Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » ~ Plans ~

You Must Make A Choice.

17 okt 2014 - 21:29

1351

10

397



~ Plans ~


Original Video - More videos at TinyPic Little Things uit This is us das mijn favoriete versie <3

Liam Pov:

Vandaag ga ik eindelijk terug naar mijn moeder. Ik zucht als ik denk aan hoe ik een kindje ga opvoeden, moet ik het vragen aan mijn moeder. ,,Kom we gaan dit word leuk." Robin haar stem klink vrolijk, eindelijk, maar haar vertel ik het niet. ,,Rachel en Luke komen ook." Zeg ik, Robin haar gezocht staat gelijk weer op onweer. ,,Sorry maar Rachel is een vriendin van mijn moeder." Zeg ik en start de auto.
Als eindelijk aan kom zie ik de auto van Luke al staan, hij brengt spullen naar binnen. Ik stap uit en kijk hem aan. Hij gunt mij geen blik waardig, ik schud mijn hoofd en pak de koffer van Robin. ,,Rachel is binnen." Gromt Luke naar mij, zo die is kwaad. Ik loop naar binnen en zie hoe Rachel mijn moeder een knuffel geeft. ,,Ik heb u gemist mevrouw Payne." Zegt ze, mijn moeder begint te lachen en kijkt mij aan. ,,Liam lieverd!" Schreeuwt ze en sluit mij op in haar armen. ,,Dag mam, ik heb je gemist." Zeg ik en knuffel haar. ,,Wie is dit?" Vraagt mijn moeder als Robin in de deur opening staat. ,,Robin mijn vriendin." Zeg ik en sla mijn armen om haar heen. ,,Oh." Zegt ze alleen maar. Als ook Luke in de deur opening komt snapt mijn moeder er helemaal niks meer van. ,,Wie is deze knappe jonge man?" Vraagt ze, Rachel loopt naar Luke toe en hij legt zijn handen op haar buik. Hij weet het?! Die klootzak weet het. ,,Dit is mijn vriendje, Luke." Zegt Rachel en begint te glimlachen. Die prachtige glimlach waarvan ik hou. ,,Ik zie al hoe dit zit." Zegt mijn moeder en gaat de keuken in. ,,Liam ik heb nog een cadeau voor je." Zegt Rachel. Ze geeft mij een klein doosje. ,,Sorry ik weet niet of je het mooi vind." Zegt ze, ik open het doosje, een armbandje komt tevoorschijn. Ik draai het in het rond en zie mijn naam staan en die van haar en de datum van de dag dat wij elkaar hebben ontmoet. ,,Rachel dit is prachtig." Zeg ik en val haar om de hals. Robin kijkt mij vals aan. ,,Robin ik heb ook een cadeau voor jou." Zegt ze met geïrriteerde toon. Ze geeft haar ook een doosje en ketting komt tevoorschijn, op de ketting staat haar naam en die van mij. Mijn moeder komt weer terug, ze doet vreemd.


Mevrouw Payne pov:

Hoe kan Liam zo blind zijn, dat arme kind. Rachel houdt van hem en hij van haar. Ik zet de koekjes neer en kijk lachend naar Rachel en Liam. ,,Wat willen jullie drinken?" Vraag ik en kijk ze aan. ,,Doe maar een wijntje." Zegt Rachel, maar Liam geeft haar een blik waardoor ze gelijk haar drankje veranderd in cola. Vreemd. Ik weet nog dat ik Rachel en Liam betrapte toen ze elkaar aan het zoenen waren in de achtertuin.

-flashback-

,,Liam, Rachel Ik heb wat te drinken voor jullie!" Riep ik, Rachel bleef bij ons in de achtertuin slapen. Liam en zij zaten in de tweede klas. Ze waren lief samen en ooit op en dag zouden ze samen zijn. Ik liep naar de tent en eiste hem voorzichtig open, om ze niet te wekken. Al snel zag ik dat Rachel op Liam zijn schoot zat en ze elkaar zoende. ,,Liam?" Vroeg ik, mijn ogen op hun gericht, Rachel ging van zijn schoot af en kreeg een rode kleur. ,,Zijn jullie een stel?" Vroeg ik al snel schudde beide hun hoofd.

-End flashback-

Rachel Pov:

