Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » No! Not Molly

You Must Make A Choice.

13 okt 2014 - 21:43

1503

7

426



No! Not Molly


Original Video - More videos at TinyPic

Klik het liedje aan terwijl je leest niet ergens anders opdrukken maar op play!

Liam Pov.

Ik rek mij uit, vannacht heb ik nauwelijks een oog dicht gedaan, ik dacht steeds aan Rachel haar bruine ogen. Hoe ze mij aankeken, voor ze weg liep met Luke. Die klootzak heeft mijn meisje, nou technisch gezien is ze niet van mij. Robin is echt van mij, ik stap moeizaam uit mijn warme bed. Eenmaal in de badkamer aangekomen gooi ik koud water in mijn gezicht en loop naar Rachel haar kamer. Dat doe ik wel vaker deze weken, als ik alleen ben zit ik op haar kamer, het ruikt vertrouwd. Ik open de deur en mijn hart maakt een sprongetje de dekens liggen als een bolletje, wat betekend dat er iemand in ligt. Maar nu ik dichterbij kom zakt de moed mij weer in de schoenen, ik zie twee naakte lichamen in elkaar verstrengeld, alsof ze bij elkaar horen. ,,Verdomme!" Schreeuw ik zo hard, dat zo wel Luke als Rachel wakker schrikken. ,,Wat doe jij hier?!" Vraagt Rachel kwaad ze slaat de dekkens over haar en Luke heen. ,,Ik. Ik wilde." Stotter ik, Rachel kijkt mij kwaad aan. ,,Ik ga wel." Zegt Luke, hij pakt de dekkens vast waardoor Rachel compleet naakt licht, haar wangen worden rood. Luke kijkt mij aan. ,,Staar je lekker naar mijn vriendin?!" Luke kijkt mij kwaad aan. ,,Alsof ik haar nog nooit naakt heb gezien, misschien wel vaker dan dat jij denkt kleintje." Mijn toon klonk hard. ,,Luke kom weer naast mij liggen en Liam ga weg asjeblieft." Rachel haar stem galmde door de kamer. ,,Hij gaat maar weg, dit is ook mijn huis." Zeg ik en wijs naar Luke. ,,Ja en die van mij en hij is mijn vriendje, dan kan ik Robin ook weigeren." Haar stem sneed door mijn lichaam als een mes. Ik was gebroken, ik had gehoopt dat ik Rachel haar eerste keer zou zijn en zij die van mij. Iets wat ik mij zelf had beloofd de dag dat ik zestien werd.

Harry Pov.

Verliefd kijk ik naar het meisje wat op mijn borst ligt te slapen ik hou van haar maar ik kan niet ontkennen dat ik soms nog aan Mn ex denk ze had een grote invloed op me. Ik wil net mijn ogen dicht doen als mijn telefoon oplicht *One Message Melanie* Hey Harry, ik weet dat het over is maar ik voel het nog steeds ik hou van je nog steeds kus Melanie. Het is een lief bericht dat kan ik niet ontkennen maar of ik kan kiezen tussen Vio en Mel uit eindelijk besluit ik terug te smsen Ik hou ook van jou. Meteen daarna heb ik er spijt van. Nu weet ik dus echt niet meer wat ik zou moeten doen Violetta is een Lief onzeker meisje met een groot talent voor muziek maar Melanie is wild zelfverzekerd en stoer. God dit is zo moeilijk. Ik druk mijn hoofd in het kussen en langzaam maar zeker val ik in een onrustige slaap.

Ashton Pov:

Nadja zit huilend naast Molly als er een dokter naar binnen komt lopen. ,,Bent u Nadja Justice?" Zijn zware stem weer klonk door de kamer. ,,Ja dat ben ik." Nadja kijkt omhoog waardoor al haar krullen alle kanten op vliegen. ,,Het spijt mij u te moeten melden dat u zusje lymfeklierkanker heeft. Ze heeft helaas nog maar een maand te leven, de chemo is helaas niet aangeslagen. Het spijt mij." Zegt de dokter, dan slaan de stoppen door bij Nadja ze begint met spullen te gooien. ,,Het is niet eerlijk! Waarom Molly, waarom niet iemand die niemand iets kan schelen, mijn zusje is alles!" Schreeuwt ze, ik pak haar handen vast en kijk haar aan. ,,Nadja, dit wil Molly ook niet." Zeg ik en sluit haar in mijn armen mezelf betrapend op huilen.

Calum Pov.

Ik zit nog steeds bij Serena terwijl haar tranen nu wel al gedroogd zijn. ,,Wil je wat drinken met me?" het laat haar glimlachen en ze knikt ik pak haar hand beet en trek haar omhoog waarna ik haar even tegen mij aandruk. Alsof ze mijn gedachten kan lezen ,,Dit voelt zo vertrouwd." ik knik lichtjes verdoofd door de aanraking met haar. Al snel raak ik uit mijn trance en lopen we nog steeds hand in hand Richting Starbucks. Onderweg leren we elkaar goed kennen en zodra we bij starbucks aan een tafeltje zitten en met elkaar praten over van alles en nog wat weet ik dat liefde op het eerste gezicht bestaat.

