Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Little Hemmings {Pauze} » Hoofdstuk 1

Little Hemmings {Pauze}

10 okt 2014 - 12:33

1284

8

352



Hoofdstuk 1

Melina

''Hope. Kom anders komt mama te laat.'' Roep ik. Hope mijn 3 jaar oude peuter komt aanrennen met haar barbie en knuffel.

''Sorry.'' Zegt ze terwijl ze mijn hand pakt.. ''Maakt niet uit schatje.'' Zeg ik voordat ik de deur van ons kleine huis in Sydney sluit en op slot doe.

Het is heel erg koud buiten en sneeuwt heel hard, ze geven een sneeuwstorm op maar dat doen ze wel vaker.

Daarom heb ik altijd een rugzakje met extra kleding bij voor Hope en omdat ik een grote handtas heb, heb ik daar ook altijd een extra setje kleding inzitten.

Ik maak Hope vast in haar autostoeltje en stapt in achter het stuur. ''Mammie waar gaan we heen?'' Vraagt ze zachtjes. ''Ehm, mama moet even werken maar jij mag met Tamara spelen'' Antwoord ik. ''Oke.'' zegt ze.

Ik parkeer mijn auto voor het grote gebouw, ik weet niet eens wie ik ga interviewen. Tamara mijn assistente/beste vriendin vertelde me dat het niet veel uitmaakte wie het was. Het enige wat ze vertelde was dat het een band was. Misschien Midnight Red? Die zijn nu toch in Sydney Of The Vamps? Ik til Hope uit haar autostoeltje en pak haar hand vast.

We lopen het gebouw in en ik loop naar de vrouw achter de balie. ''Hallo. Ik heb een interview.'' Vertel ik haar. ''Hallo. Naam?'' Antwoord ze. ''Melina Tearly.'' Zeg ik.

Op dat moment komt mijn assistente aanlopen. Tamara heeft blond haar en bruine ogen. haar blonde haren zitten in een nette knot.

''Tammie!'' Zegt Hope vrolijk en knuffelt even met Tamara. ''Hey lieverd. Alles goed?'' ''Ja. Kijk ik heb Barbie en Nijntje bij.'' antwoord ze en houd haar knuffel en barbie omhoog.

''Dat is leuk. Mel je moet op de 8ste etage zijn en in kamer... Ehm... 210.'' zegt ze terwijl ze haar agenda checkt. ''Okay. hier Hope doe je rugzakje maar om.'' Zeg ik, terwijl ik Hope haar prinsessen rugzakje aandoen. Ze is helemaal dol op Disney prinsessen.

''Wij zitten gewoon in de kamer tegenover jullie.'' Zegt Tamara terwijl ze Hope oppakt en we samen naar de lift lopen. ''Wie zijn het?'' Vraag ik zacht.

''Ehm. Je kent ze wel.'' Antwoord ze en de lift gaat open. We lopen de lift in en Hope drukt op het knopje.

'Okay...'' Zeg ik. De liftdeuren openen weer en we lopen de gang in. ''Tot straks.'' Zeg ik tegen de meiden en geef Hope een kus op haar wang.

''Lief zijn tegen

Tamara, hè?'' ''Ja mammie.'' antwoord ze en ik loop de kamer in. ik kijk geschokt naar de jongens op de bank. 5 Seconds of Summer.

''Fuck.'' Zeg ik. ''WAT?!'' Schreeuwt Luke als hij mij ziet. ''TAMARA!!'' roep ik. Tamara rent naar binnen. Gelukkig laat ze Hope in de andere kamer. Tranen rollen al over mijn wangen.

''Tamara kutwijf.'' zeg ik. ''Sorry. Maar je moest dit wel doen.'' Ik draai me om om weg te lopen, maar voel een hand op mijn arm. Luke draait me om en ik kijk naar de grond. ''Mel?'' Vraagt hij. . ''Melina.'' zeg ik met mijn tanden op elkaar.

"Tamara ik zweer je dat ik je vermoord als we klaar zijn met dit fucking interview.'' Zeg ik. Ik heb al 3 jaar niet meer zo gevloekt.

''Mel! Doe gewoon je interview en dan zijn we klaar.'' zegt ze. ''Waar is de cameraman?'' vraag ik en trek mijn arm uit Luke's handen. ''Waarom huil je mammie?'' vraagt een klein stemmetje zacht. ''shit.'' fluister ik. ''Niks, mama is ehm even geschrokken.. denk ik. Ga maar spelen met barbie en Nijntje.'' zeg ik. Maar Hope, zo koppig als haar vader, loopt naar me toe en ziet de vier jongens, ze kijkt naar Luke. ''Mammie is dat Pappie?.'' Zegt ze. ''Wat?'' Vragen Luke, Ashton, Calum en Michael tegelijk.

''Kom Hope.'' Zeg ik en til haar op. ''We gaan naar huis.'' ''Nee! jij gaat helemaal nergens heen!'' Roept Luke. Ik draai me om en kijk hem kwaad aan.