De moeder van Liam wilde mij dat ik haar even hielp in de keuken. Ik stond op en liep met haar mee. ,,Rachel wat is er gebeurt in Londen?" Vraagt ze, ze had ons zo goed door. ,,Hij kwam aanzetten met Robin, ik ben in coma geraakt, hij kwam mij niet eens opzoeken. Luke bleef bij mij en ik hou van hem, daarom hebben wij wat gekregen. De band van Luke had een concert en Ashton, wat mijn broer blijkt te zijn was ziek en ik moest het overnemen. Toen hebben Luke en ik het gedaan, Liam betrapte ons en toen kregen we ruzie, wat is geëindigd in seks en nu ben ik zwanger." Ratel ik, Mevrouw Payne slaat haar handen voor haar mond. ,,Jij bent zwanger van mijn zoon?" Vraagt ze. Ik knik en laat mijn hoofd zakken. ,,Maar lieverd dat is toch leuk." Zegt ze en knuffelt mij. ,,Lieverd, geef het toe je houdt van Liam en hij van jou." Zegt ze. ,,Hoe weet u dat?" Vraag ik en kijk haar aan. ,,Nou ik vond toen hij weg ging een doos vol met foto's, van jou met hartjes er om heen. Onder een stond zelfs. "One day you will be mine babe" hij houdt van je." Zegt ze, mijn wangen beginnen te gloeien. Ik weet nog dat wij samen in zijn achtertuin hebben gezoend toen zijn moeder ons betrapte. ,,Ik zie graag dat jullie samen zijn." Zegt ze en slaat haar armen om mij heen.

Robin Pov:

Ik loop naar boven, Liam zei dat ik even iets van zijn oude kamer moest pakken. Het eerste wat mij opvalt is de foto's van hem en Rachel, lachend in elkaars armen. Ik open de deur en zoek wat Liam vraagt, na lang zoeken heb ik eindelijk wat Liam moest hebben, ik pak het als mijn ogen vallen op een boekje. "Rachel<3" staat er op de voorkant, ik pak het op en begin te lezen. Vele foto's van Rachel gebeurtenissen en dat hij altijd van haar blijft houden. Ik loop naar benden het boekje achter mijn rug. Luke en Rachel liggen in elkaars armen, ik gooi het boekje op de tafel. ,,Hoe kom ie hier aan?" Vraagt Liam, ik kijk hem aan en ga zitten. Rachel pakt het op en bladerdt het door. ,,Lees het." Zeg ik mijn toon is dringend. ,,Waarom zou ik." Zegt ze kwaad. ,,Omdat hij toch zo erg van je houdt." Zeg ik. ,,Als jij dat zo graag wil." Zegt Rachel, haar ogen kruizen de mijne. ,,Vandaag ben ik eindelijk zestien, Rachel komt naar hier en blijft slapen. Ik heb sterke gevoelens voor haar, we slapen in een bed maar zij zoekt er nooit iets achter, maar ik verlang naar haar. Ik heb Rick horen praten dat je op je zestiende ontmaagd moet worden, ik zou wachten tot Rachel klaar is maakt mij niet uit hoe lang dat duurt." Rachel kijkt naar Liam die rood wordt. ,,Ik wist het!" Gil ik kwaad. ,,Je houdt van dat kreng." Ik begin te gooien met spullen. ,,Doe normaal dit zijn niet eens jou spullen." Zegt Luke. ,,Hou je bek, waarom ben jij niet boos. Ze zoende voor mijn ogen en ze heeft met Jou." Zeg ik kwaad en gooi een kussen naar Rachel. ,,Ze hebben wel meer gedaan dan alleen zoenen." Zegt Luke, Liam kijkt mij schuldig aan. ,,Ze draagt zijn kind." Zegt Luke, mijn stoppen slaan door. Ik zie een scherf liggen van de vaas die ik net kapot heb ge gooit en pak het op. ,,Ik heb genoeg van jou, je staat mij in de weg." Zeg ik en loop op Rachel af, de scherf in mijn hand. ,,Dit moet voor eens en voor altijd afgelopen zijn, er komt echt geen kind van Liam in jou buik." Zeg ik en probeer te steken, maar Liam pakt mij vast. ,,Ik wil dat kind zelf." Zegt hij, Ik bedenk mij niks en steek de scherf in Liam zijn buik, Hij grijpt er naar. De bedoelde scherf in mijn handen. ,,Liam wat is er aan de hand!" Roept zijn moeder. ,,Robin stak hem neer toen ze hoorde van de zwangerschap." Zegt Rachel, mevrouw Payne kijkt mij afkeurend aan. ,,Ik bel de politie, Rachel bel jij een ambulance." Zegt ze, Liam kijkt naar zijn handen die onder het bloed zitten. Rachel zit bij hem. ,,Het komt goed met je, ik ben bij je." Zegt ze, ik bedenk mij niks en ren als een speer weg, dit vergeeft hij mij nooit, onderweg gooi ik de scherf weg in een sloot.

Geschreven door Rachel.

PS ROBIN HOW THE PIEP DARE YOU TO HURT MY LIAM .


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 20 okt 2014 - 23:11:
Super leuk! Heel spannend!!
Robin spoort niet!!!!!
Sorry dat ik al even niet gereageerd heb, had het druk met school.
Maar snel verder! X


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 18 okt 2014 - 12:12:
Wtfff Robin die teef spoort niet zeg...
xoxo


Anne
Anne zei op 18 okt 2014 - 10:18:
Wtf?! Wilt rachel nou liam of luke?
Robin gvd wtf doe je?!
I think you're strange bitch!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 18 okt 2014 - 0:21:
OMG!!!
Verder!
Xx


1Dtjetanya zei op 18 okt 2014 - 0:15:
Omfg ***robin! Snel verder!