Nadja Pov:

Molly weet het niet, ik zit hier met Ashton aan mijn zijde. Hij kijkt naar Molly, ze kijkt mij lachend aan. ,,Tusje sjeplen met mij." Zegt ze, ik lach door mijn tranen heen. Ik pak een pop van de grond, met de zelfde krullen als Molly en mij. Ik geef het aan haar. ,,Kan ik iets voor je doen?" Vraagt Ashton. Ik knik en vraag of hij wat te eten wil halen voor mij. Al snel beent hij de kamer uit. ,,Tusje woe tie tjongen tijn?" Vraagt Molly en trekt haar kleine wenkbrauwen op. ,,Dat is Ashton, hij is mijn. Nou ik weet niet of hij mijn vriendje is ik hoop dat hij dat is." Zeg ik, dan hoor ik een kuchje achter mij staat Ashton met snoep in zijn handen. Mijn wangen worden rood. Hij heeft alles gehoord. ,,Tullie lieft tijn." Zegt Molly en klapt in haar handen. Ik zie Ashton blozen, het ziet er schattig uit ondanks deze situatie.

Louis Pov.

Ivana en ik kijken samen een film af en toe verlaat een snik haar mond en vertelt ze me hoe zielig het is vervolgens moet ik grinniken en wanneer ze weer zegt hoe zielig het is schiet ik in de lach. ,,Louuuhouuuu jij krijgt geen kusjes meer hoor." zegt ze lachend. Ik trek een pruillip ze prikt erin met haar vinger waardoor ik moet lachen. Zodra ze even niet oplet druk ik mijn lippen met volle vaart op de hare ze reageert direct door op mijn schoot te klimmen en haar armen om mijn nek te slaan. Snel draai ik ons om zodat ze onder me ligt. Zachtjes giechelt ze ,,Sexy hoor." Grijnst ze. Ze maakt me zo gek. ,,Ikhouvanje Little Princess." ,,Hey! Ik ben niet klein." Giechelt ze terwijl ze in mijn wang prikt.

Michael Pov.

Hoevaak ik Chantal ook app ze reageert niet op mij en weetje voor iemand die ik nog maar 3 dagen ken doet dit pijn heel veel pijn. En in plaats van mijn rode haar werd het grijs want zo voel ik me nu ook ik voel me somber omdat ze niet bij me is ondertussen schreef ik een lied het heette HeartBreak Girl de jongens vonden het erg goed. Nu zit ik al 2 dagen binnen te schrijven en de mysterieuze Chantal te missen ik kan niet begrijpen hoe ze dit kon doen. Is er iets gebeurd? Of wil ze mij niet spreken van alles gaat door mijn hoofd en plots hoor ik het piepje een sms snel kijk ik op mijn telefoon van schrik laat ik hem op de grond vallen De sms kwam van...

Rachel Pov:

Luke drukt een kus op mijn mond en vertrekt dan. Liam kijkt van af de bank naar ons als Luke weg is ga ik te keer. ,,What the fuck Liam?! Wat denk jij wel niet! Luke is mijn vriendje, iemand die echt om mij geeft iets wat jij niet hebt gedaan. Ik hield van je." Zeg ik en sla mijn handen voor mijn mond. Liam kijkt mij met opgetrokken wenkbrauwen aan, snel been ik weg naar mijn kamer en ga op mijn bed zitten. Nog even en ik ga alles toegeven. Ik besluit Luke te vragen of bij hem mag slapen. Wat vast wel mag, maar hey je weet maar nooit.
Ik ben klaar om weg te gaan en sleep mijn tas mee. ,,Waar ga je heen?" Vraagt Liam. ,,Naar Luke, ik slaap daar dan kun je mij ook niet naakt meer zien." Snauw ik en wil weg lopen, maar voel hoe iemand mijn pols pakt. ,,Laat me los." Sis ik naar Liam die zijn hoofd schud. ,,Kom op." Zeg ik. Liam drukt mij tegen zich aan, mijn tas valt op de grond en ik kijk hem aan. ,,Liam ik-." Veder kom ik niet want ik voel Liam zijn zachte lippen op die van mij. Ik druk Liam van mij af, maar zo snel geeft hij het niet op. Hij slaat zijn armen stevig om mij heen en kust mij weer. Ik geef mij over, de drang is te sterk. Liam trekt mij mee naar de bank, onze tongen in een vurig spel, dit is zo fout, maar het voelde zo goed. Ik voelde hoe Liam zijn handen op mijn kont legt en er zachtjes in. Dit kan fout aflopen, maar dat maakte ons niet uit, samen zakte wij op de bank en al snel vloog mijn blouse naar een hoekje van de kamer.


Stoute Rachel! :o Komen ze bij elkaar? Wat denk je? Laat weten wat je vind -x-


Reacties:

1 2

1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 14 okt 2014 - 16:00:
Rachel en Liam


Anne
Anne zei op 14 okt 2014 - 9:27:
Leuk!
Waar is Nola gebleven?


1Dtjetanya zei op 14 okt 2014 - 0:28:
Superleuk!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 13 okt 2014 - 22:49:
More please!!!
Xx


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 13 okt 2014 - 21:59:
Harry kan beter voor Violetta kiezen vind ik.

Oeeeeeeeeeeeeee cute Calum <3

Ivana en Louis zijn echt schattig samen omg, beste relatie ever.

UGH DE SMS KWAM VAN COMMON NOU JA ZEG!!!

Jezus, Rachel weet ook niet wat ze wil

Hihi per alinea een reactie. Dit was echt een superleuk hoofdstuk, I want more!
xoxo