Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » de verhuizing » 3.

de verhuizing

27 mei 2009 - 15:20

399

0

187



3.

Als we onze cola ophebben zeg ik tegen mijn moeder dat we naar boven gaan en ze vind het ook goed ook nog. " doe je wel voorzichtig" roept me moeder als we naar boven lopen. " ik ga helemaal niets met gustav doen hoor, wees maar niet bang" roep ik terug. Nadat ik dat geroepen heb loop ik voor gustav uit naar mijn kamer. " gaat u voor" zeg ik met een grappig stemmetje en houd de deur voor gustav open. Gustav staan maar een beetje verlegen in mijn kamer. " je mag wel op mijn bed gaan zitten hoor, anders sta je daar ook maar zo"zeg ik aangezien ik verder geen stoel op mijn kamer heb staan.
Snel gaat gustav op mijn bed zitten en kijkt mijn kamer rond. "woow je hebt keiveel posters van ons" zeg gustav verbaasd. " ja vind ik ook" zeg ik.
' haha , maar je hebt ook andere posters zie ik" zegt gustav. " ja dat is waar, maar ze moeten allemaal nog in een doos, want ze gaan mee verhuizen" zeg ik lachend. Inmiddels was ik naast gustav op bed gaan zitten.
Opeens slaat gustav zoals hij wel vaker doet zijn arm om mij heen. Ik zie dat hij iets wilt zeggen maar hij doet het toch naar niet. Dan opeens zeg gustav iets wat ik niet kan horen en vraag wat hij zei.
Gustav kijkt heel moeilijk en kijkt dan naar het raam. Dan begint hij te praten. " Lisa, wij kennen elkaar nu al 2 jaar en 1 jaar echt en ik vind je heel erg leuk" zegt gustav in een adem. " jezus, ik weet niet wat ik hietop moet zeggen, ik vind je echt super aardig en je ziet er leuk uit maar of ik verliefd op je ben weet ik niet" zeg ik. Gustav kijkt erg verdrietig staat dan nog en loopt naar de badkamer. Shit, nu heb ik hem gekwetst. Ik sta op en luister aan de badkamerdeur. Als ik gesnik hoor houd ik mijn adem in om te luisteren of ik het niet verkeerd hem gehoord. Weer hoor ik gesnik. Ik wil op de deur kloppen maar doe het toch maar niet want ik hoor nog steeds gesnik.
ik denk na of ik het wel of niet moet doen en dan staat mijn besluit vast en klop ik op de deur. " kom binnen" hoor ik zachtjes. Ik open de deur en stap langzaam naar binnen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.