Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Avatar » De Nieuwe Generatie » Boek 1: Water Hoofdstuk 2: Alles wordt Duidelijk

De Nieuwe Generatie

25 mei 2009 - 13:10

348

1

265



Boek 1: Water Hoofdstuk 2: Alles wordt Duidelijk

Boek 1: Water Hoofdstuk 2: Alles wordt duidelijk

Boek 1: Water
Hoodstuk 2: Alles wordt duidelijk

Hoesyey wordt kwaad. ''Hoe durven jullie tegen de avatar?'' roept hij kwaad, en rent weg. Maaar hij voelt zich duizelig. Hij valt neer. Hij herrinert zijn vorige leven.. Hij had de oorlog gestopt in een vorig leven! Maar hoe kwam de brief? Zelfs dat herrinert Hoesyey zich. Het werd voorspeld! Plots doet hij de ogen open! Er is gevaar in de andere waterstam! Maar hoe kan hij de mensen helpen? Hoesyey duikt het water in, en gaat op weg. Maar al snel ziet hij een penguin. Misschien kan hij daar op gaan. Een minuut later gaat hij op een pinguin op weg.

Ondertussen zit Rongai in zijn hut. Plots gaat de TeleIjs.

Dit=Rongai
Dit=De andere persoon

Met Rongai.
Met de vuurheer. Ik wil dat jij de Avatar gaat doden.
En wie is dat wel?
Ene Hoesyey.
Wat? Dat kan niet!
Jawel. En jij gat hem doden.
Oke dan.

Rongai legt de hoorn op de haak. Hoesyey is echt de Avatar. Meteen holt hij naar buiten, en roept het. ''Hoesyey is de Avatar! Hoesyey is de Avatar!'' Iedereen rent zijn hut uit, en kijkt verbaasd. Maar nog verbaasder als ze Hoesyey aan het strand zien. Meteen rennen ze er naar toe. Ook de moeder van Hoesyey.

Hoesyey komt al snel bij. ''Mam, ik ben de Avatar.'' zegt hij, als hij zijn moeder ziet. De moeder knikt. ''Ik wist dit al langer, en nu moet jij de andere elementen leren.'' zegt ze, en schaamt zich een beetje. Hoesyey knikt. ''Eerst Water, dan Aarde, dan Vuur, en dan Lucht. Zo moet het volgens de traditie. ''Ja, schat. en nu is de tijd rijp. Je gaat naar de andere waterstam.'''Hoesyey herrinert zich het visioen weer. ''Mam, de Noordpool is in gevaar! Ik moet er naar toe!'' roept hij, en wilt wegrennen. Hij rent naar zijn kano, ens stapt erin. ''Wacht! Je kleding en alle spullen die je nodig hebt!'' roept de moeder, en geeft het aan Hoesyey.

Nu zal het avontuur echt beginnen. Maar zal Hoesyey op tijd bij de Noordpool? En zal Rongai Hoesyey echt proberen te doden?

Einde Hoofdstuk 2


Reacties:


DODOTosca
DODOTosca zei op 11 nov 2009 - 22:22:
Verder!