Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » StandAlones.' » The Boy Who Made Me Feel Happy

StandAlones.'

11 okt 2014 - 19:38

1596

2

217



The Boy Who Made Me Feel Happy

Image and video hosting by TinyPic

Rachel Pov.

*FlashBack*

Daar zat ik dan op de bank de tranen stroomde over mijn wangen. Blake de blake waar ik verliefd op was zoende mijn beste vriendin Eva voor mijn neus. en het ergste is nog dat toen hij zijn ogen opende en me zag staan hij zijn middelvinger naar me opstak en enorm hard begon te lachen. En Eva ze giechelde en trok hem weer dichter naar haar toe en om hem vervolgens helemaal op te vreten. En sinds die dag heb ik gezworen nooit verliefd te worden.

*Einde FlashBack*

Ik arriveer bij de Starbucks ik loop naar binnen. ,,Wat mag het zijn?'' vraagt het meisje achter de kassa vriendelijk. ,,1 Caramel Cream alsjeblieft.'' Ze knikt vriendelijk naar me. ,,Wat kan ik er op zetten?'' ,,Zet er maar CrazyZombie op.'' Ze giechelt eventjes ,,Oke!'' ik ga rustig aan een tafeltje zitten tot ik door de winkel hoor ,,CrazyZombie!'' ik sta op en pak mijn koffie. ,,Dankjewel!!'' Ze glimlacht en knikt naar me. Als ik naar de uitgang loopt bots ik tegen iemand op waardoor er hete koffie over mij heenvliegt en ik een gil van de pijn verlaat. ,,Sorry sorry het spijt me zo!'' ik kijk op en daar ontmoet ik 2 prachtige blauwe ogen van een jongen met een blonde kuif. ,,Het is niet erg denk ik ..'' God waarom zeg ik nou denk ik ? Hij glimlacht naar me en dan kijk ik naar de vloer waar ook mijn koffie op is beland. Hij volgt mijn blik. ,,Het spijt me ik trakteer je een nieuwe.'' Terwijl hij dat zegt krijg ik een dikke knipoog. Mijn maag draait salto's maar ik moet me houden aan mijn belofte ik word niet verliefd. Terwijl de jongen waar ik de naam nog niet van weet koffie bestelt ga ik aan een tafeltje zitten. Even later komt hij naar me toelopen met een nieuwe Caramel Cream. ,,Een CaramelCream voor een Beauty.'' Ik giechel en pak het bekertje aan ,,Bedankt.'' ,,Het is geen probleem ik heb tenslotte koffie over je gemorst en het spijt me er nog voor.'' Ik draai het bekertje en daar valt mijn oog op de tekst. 'Little Cutie' ,,Ik ben niet klein giechel ik.'' Even kijkt hij verward maar dan snapt hij wat ik bedoel en grinnikt hij zachtjes. ,,Mag ik je wat vragen?'' Hij knikt naar me. ,,Wat is je naam?'' ,,Luke Aangenaam.'' ,,Rachel leuk kennis te maken.'' Hij grinnikt ik ken wel betere manieren. Ik knik.

Luke Pov.

Sinds dat ik koffie over haar heen gooide, zag ik al dat er iets met dit meisje aan de hand is maar wat. Ze was zo extreem knap het overviel me want normaal heb ik alleen one night stands. Maar ik heb gewoon het gevoel dat ik haar moet beschermen en dat dit dan het zogenaamde liefde op het eerste gezicht betekent. Haar blonde haar hangt slapjes maar stijlvol langs haar gezicht, haar roze lippen zien er zo verlekkerd uit dat ik eigenlijk meteen mijn lippen op de hare wilde drukken maar dat zou slecht zijn. Dan zou ik haar bang maken. En toch blijft de drang groeien maar ik houd mezelf in. Ze giechelt zo lief. ,,Luke je staart!'' Giechelt ze ik schrik op en voel mezelf rood worden. Wacht wat ik bloos?

Rachel Pov.

Ik zie Luke naar me staren eigenlijk is het wel lief. Als ik op mijn mobiel kijk zie ik dat het al bijna 5 uur is. ,,Omygod Sorry ik moet echt weg!'' Voor hij kon antwoorden stond ik op en liep richting de deur net toen ik de deur wilde opentrekken trok Luke me naar achter. ,,Geen bedankje?'' Ik werd rood van schaamte ,,Bedankt Luke.'' Ik drukte een kus op zijn wang. Hij glimlachte naar me en drukte een papiertje met zijn nummer in mijn handen. En voor ik de deur uitging drukte hij nog snel een kus op mijn wang. ,,Doei Rachel.'' Fluisterde hij zwoel in mijn oren. Het gaf me rillingen ,,Doei Luke.'' En met dat liep ik de Starbucks uit richting huis. Eenmaal thuis plof ik op de bank die Luke was wel een mega lekkerding. Maar na Blake vertrouw ik geen jongens meer. Ik voeg Luke zijn nummer in mijn telefoon en besluit hem te Whatsappen.

