Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » de verhuizing » 2.

de verhuizing

25 mei 2009 - 16:28

473

0

180



2.

"omdat ik ook ga verhuizen naar magdeburg" zegt Gustav. Ik kijk hem verbaasd aan en doe alsof hij gek is maar al gauw krijg ik door dat hij het meent en gelijk vormt er een big smile op mijn gezicht. " dus je kan nog wel lachen" zegt Gustav. Ondertussen zijn we ook bij zijn kluisje gekomen en ook hij legt zijn jas en andere spullen erin behalve zijn tas dan. Dan gaat de bel en lopen we naar de klas waar we op dat moment les hebben. Nog steeds heeft gustav zijn arm om mij schouder liggen. Als we de klas binnenkomen kijkt de klas ons raar aan. " wat nou, jaloers ofz" vraagt ik aangezien veel meiden gustav leuk vinden. En gelijk kijkt en doet iedereen weer normaal.
Gustav ploft op en stoel neer een ik ga naast hem zitten. Achter mij zitten rachell en Daphne ( een andere vriendin).
De les begint en meneer vd boogaart komt binnen lopen. We hebben aardrijkskjunde van hem maar hij is ook onze mentor. Wij halen allemaal onze boeken op talen en beginnen. Dan opeens trekt meneer v.d Boogaart een heel raar gezicht naar gustav en mij. " waarom zitten jullie ineens naast elkaar" vraagt meneer v.d boogaart erg verbaasd. " mag dat tegenwoordig ook al niet meer, bevriend zijn met een jongen? " vraag ik een beetje geiriteerd. Gelijk is meneer v.d Boogaart stil. de les is afgelopen en we gaan naar de andere lessen en zo verloopt de hele dag.
Toen de laatste bel ging liepen we naar onze kluisjes. ik was nog bezig toen gustav ineens naast mij stond. " Jezus, doe dat never nooit meer, ik schrok" zeg ik. " oh sorry, het was niet mijn bedoeling" zegt gustav heel erg bang en verbaasd voor mijn uitval. " het was maar een grapje hoor lievord, maar ik schrok wel" zeg ik. Ik sluit me kluisje en loop samen met gustav naar de fiesten. Onderweg vraag ik hem of hij zin heeft om met mij naar huis te gaan. " Ja tuurlijk, ik woon toch in de straat" zegt gustav blij. Dan rijden we samen naar mijn huis toe. Als we daar aankomen doet mijn moeder de deur open en we gaan met ze allen naar de woonkamer.
Ik plof op de bank neer en gustav ploft naast mij op de bank. Mijn moeder gaat op een stoel zitten en begint gelijk allemaal vragen te stellen. Ik kijk mijn moeder boos aan maar die lijkt er niet echt op te reageren. ik vraag gustav of hij wat wilt drinken. " ja lekker, doe maar cola" zegt hij." is goed" zeg ik en loop naar de keuken. in de keuken pak ik 2 glazen en schenk ze in. Ik loop weer naar de woonkamer en geef een glas een gustav. Daarna ga ik weer op de bank zitten om mijn eigen cola op te drinken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.