Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 13.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

10 okt 2014 - 16:00

702

11

671



13.

Image and video hosting by TinyPic

Liam POV
Ik stond op het balkon een sigaret te roken terwijl ik nadacht over mijn zussen. Okay misschien dacht ik meer na over Rachel. Maar hey ze is hot. Ik werd uit mijn gedachten gehaald door een zachte ‘hey’. Ik keek om en zag Rachel in de deuropening staan. ‘Hey’ antwoordde ik. Ze liep dichter naar me toe en ik zag een lippiercing in haar lip zitten. ‘Nice die lippiercing’ Ze keek me glimlachend aan.

‘Thanks’ ik nam een trekje van de sigaret en blies de rook uit. Ze pakte de sigaret uit mijn hand en zette hem tegen haar lippen. ‘Dat durf je niet’ ‘Echt wel’ Ze gaf me een knipoog en ik keek toe hoe ze een trekje nam en de rook uitademde. Ik keek haar volgens mij verbaasd aan want ze lachte terwijl ze de sigaret weer terug gaf. Ik nam een trekje en maakte de sigaret uit.
Haar bruine ogen keken me uitdagend aan terwijl ze dichter naar me toe liep. En voordat ik het wist zaten haar mooie lippen op die van mij. Ik versteende even, maar daarna bewogen mijn lippen ruw over die van haar. Ik trok haar meer tegen me aan en ik hoe haar lippen zich in een glimlach vormde. Daarna trok ze zich terug en beet op haar lip waardoor ik mijn lippen op die van haar duwde. Mijn tong gleed over haar lip om toestemming.

Ze gaf die niet en ik liet mijn handen over haar rug gaan naar haar heupen om zo onder haar kont te stoppen en een klein kneepje te geven in haar kont. Zet liet een klein gilletje horen en al snel vond mijn tong die van haar om zo in een vurig liefdesspel te komen.

Next day

David pov
Ik open mijn ogen en kijk om me heen. Huh? Dit is niet mijn kamer. Ik ga zitten en zie dat Ivana langs me ligt. Huh? Wat doe ik hier nou weer? Ik sta op en zie nu pas dat ik geen kleren aanheb. Huh? What the fack is er gebeurd? Ik kijk naar Ivana en zie dat zij ook geen kleren aanheeft. Ik ga met mijn gedachten terug naar gisterenavond.

Ik en Ivana waren samen met Calum en Janita naar een of andere discotheek gegaan. In de loop van de avond waren Janita en Calum aan het zoenen nadat ze heel wat drank ophadden. Ik weet nog dat hun weg waren gegaan terwijl ze nogal dronken waren. Ik en Ivana hadden nog wat gedronken en gedanst en man haar lichaam hoe dat op de maat van de muziek bewoog. Daarna waren we allebei dronken naar het appartement gegaan. Daar heb ik haar naar haar kamer gebracht, maar toen begon ze me te zoenen.

Shit.
Ik hoor Ivana kreunen en snel doe ik mijn boxershort aan, pak mijn kleren en ga haar kamer uit.


Ivana pov
Ik open mijn ogen en zie nog net mijn deur dichtgaan. Huh? Ik sta op uit bed en loop naar de badkamer, ik zet de douche aan en wil me uitkleden. Huh?

Hoezo heb ik geen kleren aan. Ik besteed er maar even geen aandacht aan en stap onder de douche. Na 20 minuten zette ik de douche uit en droogde me af. Ik wikkelde een handdoek om me heen en liep de badkamer uit naar mijn kast.

Daar haalde ik er een setje uit en trok het aan. Ik borstelde mijn haren en deed het in een staart. Ik liep naar mijn kaptafel om make-up op te doen. Ik keek in de spiegel en schrok. In mijn nek, precies in mijn nekholte zat in een zuigzoen? Ik begon alles op en rijtje te zetten. Maar echt ver kwam ik niet. Ik weet alleen nog dat ik een beetje aangeschoten was, ging slapen en nou ja wakker werd. Snel deed ik mijn make-up op, stok mijn haren uit de staart en liet het zo over mijn schouders vallen dat de zuigzoen niet opviel, en liep naar de woonkamer waar ik een glas water en een paracetamol pakte zodat mijn misselijkheid wegebde




--------------------------
ff een vraagje wat willen jullie? dat ik 16+ gedeeltes uitschrijf? Of als het 16+ moet gebeuren stop??
anyways hope you like this chapter.
reageren=melding
geen reactie=geen melding

XX


Reacties:

1 2 3

Ashley1D zei op 16 okt 2014 - 21:54:
NU VERDER Please!
En schrijf maar gwn ;p


Anne
Anne zei op 11 okt 2014 - 22:24:
Leuk maar wanneer komen Nola en zo er weer in?


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 10 okt 2014 - 19:21:
Snel verder! x


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 10 okt 2014 - 17:34:
Leuk!! En je mag het gewoon uitschrijven xx


LindjeX1DX
LindjeX1DX zei op 10 okt 2014 - 16:56:
Leukk!

PS> Je mag wel uitschrijven hoor

X