Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » StandAlones.' » Kissed By Zayn.

StandAlones.'

11 okt 2014 - 10:33

1145

1

245



Kissed By Zayn.

(Sorry dat hij zo slecht is ik moest echt even wat bedenken haha) Image and video hosting by TinyPic Voor Elma * <3

Elma Pov.

,,Jij, Jij en Jij! de Regisseur van de nieuwe video clip van one direction komt dansers uitzoeken hij heeft er al 3 van de 4! In spanning staar ik de man aan die met samen geknepen ogen naar mij kijkt. Dan wijst hij mij aan en tot slot ,,jij!'' ,,Aaaaah!!'' Gil ik. Van blijdschap vlieg ik de man om zijn hals wat hij kennenlijk niet zo leuk vind want hij duwt me meteen van zich af alsof ik bacterieèn heb. Als ik eindelijk naar huis mag spring ik zo snel mogelijk op mijn fiets om naar huis te gaan. Eenmaal thuis zucht ik hoorbaar er is weer eens niemand thuis, mijn ouders interesseren zich niet zo in mij. Ze zijn er nooit en dat doet pijn. Natuurlijk er ligt weer een stom briefje met geld, want ja geld hebben ze genoeg. Zuchtend gooi ik het briefje weg. Als ik eenmaal gegeten heb een salade zoals altijd ga ik naar mijn bed toe, want morgen is een grote dag ik mag one direction ontmoeten!! Ik kan nu serieus niet uitleggen hoe blij ik ben dus tweet ik maar.

@Elma_LovesMalik: @Zayn_Malik @LouisTomlinson @OfficialNiall @Real_Liam_Payne @HarryStyles @OneDirection So Excited For Tomorrow I Can Not Wait To Finally Meet Him And The Rest Of Course, Sleep Well!

Ik leg mijn telefoon naast me neer op het nachtkastje en zet mijn wekker om 7:00 om 11:00 word je verwacht maar ik wil wel goed eruit zien en natuurlijk niet stinken naar zweet! Nog een tijdje blijf ik nadenken over hoe Zayn er morgen uit zal zien ik maak natuurlijk geen kans bij hem maar misschien kunnen we wel goede vrienden worden toch? Na een tijdje nadenken val ik in slaap met een droom over Zayn. Wanneer 's ochtends mijn wekker gaat schiet ik overeind en spring van blijdschap uit mijn bed en vlieg ik rechtstreeks naar de douche na een tijdje 10 minuten ongeveer doe ik de kraan uit en droog mezelf af. Als ik ook mijn ondergoed aan heb gedaan sta ik voor mijn kast te malen wat ik aan moet doen god dit is moeilijker dan ik dacht. uit eindelijk koos ik voor een zwarte jeans met scheuren erin en een topje met een doodskop erop. mijn zwarte vans erbij en klaar. Als ik zo ook mijn ontbijt naar binnen heb gewerkt is het half 11. Snel spring ik op mijn fiets en rijd weg. Eenmaal daar is het natuurlijk mega vol fans die hun namen schreeuwen en songteksten zingen ik wurm me tussen hun door waardoor ik vaak boze blikken krijg. Als ik door de deur wil lopen bots ik tegen een stevige man aan. ‘Paul’ staat er op zijn naamplaatje. ,,Naam?’’ Zegt de man met de naam Paul kil. Die heeft er duidelijk geen zin in. ,,Elma Brittany Brooke’’ Hij kijkt op zijn lijstje. Als hij mijn naam heeft gevonden stapt hij met een zuur gezicht aan de kant ik haast me langs hem heen en loop de danszaal in. ,,Megaaaaaaaaaaaaaan!’’ gil ik hard, omdat ik had gedacht dat ze hier ook al was maar als ik dan op kijk, kijk ik niet in de ogen van Megan maar in 2 andere bambi bruine ogen. Als ik hem beter bekijk laat ik van schrik mijn telefoon uit mijn handen vallen. ,,Wooah!’’ Zegt Dé Zayn Malik. ,,Jij bent Elma Right?’’ hij kijkt me aan maar ik ben zo in trance dat ik niet kan antwoorden. Hij knipt een paar keer in zijn vingers maar zelfs dat volg ik niet meer, want god haleluja wat is hij knap als hij voor je staat. En voor ik het door heb is het zwart voor mijn ogen het werd me te veel.

