Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » de verhuizing » 1.

de verhuizing

25 mei 2009 - 16:06

391

0

198



1.

De laatste schooldag voor de grote vakantie en dan gaan we verhuizen. Midden in de vakantie, al mijn vrienden en vriendinnen moet ik hier gewoon achterlaten. Langzaam sta ik op en pak wat kleding uit mijn kast en loop de badkamer in. Ik stap onder de douche.
Als ik klaar ben droog ik me af en trek me kleren aan. Nadat ik mijn haren en make-up gedaan heb pak ik snel mijn boeken en gooi ze in me tas. Snel loop ik naar beneden want veel tijd heb ik niet meer. Gelukkig heeft mijn moeder mijn ontbijt al klaar gemaakt en schuif ik aan tafel. In de tusentijd dat ik mijn ontbijt opeet is mijn moeder ook aan tafel komen zitten. "ik ga naar school mam"zeg ik als ik mijn ontbijt op heb.
ik druk nog snel een kus op haar wang, loop de deur uit, spring op mijn fiets en fiets naar school. Als ik op school aankom ren ik zo snel mogelijk naar rachell toe( een van mijn beste vriendinnen),geef haar een knufel en spring thomas mijn vriendje om zijn nek en geef hem een zoen. Hij duwt zich van mij af en kijkt heel serieus. " wat is er? " vraag ik.
thomas kijkt mij aan en vraagt" lisa, beloof je dat je niet boos wordt". "ligt eraan wat het is" zeg ik. Moeilijk begint thomas te vertellen. " gisteren heb ik met een anders meisje gezoent, maar ik kon er niets aan doen" *)&^@#$, waarom flik je mij dit op de laatste schooldag, Sorry Thomas maar het is UIT " roep ik hard. boos loop ik weg , richting de school. Als ik school in wil lopen knal ik tegen Gustav op, een jongen uit mijn klas. Eigenlijk is Gustav een hele goeie vriend van mij maar dat weten al mijn vrienden en vriendinnen niet want ik hoor bij de populaire mensen. Gustav ziet dat ik huil en slaat een arm om mij heen. Samen lopen wij de school binnen en als we bij mijn kluisje zijn gekomen doe ik mijn jas uit en vraagt gustav wat er aan de hand is. waarop ik antwoord: " Thomas heeft met een ander meisje gezoent en hij verteld het mij precies op de laatste schooldag en voordat ik ga verhuizen naar Magdeburg. Gelijk veranderd Gustav zijn gezicht in een grijns."Waarom grijns jij nou weer" vraag ik.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.