Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Guardian of my heart || TOTA|| » 2nd Guardian

Guardian of my heart || TOTA||

21 okt 2014 - 9:54

565

0

247



2nd Guardian

Ik zuchtte en liep door. Ik had op een of andere manier een voorsprong kunnen krijgen op het grote landschip en naderde Saint Binah. Misschien zou de marshal hier iets weten. Siant Binah was niet erg groot maar het was er rustig en fijn om een tijdje te blijven, en dat kwam van mij. Het mooiste van Saint Binah vond ik toch de enorme boom in het midden van de stad. Het was groter en hoger dan de andere bomen in de stad en omliggende omgeving.
'Field marshal' riep ik toen ik de oude man zag. Het was een kleine man met een witte baard en lange wenkbrouwen in dezelfde kleur.
'Ahh, als dat Aaliyah niet is, hoe is het Meisje' ik glimlachte vriendelijk en knikte.
'Het gaat prima, al ben ik wel opzoek naar een Fon Master guardian?' Het was mogelijk dat Anise Saint Binah had gehaald en aangezien ik geen lichaam had gevonden, moest ze nog in leven zijn.
'Ah ja, ze kwam een brief afleveren voor Jade, ze zou nu nig in de stad moeten zijn. Met een beetje geluk kan je haar wel vinden bij de item winkels' Ik gaf de oude man een dankbare blik en knikte.
'Bedankt, Field marshal. Ik kom binnenkort nog wel langs als Legretta me niet meer dood wil hebben' grapte ik en liep toen door naar de item winkel. Zoals de Field Marshal al had gezegd stond anise in te slaan met het Gald dat ze had. Dit verbaaste me best wel. En als je anise zo kent als ik begrijp je waarom.
'Anise!' Ze draaide zich met een ruk om.
'Aaliyah!' Ik lachtte achter mijn handen.
'Ik hoorde dat je uit het schip was gevallen' vroeg ik plagend.
'Ja! Die stomme Sync moest zonodig die soldaten helpen en toen duwde ze mij en Tokunaga uit een raam!' Ik wist wie Tokunaga was, Dat was die pop op haar rug. In een gevecht kon ze hem vergoten tot groter dan jade en dan kon ze met die pop vechten.
'Sync?' Vroeg ik. Die naam kende ik niet.
'Sync the Tempest! Hij zit pas 2 jaar bij de God Generals!' Ze zei het alsof het een feit was. Ik wist wel dat ze van vijf naar zes waren gegaan maar op een of andere manier had ik zijn naam nog nooit gehoord. Wacht was dat die jongen achter Legretta? Die met het masker? Anise leek mijn verbazing te zien en zuchtte.
'Groen haar, Masker' Jap dat was Sync.
'Het is dankzij hem dat ik hier nu ben' zei ik en dacht na. Als Sync niet naar buiten gekomen was om Legretta te halen had ze me of gevangen genomen of gedood.
'Hmpf Hij is een gemenerik' Anise schudde haar hoofd en keek ineens verschrikt op.
'Ze gaan de stad straks afzetten! We moeten nu gaan' ik keek haar even aan en werd toen meegesleurd.
'Waar gaan we nu heen?' Vroeg ik.
'Het volgende ontmoetingspunt is Kaitzur' Kaitzur zegmaar neutraal gebied tussen Kimlasca en Malkuth.
'Anise heb je wel een paspoort bij je?' Ze stopte met rennen waardoor ik tegen haar haan knalde.
'Ehm' ik zuchtte. Hoe wilde ze de grens over zonder paspoort.
'Ik ga gewoon smeken!'

'Het spijt me ik kan je niet doorlaten' ik zuchtte dat was te verwachtten.
'Jij mag wel door' ik schudde mijn hoofd.
'Het spijt me maar ik ga niet zonder Anise' Anise en ik draaide ons om en


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.