw klonk door het donker, gevolgd door een lach.
‘Het is maar een klein monster’ klonk een van de twee.
‘I don’t care’ Klonk de tweede stem. Hij behoorde aan een groen klein draakje. Een meisje stond tegenover hem.
‘Je kan ze zo neerhalen’ Zuchtte het draakje en rolde met zijn ogen. Het meisje haalde geïrriteerd haar oranjerode haar weg voor haar ogen en deed haar best het draakje niet te slaan.
‘Weet ik, Cuddles, houd nou maar op’ Het draakje rolde zijn groene ogen en zuchtte.
‘Lekkere Bewaker ben je dan Aaliyah, als je niet eens een paar monsters kan doden’ Aaliyah zucht en draaide zich om.
‘Laten we nu maar gaan’ Aaliyah liep voorop over het pad van Engeve naar Saint Binah. Cuddles vloog omlaag en ging op haar schouder zitten.
‘Kunnen we niet even rustten het is al bijna ochtend en we hebben nog helemaal niet geslapen’ Zeurde hij.
‘We zijn er bijna, nog even geduld’

Aaliyah pov

Ik zuchtte wanneer Engeve eindelijk te zien was. Cuddles en ik hadden de hele nacht aan een stuk door gelopen. Oke ik liep en die luie draak hing op mijn schouder. Toen we eindelijk in Engeve aankwamen, besloot ik eerst naar de Inn te gaan voor wat rust.
Het eerste wat ik in de kamer deed was me opfrissen. Ik stond in dit deel van Aldurant bekend als de Gipsy. Ik droeg een hemels blauw jurkje met een bruin mouwloos vestje en twee kettingen. Beide met velgekleurde kralen. Als laatste bruine sandalen met velgekleurde kralen. Aan de rechterkant van mijn haar hing een vlechtje met ook dezelfde kralen er in. Toen ik klaar was met mijn outfit bewonderen, keek ik mezelf in mijn nachtblauwe ogen. Eenmaal tevreden draaide ik me om naar Cuddles, De luie draak was al inslaap gevallen. Ik zuchtte en pakte mijn staf, Het was een houten van ongeveer iets kleiner dan ikzelf was, Ook hier hingen de kralen aan, en liep naar buiten.
‘Wel kijk eens hier’ Ik draaide me om naar een oude bekende.
‘Jade Curtiss’ Grinnikte ik. Jade was een man van rond de mid 30 met vrij lang blond haar en rode ogen waar een bril voor zat. Zijn kleding was het gebruikelijke van het leger van keizerrijk Malkuth.
‘Wat brengt jou hier?’ Vroeg ik aan hem.
‘Dat kan ik hier helaas niet vertellen, Ik neem aan dat je ook op weg bent naar Rose?’ Ik knikte, Rose was de burgemeester van Engeve, ze had me een bericht gestuurd dat Jade ook naar mij had gevraagd.
‘Dat klopt’ Zei ik en liep met hem mee naar het huis van Rose, toen ik halverwege omver werd geduwd en op de grond belandde.
‘Auww~’
‘Anise, waar is Ion’ Anise stond op. Anise was een meisje van 16 met zwart bruin haar dat met twee gele lintjes in twee staarten werd gehouden. Ze had een roze jurkje aan met een hesje er over heen. Een Grote pop hing op haar rug en ze had witte lange kousen in kleine bruine laarsjes.
‘Ik weet het niet, hij is er weer vandoor’ zei ze en Jade zuchtte.
‘Moet ik helpen zoeken?’ Vroeg ik en wendde me tot Jade.
‘Ga maar, Je kan me achteraf wel op de hoogte brengen’ Jade knikte en liep door Anise draaide zich naar mij.
‘Bij Yulia, waar rent die jongen telkens heen’ ik grinnikte om het twee jaar oudere meisje.
‘Laten we beginnen bij de watermolen, en dan werken we naar het begin van het dorpje’ Opperde ik.
‘Goed idee’ voor ik nog wat kon zeggen trok Anise me al mee naar de watermolen.

Na een uur zoeken liepen we maar weer naar de Inn, waar Cuddles al op me aan het wachten was bij de balie. Anise liep naar de man achter de balie.
‘Heb je de persoon gezien waar ik mee hier kwam? Een jongen, best wel klein, Beetje van de wereld?’ Vroeg ze en beschreef Ion.
‘Is ze Ion kwijt?’ Vroeg Cuddles en Ik knikte.
‘Uhg Ion, waar is die jongen heen!’ Riep ze gefrustreerd.
‘Als je zoekt naar Fon Master Ion, Hij was net bij Rose’ Anise en ik draaide ons om naar de deur waar twee mensen naar binnen kwamen. Een was een meisje met lang bruinachtig haar en blauwe ogen, de ander was een jongen met Lang rood haar en groene ogen die heel geïrriteerd stonden.
‘hé ik dacht dat de Fon master vermist was!’ Riep de jongen geïrriteerd.
‘Wat! Gaan er geruchten zoals die de rondte?! Dat moet Ion weten!’ En ze was weg. Ik zuchtte en rende er achter aan. Maar niet zonder een Sorry tegen de twee te geven.
‘En daar gaan we weer’ hoorde ik Cuddles zeggen voor hij ook achter ons aan kwam.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.