Hey Lukey! Mag ik je zo noemen? x 17:20

Hee Rachel! Natuurlijk mag dat je profielfoto is zo Hot! 17:20

Thats Sweet jouwes is ook niet verkeerd.. 17:21

Ik zou nu bij je willen zijn en je in mijn armen nemen. 17:25

Dat was zo lief! ik weet serieus niet wat ik daar op zou moeten antwoorden. Het voelt zo goed maar tegelijkertijd ook zo slecht. Blake kwetste me met een reden ik ben niet goed genoeg voor jongens. Ik ben zo als altijd alleen thuis mijn ouders zijn altijd op zakenreis. Ik schrik op van de bel. Ik loop langzaam naar de deur en trek hem open. Mijn mond valt open van verbazing ,,Luke?'' Hij kijkt een beetje verlegen naar me. ,,Ik vond het leuk met je en toevallig zijn we buren.'' Terwijl hij wijst naar het huis vlak naast mij. Ik schrik op van zijn armen die om mijn middel glijden vervolgens voel ik mijn hoofd tegen zijn borstkas aan. ,,Rachel kunnen we even wandelen ik wil met je praten.'' Ik knik zachtjes naar hem. Ik pak mijn sleutels van het kastje en steek ze in mijn zak waarna ik de deur achter me dicht trek. Na een tijdje komen we aan in het park. ,,Rachel ken je liefde op het eerste gezicht?'' Ik schud zachtjes mijn hoofd. ,,Rachel sinds ik die koffie op je morste sinds ik je gezicht zag je naam wist je maakte me vanaf de eerste minuut al gek ik, ik hou van je!'' En met dat drukt hij zijn lippen op de mijne. Ik kan niet ontkennen dat ik het niet fijn vind maar mijn belofte schiet door mijn hoofd. Snel duw ik Luke weg en begin te rennen. ,,RACHEL!" word er nog achter me aan geschreeuwt ik luister niet en ren snel door. Eenmaal thuis duw ik de deur snel achter me dicht en ren naar boven. Ik hoor de bel nog gaan maar dan val ik in slaap met natte wangen van mijn zoute tranen.

Luke Pov.

Ze rende weg ze rende verdomme weg ik heb het zo hard verpest. ,,RACHEL!'' Schreeuw ik nog maar ze luistert niet en rent alleen maar sneller. Ik bedenk me geen moment en ren achter haar aan maar als ik eenmaal bij haar huis ben is de deur al dicht. Ik bel nog een paar keer aan maar er word zoals ik had verwacht niet open gedaan. Bedroefd maar ook een beetje kwaad loop ik terug naar mijn huis die 2 huizen verder is. Ik trek de deur open en loop rechtstreeks naar boven waar ik op mijn bed plof en in slaap val.

Rachel Pov.

Als ik 's ochtends wakker word veeg ik mijn natte wangen af. Ik heb nagedacht ik kan Luke toch wel een kans geven? Oke ik had een belofte maar hij liet me goed voelen. Heel goed. Ik besluit even te douchen na het douchen trek ik mijn broek met scheuren aan met een tanktop met SO WHAT erop aan. Ik kam mijn haren en doe een klein beetje mascara op mijn wimpers. Ik schuif mijn Telefoon in mijn zak trek mijn rode vans aan en loop richting het park. In het park pak ik mijn telefoon en besluit Luke te smsen.

Lukey, Kunnen we Praten? Kom naar het park Nu. 12:23

Ik krijg geen antwoord maar nog geen 5 minuten later staat Luke voor mijn neus. ,,Rachel Het Sp-'' Stop maar ik hoef geen sorry fluister ik naar hem. Net als ik wat wil zeggen hoor ik een wel heel bekend gelach. Als ik opkijk worden mijn ogen groot. ,,Blake..'' Grom ik naar hem. ,,Rachel Rachel Rachel leuk je weer te zien !'' Grinnikt hij. Luke kijkt verward maar ook kwaad naar Blake. Naast Blake staat Eva. ,,Verraadster.'' Grom ik in haar gezicht. Luke lacht me uit. ,,Rachel kijk naar jezelf je ziet toch zo dat Eva 1000x knapper is dan jou. Luke gromt en wil wat zeggen maar ik ben hem voor. ,,Wat bedoel je nu weer.'' ,,Je was slechts een speeltje.'' Hij begint uitbundig te lachen met Eva die giechelt. De tranen springen in mijn ogen en voor ik besef wat ik doe zet ik hem op een rennen met het Vreselijke gelach achterlatend. Al snel zit ik in een steegje en zak ik tegen de muur de tranen stromen weer over mijn wangen. ,,Rachel!'' Roept Luke als hij me ziet zitten tegen de muur. Hij knielt voor me neer en veegt met zijn duimen mijn wangen droog. ,,Huil toch niet om zo'n klootzak.'' Ik kijk naar Luke. En daar begint mijn vloedstorm van woorden ,,Het spijt me dat ik je het gevol gaf dat je niet leuk bent het spijt me dat ik je niet terug kustte het spijt me dat je dit moest zien.'' ik snik met lange uithalen. Luke gromt zachtjes. ,,Deze klootzak is de rede is het niet.'' Gromt hij. Ik knik zachtjes. ,,Rachel niet alle jongens zijn zo.'' ,,Als je mij een kans geeft zal ik je bewijzen dat er nog andere jongens zijn. Ik kijk in zijn ogen en op dat moment heb ik grote drang hem te zoenen, mijn ogen flikkeren van zijn ogen naar zijn lippen en niet veel later drukt hij zijn lippen op die van mij en dit keer kus ik hem vol passie terug. Luke Hemmings De jongen die mij weer gelukkig liet voelen die mijn Belofte veranderde.

*Sorry dit is best slecht*.


Reacties:


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 11 okt 2014 - 21:14:
Dit os echt niet slecht! Dit is gooooedddd! <3


xHiimacookie zei op 11 okt 2014 - 19:48:
Alskfnsmd niks niet slecht Luke is echt een schatje echt geweldig