Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 1 ~ Don’t have my day

Crazy {Afgerond}

5 nov 2014 - 10:20

1183

11

1057



1 ~ Don’t have my day

Image and video hosting by TinyPic

Laat ik maar eens gaan beginnen met het leukste.
Het was een normale schooldag (normaal? Is dat wel een toepasselijk woord voor mij?). We hadden vandaag gecheerlead, en het ging weer eens totaal fout. Wat ik niet begreep en nu nog steeds niet snap is dat iedereen zei dat het mijn schuld was.


Ik stormde naar binnen. Niet oplettend natuurlijk, dus knalde ik tegen een cheerleader op waardoor zij viel. ‘Oops, sorry…’ Mompelde ik. Wat ik niet doorhad was dat mijn cheerleadergroep een piramide had gevormd. Het meisje bracht ik uit evenwicht en viel, en de rest dus ook. Ze hadden allemaal last van hun enkel. ‘Hihi, sorry…’ Grinnikte ik. ‘Je bent al te laat en dan verpest je dit ook nog eens, bedankt Zoey!’ Gilde Janita. Onze leider. Ik zuchtte. ‘Ik kan er toch niets aan doen.’ Ik trok mijn topje wat naar beneden zodat die perfect zat. ‘Dat kan je wel!’ Riep mijn hele team. ‘Ga maar, jou kunnen we niet meer gebruiken.’ Janita wees me de deur.

Niet het leukste op die dag, maar hier komt het hoor:

Ik opende de voordeur en liep naar binnen. Pap en Jake waren al thuis. ‘Dag lieverd, hoe was het op school?’ Begroette paps me. ‘Geweldig.’ Bracht ik op een sarcastische toon uit. Ik gooide mijn tas ergens naartoe maar hoorde toen een blik vallen. ‘Auw!’ Hoorde ik Jake roepen. Zijn blikje energy was over zijn kleding gevallen en mijn tas belandde tegen zijn hoofd. ‘Jij kan ook niks, hè!’ Riep hij kwaad.

Ik weet het, ik weet het. Het ging die dag helemaal niet goed (niet dat het soms wel goed gaat) maar nu meen ik het, nu komt het echt!

Ik liet me zakken langs de mokkende Jake op de bank. ‘Schat, Zoey, ik heb iets voor je.’ Als ik mijn oren kon spitsen deed ik het. Nieuwsgierig stond ik op en liep naar de eettafel in ons keukeneiland. ‘Je weet dat ik een hotel heb hé baby.’
‘Ofcourse.’
‘Er komt iemand slapen.’
‘Echt? Nee! Oh my god!’


En dat was trouwens niet sarcastisch.

‘Ja, de jongens.’
Ik trok een wenkbrauw op.
‘Welke jongens.’
‘Die gasten, eh, van eh…. Ja. Weet ik veel hoe die band heet.’
‘Five Seconds of Summer?!’
‘Weet ik veel. Ze komen in ieder geval vanavond. Over twee uurtjes arriveren ze.’
‘Yes!’

Ja, je leest het goed. Een band komt hier logeren. En ik vind ze heel leuk.
Ik sluit mijn gedachtes af en bedenk me nu pas dat de jongens over één uur komen. ‘Shit!’ Gil ik terwijl ik hartstikke lomp op sta, een blik verf van mijn bureau afstoot en die een hele zwarte plek achterlaat op mijn vloedbedekking. ‘Sorry vloerbedekking!’ Giechel ik en laat me op de grond zakken. Langzaam aai ik hem. ‘Ik maak je wel weer schoon hoor, okay? Maar nu komen er hele knappe jongens die ik niet wil missen. Ik moet nu weg bedekje. Doei!’ Ik sta weer op en loop voorzichtig over de vloerbedekking. ‘Sorry als ik je pijn doe, dan roep je maar.’ Lachend zoek ik in mijn kast. Een schattig jurkje kan geen kwaad. Wat mooie pumps eronder en klaar. Al snel vind ik de perfecte match en loop ik snel naar de badkamer. Er is niemand, gelukkig, dus kleed ik me zo snel mogelijk uit en stap in de douche. Ik heb maar eventjes de tijd om te genieten van de warme stralen voordat ik er weer uit moet.
Als ik klaar ben kleed ik me aan en ren met de hakken in mijn handen naar mijn kamer. Daar doe ik mijn make-up en haar. Voilla! Klaar. Ik huppel weer naar beneden om te vertrekken. Jake en pap lijken wel hetzelfde pak te hebben. Alleen heeft Jake er natuurlijk weer een spijkerbroek onder. ‘Komt Rachel ook?’ Vraag ik aan hem. ‘Nee.’ Mompelt hij. Ik haal mijn schouders op. ‘Let’s go!’ Roept pap enthousiast terwijl hij naar de voordeur loopt.

