Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond] » >H26<

A Trip For Seven ~ Louis Tomlinson [Afgerond]

7 okt 2014 - 15:26

789

6

576



>H26<

Image and video hosting by TinyPic Sorry voor het lange wachten! Enjoy ;)

Dag van vertrek

Lina

Ik rits mijn koffer dicht en haal hem van het bed af. Ik ben na het concert van Miley met Louis mee gegaan naar zijn huis. Ik ga dus echt niet meer naar mijn eigen huis. Skyler is bij Liam. Gisteren hebben we mijn spullen gehaald. Ik wist dat mijn ouders weg waren en Perrie naar opa en oma, dus konden we mij spullen zo pakken. Heel mijn oude kamer was leeg, behalve mijn meubels. Ik rijd mijn koffer de kamer uit en net op dat moment komt Louis, aangekleed en wel, de badkamer uitgelopen. 'Kan je me helpen?' Hij knikt en draagt mijn koffer naar beneden. Beneden staan ook zijn spullen al. Ik loop naar de keuken en pak nog even wat te drinken. Ik pak mijn mobiel en ontgrendel hem. Ik heb een berichtje van Skyler en Liam.

Zijn jullie al klaar? Om acht uur staan we voor de deur! X Sky en Li.

Ik kijk naar de tijd en zie dat het tien voor acht is. Ik drink mijn drinken op en loop naar de trap. 'LOUIS!' Ik hoor wat gerommel en hij staat dan bovenaan de trap.
'Waar is het gevaar?' Ik grinnik.
'Nergens maar over tien minuten komen ze ons ophalen.' Hij knikt en loopt weer weg. Ik loop naar binnen en pak nog snel wat kleine spullen. Zoals mijn laptop, mobiel, oortjes en mijn schriftje. Ja, het schriftje van Ibiza. Ik neem hem nu ook weer mee. Het word weer tijd om te schrijven. Louis komt de kamer in en komt voor me staan. 'Ben je er klaar voor?' Ik knik en we pakken onze spullen. Net op dat moment galmt de bel door het huis. Ik ren naar de deur en ruk hem open. Skyler valt om mijn hals en Louis en Liam pakken onze spullen. Als Skyler me los laat, pakken we nog de laatste dingetjes en ik sluit de deur zodra iedereen het huis uit is. We lopen naar het donkerblauwe busje dat voor het huis staat en alles word achterin gelegd. Daarna stappen we in en rijden we aan. 'Moeten we nog iemand ophalen?' vraag ik. Liam, die achter het stuur zit, kijkt me aan via de spiegel.
'Ja, de rest.' Ik grinnik en kruip tegen Louis aan. Ik doe mijn oortjes in en zet mijn One Direction playlist op. Ik vergrendel mijn telefoon en kruip nog verder tegen Louis aan. Hij slaat zijn arm om me heen en geeft me een kus op mijn haar. Al snel val ik in slaap.

Louis

Lina in mijn armen te slapen. Ze ligt er super schattig bij. Ik leg haar benen over mijn schoot heen en trek haar nog wat beter tegen me aan. Ik kijk uit het raam en herken deze buurt. Een buurt waar ik te vaak ben geweest. De buurt van mijn beste maat uit de band. Harry. Het busje stopt en Liam en Skyler stappen uit. Ze rennen naar de deur en bellen aan. Harry doet open en neemt al zijn spullen mee naar buiten. Hij is niet alleen, hij heeft een meisje bij zich. Ik wist dat hij iemand zou meenemen, dat zei hij via Whatsapp, maar wie weet ik niet. Hij zegt zijn familie nog gedag en komt met het meisje richting het busje. Liam legt alles achterin en iedereen stapt in. Harry komt naast me zitten en geeft een onhandige jongensknuffel, aangezien Lina op mijn schoot ligt. Nog steeds te slapen. Het meisje komt het busje in en ik herken haar meteen. 'Hey Roseline, dat is lang geleden.' Ze knikt en klimt bij Harry op schoot. Ik trek een wenkbrauw op naar hem en hij knikt. Ik geef hem een box en Liam rijdt weer aan.

Na een uur hebben we iedereen opgehaald. Zayn en Perrie en Niall en Melina. Eigenlijk heeft iedereen iemand meegenomen. Jammer voor Zayn dat Perrie niet lang meekan, ze moet over een paar weken zelf op tour. Zij zit ook nog steeds in Little Mix. We hoeven nog maar een stukje te rijden en we komen aan bij het vliegveld. Vanaf hier stappen we in het vliegtuig naar Europa, Spanje om precies te zijn, daar begint de tour. Als we daar ons eerste concert hebben gegeven, logeren we in een hotel en morgen rijden we door naar een ander plaatsje in Spanje.

__________
OMG! Sorry-Dorry-Porry voor het lange wachten! Ik heb het best druk met Havo 3, dus veel huiswerk, veel toetsen, blablabla
Anyway. hier was dan H26, ik hoop dat jullie het snappen dat het soms wat langer duurt voor een nieuw hoofdstuk online komt. Maar, over 2 weken heb ik vakantie *party* dus kan ik ook wel wat meer schrijven =)
Snappen jullie het wel dat het langer duurt?
Thanks babes

-X-
Loveyou my lovely readers!
<3


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 11 okt 2014 - 22:18:
Leuk!
Snel verder!! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 9 okt 2014 - 12:14:
Geweldig


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 8 okt 2014 - 23:32:
VWO 3 is ook nie makkelijk dus ik begrijp hoe je je voelt.
Gelukkig lijdt je schrijfstijl daar niet aan.
Xxx


Anne
Anne zei op 7 okt 2014 - 16:49:
Ik kan niets anders zeggen dan dat het echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed geschreven is. Je kan duidelijk zien dat je steeds meer ervaren word! Ga zo door en dan ben je binnen de kortste keren de schrijfster die iedereen wil zijn! Ik ben trots op je dat je mijn tips gebruikt en dat je er ook wat mee doet!! Xx


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 7 okt 2014 - 16:47:
Natuurlijk snappen we dat! Ik heb het nu ook heel druk....
Goed hoofdstuk! X