Zayn Pov. Muwhaha

Rustig sta ik in de ruimte van de danszaal ik moest met ene Elma Brooke gaan praten en dingen uitleggen. Ik schrik op van de deur die openvliegt. ,,Megaaaaaaaaaaaaaan!’’ Gilt er iemand hard. Ik denk niet dat ze door had dat niet die ene Megan hier is maar ik. Als ze opkijkt kijkt ze recht in mijn ogen en Damn wat is ze mooi. Van schrik pleurt haar telefoon uit haar handen. ,,Woaah!’’ ,,Jij bent Elma Right?’’ ik kijk haar aan. Maar ze reageert niet ze blijft me aankijken ik kijk haar aan. Op het laatst word het wel eng ze begint met haar ogen te draaien en voor ze kan flauwvallen op de grond trek ik haar richting mij en dan zijn haar ogen dicht. God waarom gebeurt mij dit toch altijd. Na een halfuur word ze eindelijk wakker terwijl ik ondertussen al een berichtje van de andere lads had dat ze vast terug gingen ik kon moeilijk weggaan en haar alleen laten en trouwens dat wilde ik ook niet. Ze knippert verwart met haar ogen maar zodra die op mij belanden worden ze weer zo groot als net. ,,Keep calm’’ Fluister ik naar haar. Ze praat nog niet maar knikt lichtjes een teken dat ze het begrijpt. Na een tijdje vraagt ze of ze moet dansen en ik knik naar haar.

Elma Pov.

Ik ga in positie staan en de muziek van Fireproof start. Eerst gaat het wat stijfjes maar na een paar seconden leef ik me helemaal uit en zit ik er helemaal in. En als dat het nummer is afgelopen kijkt Zayn me aan met grote ogen het staat hem schattig waardoor ik moet giechelen. Snel sla ik mijn hand voor mijn mond en Zayn grinnikt zachtjes. ,,Dat was zo ontzettend goed!’’ zucht hij. Weer giechel ik. Langzaam komt hij dichterbij en pakt mijn hand beet ,,Je bent zo goed.'' Fluistert hij in mijn oor waardoor ik rillingen krijg. Voorzichtig kijk ik op in zijn ogen ,,Dankjewel.'' Het was slechts een fluistering maar hard genoeg dat hij het hoorde. ,,Wil je nog wat drinken bij de starbucks?'' ik knikte terwijl ik mijn tas pakte en mijn telefoon waar dus nu een dikke barst in zat. Jammerend keek ik ernaar ,,Kom je?'' Zayn pakte mijn hand en leidde me door naar buiten daar schreeuwde de fans dus ook zijn naam en ook nog hard. Zayn liep gewoon door soms zette hij even een handtekening als de ogen van de fans die van mij vonden kreeg ik enorm kwade blikken waardoor ik maar snel doorliep. Eenmaal in de starbucks besteldde Zayn mijn koffie. ,,Heb je nog andere Hobby's buiten dansen?'' vroeg hij me. Ik knikte ,,Ik teken ook graag.'' bekende ik. ,,Ik Ook!'' Riep hij enthousiast naar me. Na een uur gekletst te hebben en zonder stiltes gingen we weg ik voelde me zo fijn bij Zayn. Hij zou me thuisbrengen mijn fiets haalde ik later wel op. Toen we voor mijn huis stonden en ik naar binnen wilde lopen trok hij me terug. En voor ik wat kon zeggen drukte hij zijn lippen op de mijne, nadenkend dat ik dit moment nooit zal vergeten.


Reacties:


elma
elma zei op 11 okt 2014 - 12:29:
Nicee, Mag er een vervolg komen?
((En het is niet slecht.))

-xxx-