''Als er iemand beslist wat ik doe ben ik dat! En al helemaal niet zo'n klootzak als jij.'' Zeg ik kwaad. ''Is dat mijn dochter?'' Vraagt hij zacht. Ik haal diep adem.

''Ja, dit is Hope Hemmings.'' Antwoord ik. 3/4 van 5 Seconds of summer staat met open mond en grote ogen naar mij te staren. Luke glimlacht.

''Pappie?'' Vraagt Hope terwijl ze naar Luke wijst. ''Ja.'' Antwoord ik. ''Mag ik haar vasthouden?'' vraagt Luke zacht. ''Nee.'' Antwoord ik. ''Waarom niet?! ze is mijn dochter!'' zegt hij, terwijl hij kwaad wordt. "Omdat je mijn hart gebroken hebt.'' antwoord ik terwijl er nieuwe tranen over mijn wangen rollen. Hope haalt ze allemaal weg met haar kleine vingertjes. En begint met mijn haar te spelen. ''Ga maar even naar de vissen kijken Hope.'' Verteld ik haar. ''Kom jongens.'' Zegt Tamara terwijl ze de drie jongens uit de kamer stuurt. Ze sluit de deur achter zich.

''Het spijt me Melina'' Zegt Luke. ''Wat?! Me verlaten? mijn hart breken? 3 jaar van je dochters leven missen?''

''Alles.'' Zegt hij zachtjes en kijkt op met waterige blauwe ogen, die mooie blauwe ogen die je niet kunt ontwijken. ''Ik moest je verlaten en je hart breken. Ik moest met Lauren jauregui daten net zoals Michael met Ally , Ashton met Camilla en Calum met Normani'' zegt hij. ''Waarom?'' Vraag ik. ''Voor onze carriere, management zei dat het goed was voor onze band. Ik had je veel liever gevolgd, maar ik kon het de jongens en de fans niet aandoen.'' zegt hij.

''Het spijt me echt heel erg. Ik ben nooit gestopt met van je te houden. Ik heb altijd aan je gedacht voor en na elk concert. Als ik 's morgens op stond en 's nachts ging slapen.'' Zegt hij. ''Echt?'' Vraag ik ongelovig. ''Ja.'' Antwoord hij. Luke komt naar me toe lopen en slaat zijn armen om me heen, ik doe hetzelfde bij hem terwijl hij me in zijn borst laat huilen.

Na een lange tijd klopt er iemand op de deur. Ik laat Luke. los en open de deur. Brent een van de security mensen van dit gebouw staat voor me. ''Ms. Tearly we hebben een probleem. De sneeuwstorm is heel erg geworden en jullie kunnen niet naar buiten jullie zullen hier moeten blijven tot het is afgelopen. '' Verteld hij me. ''O-okay.'' antwoord ik. Brent draait om maar ik roep hem terug. ''Brent! kun je misschien een paar dekens en kussens zoeken in de voorraadkast. Laatst zag ik er een paar liggen.'' Zeg ik. ''Ja tuurlijk.'' Ik draai weer om naar Luke. Ik zie hem naar de grond staren. ''Wil je Hope vast houden of liever naar de grond staren?'' vraag ik giechelend. ''mijn dochter vasthouden.'' antwoord hij meteen. We lopen de andere kamer in en kijken de kamer rond. Tamara zit met Calum op een bank zachtjes te praten en soms te giechelen. Michael is samen met Ashton Hope aan het kietelen.

''Hope!'' Roep ik. Ze rent naar ons toe en ik til haar op. ''Mammie heb ik nu ook een pappie net zoals andere kindjes?'' vraagt ze zachtjes. Ehm..'' Zeg ik, niet zeker wetende wat ik moet zeggen. ''Ja.'' Antwoord Luke. Hope's glimlach is groter dan ik ooit heb gezien. Haar ogen glinsteren en ze kijkt naar Luke. Luke heeft ook een glimlach op zijn gezicht. Ik geef Hope over aan Luke en ze knuffelen samen. Luke gaat op de bank zitten en neemt Hope op schoot terwijl we met z'n allen wat tv kijken. Tamara en Calum zijn samen onder een deken op de grond aan het slapen. Ashton ligt op de bank en Michael op de andere, Luke zit met een slapende Hope op schoot tv te kijken terwijl mijn hoofd op zijn schouder leunt en ik langzaam in slaap val.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Eerste stukkie van Little Hemmings

Hoe vinden jullie hem?

Reactie=melding xx


Reacties:

1 2

xcarrotx
xcarrotx zei op 21 okt 2014 - 17:46:
Awwwww hoe cute


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 14 okt 2014 - 14:29:
Cuteee!!
Sorry voor late reactie had je melding nie gezien


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 12 okt 2014 - 10:18:
1 woord super schattig


1Dtjetanya zei op 12 okt 2014 - 1:06:
Ahwww superleuk!


Anisha
Anisha zei op 11 okt 2014 - 14:41:
AWWWWW! Zo schattig!!