Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Black Veil Brides » You're music world » Together with Andy

You're music world

17 okt 2014 - 9:41

380

0

161



Together with Andy

Ik lag op de bank. Misschien zou je denken, zijn er dan zoveel plaatsen? Omdat de jongens er natuurlijk ook waren. Dat klopt, eigenlijk zou dat ook helemaal niet passen als ik ook nog eens languit op de bank ging liggen. Maar daar heb ik natuurlijk wel een oplossing voor. Ik lag met mijn hoofd Op Andy's buik, en met mijn benen over Jixx en Ashley heen. Ik lag hier wel best eigenlijk, helemaal omdat Andy zachtjes met zijn vingers door mijn haar aaide. Dit had ik gemist. Verschrikkelijk gemist. Ik kan het hem natuurlijk niet kwalijk nemen. Want ten eerste, hij is een beroemde rockster, dus moet ik dat accepteren, en ten tweede, ben ik zelf zangeres. Dus kan ik niet klagen dat hij teveel optredens heeft.
Langzaam sloot ik mijn ogen terwel ik de jongens druk hoorde praten. Andy kwam overhaal bovenuit met zijn grapjes, wat voor veel gelach en lawaai zorgde. Maar ik was het wel gewent. Sterker nog, ik hielt ervan.
"Ben je moe?'' fluisterde een zachte stem in mijn oor. Die stem kwam duidelijk uit Andy's mond. Een glimlach verscheen op mijn gezicht en ik opende mijn ogen. '' Nee, ik lig gewoon lekker bij jou'' Fluisterde ik zachtjes terug. Andy glimlachte terwel hij zijn voorhoofd tegen demijne aan deed. Even keken wij elkaar diep in de ogen aan. Ik vergat de andere jongens die er zaten en zoende hem zachtjes. Dit was lang geleden. Heel lang gelden. En misschien zou het een beetje vreemd klinken maar, ik had het gemist. Andy zoent toch echt beter dan mijn beeldscherm.. Ik voelde dat zijn warme hand mijn wang raakte. Hij begon mij iets sneller te zoenen. Ik ging nog maar net me in zijn tempo of het moment werd al vreselijk verstoord. Jake had zojuist mijn pantoffels onder de tafel gevonden, en smeed hem tegen onze hoofden. Even wou ik boos worden, tot ik me realisteerde dat wij ook niet echt het perfecte moment hadden uitgezocht. Andy pakte lachend de pantoffel die tussen onze hoofden was blijven hangen, en smeed hem drie keer zo hard terug. Ik ging lachend op Andy's schoot zitten. Dit werd een geweldige dag, een geweldige dag met Jinnx, jake Ashley, CC en natuurlijk Andy. En absoluut heel belangrijk... Zonder het beeldscherm van de computer...!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.