Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Brieven II » Long time ago.

Brieven II

14 okt 2014 - 13:14

286

0

237



Long time ago.

Een (nog) onbekend personage uit mijn fanfiction naar Ginny Wemel. Have fun!

Oct - 12th - 14

Beste Ginny.


Jaren zijn voorbij gevlogen. Zonder dat we enig contact hadden. Maar doordat er afgelopen zomer een actief Zwerkbalcolumn in de Ochtendprofeet verscheen, bedacht ik me dat we elkaar sinds de slag om Zweinstein niet meer gesproken hebben.
Door de kranten en de wederzijdse contacten had ik het eerst niet door dat we elkaar niet zagen. Maar nu besef ik (gelukkig) hoe de afgelopen zestien jaar zijn verandert.
Ik vroeg me af wat je naast Zwerkbal commentaar schrijven nog meet doet of deed. Ben je nu getrouwd met Harry? Wat doet hij eigenlijk voor werk? Heb je nog contact met Loena? En Marcel?
Wat waren de hoogte punten van afgelopen jaren, voor jou?
Voor het geval je het stoort, sorry voor deze vragenwaterval... Maar je kent me, niet een voor een maar alles in een keer...
Ik hoop werkelijk dat alles goed met je gaat. Nee echt!
In onze jaren op Zweinstein heb je genoeg te voorduren gehad!
Is George (ook) weer een beetje Ok? Ik hoorde van Daan Thomas (die ik per stom toeval tegen het lijf liep in het ST.Holisto) dat hij nu twee kinderen heeft, maar meer weet ik niet.
Met mij gaat het zo zijn gangetje.
Vrijgezel, reizend - het kán daardoor komen dat brieven er langer over doen om de bestemming te bereiken- weinig contact met het thuisfront (en soms gelukkig niet), en wonder boven wonder mis ik Engeland. (voor het éérst!)
Dus heel misschien dat ik rond Halloween of Kerst terug in Engeland ben. Als ik Nieuw-Zeeland achter kan laten. Afgelopen zes maanden heb ik de elanden leren kennen en lichtelijk heftig verknocht geraakt aan het land.
Ik hoop dat je alles goed gaat!
Tot (hopelijk) wederziens!
Een oude vriendin.

Anna


P.S. Hoe is het met je broers en Hermelien?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.