Voor ons hotel staat een menigte met gillende meiden. Ik frons mijn wenkbrauwen. Apart. Ik ga voor de deur staan, tegenover een meisje van buiten. Ze giechelt en zwaait. Ik zwaai terug en vraag om haar naam. ‘Nadja!’ Hoor ik onduidelijk. ‘Heb je soms geboekt?’ Vraag ik haar. ‘Ja!’ Roept ze terug. Ik knik en open de deur. Nadja kan zich er net tussenwringen waarna ik de grote, van glas gemaakte deur dicht doe. ‘Zo hé, wat een drukte.’
‘Zeker, ik heb op het goede moment geboekt. Ik heb gehoord dat de jongens van One Direction hier komen logeren.’
Ik frons mijn wenkbrauwen en er giert blijheid door mijn buik. ‘Say what!’ Gil ik. ‘De jongens van 1D komen!’ Roept Nadja en we beginnen samen te fangirlen. ‘Je ziet er echt goed uit, wat is je naam?’
‘Zoey, jij ook trouwens. Je hebt je mooi gekleed zeg.’
‘Natuurlijk, wat denk jij?’
Op dat moment gaan er deuren van de privé-ingang open. ‘Kom!’ Sis ik en ren de trappen op. Ik ga met style hiervan aflopen.
‘Vet cool, gozer! Beste hotel dat ik ooit heb gezien!’ Roept een jongen. Nu staan ze bij de balie. Ik geef Nadja een seintje dat we tegelijkertijd van de trap af kunnen lopen. We doen dat waardoor de jongens ons aandacht geven en een van hen fluit. Maar die krijgt meteen weer een duw.
Bij de laatste 10 treden gaat het mis, ik zou natuurlijk Zoey niet zijn als ik niet zou vallen. Voordat ik op de grond beland, en mijn rug breek word ik vreemd genoeg opgevangen. Wanneer ik mijn ogen nieuwsgierig open hangt er een charmante jongen boven me. Hij zet me weer neer. We staan héél dicht bij elkaar. ‘Ik ben Zayn.’ Een glimlach vormt zich om zijn mond, en om de mijne. ‘Zoey.’ Giechel ik. Ik maak me los uit zijn omhelzing en loop naar de andere jongens. Ze steken allemaal tegelijk hun handen uit.
‘Niall.’
‘Liam.’
‘Louis.’
‘Harry.’
Roepen ze allemaal door elkaar. ‘Okay, dan weet ik dat ook weer,’ giechel ik. Eigenlijk wist ik dat al, hoor.
‘Zoey, ik leid ze wel naar de kamers.’ Stelt pap voor maar dat wijs ik natuurlijk af. ‘Doe jij Nadja maar.’ Ik geef Nadja een knipoog en neem de jongens mee. Als we een gang willen inlopen laat ik de jongens stoppen. ‘Stop, stop! Niet te hard stampen, dat vindt hij helemaal niet fijn.’
‘Wie, je vader?’ Vraagt Zayn. Ik schud mijn hoofd.
‘De vloerbedekking natuurlijk.’ Ik draai me weer om en leid ze naar de kamer. Het is één grote kamer die weer kleinere kamers heeft, vijf in totaal, vijf slaapkamers. ‘Wow!’ Roepen de jongens in koor wanneer ik de deur open.

Iedereen heeft een rol hoor. Alleen niet iedereen heeft een hoofdrol, net zoals je zag met Nadja. Maar Nadja en Janita ga je bijvoorbeeld vaker tegenkomen in het verhaal.

Janita = grote rol
Rachel = grote rol
Melina = kleine rol
Ashley = kleine rol: zusje van Niall
Francisca = kleine rol
Lieke = kleine rol
Nadja = grote rol
Lindy = grote rol
Chantal = grote rol

Sorry als ik je geen grote rol heb gegeven... Maar ik vind het ook heel erg stom als je helemaal niet meedoet in het verhaal. Ik ga iedereen sowieso best vaak gebruiken. Ik ga erg mijn best doen.
Sorry voor dit flut stukje, ik moet er nog effe inkomen.

Look Zoey
Look Nadja


Reacties:

1 2 3

Nadja
Nadja zei op 23 okt 2014 - 21:52:
Zoooleuk meid !! Nog.bedankt xxxx


1Dtjetanya zei op 23 okt 2014 - 16:20:
Superleuk!!
Sorry voor late reactie...


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 22 okt 2014 - 20:46:
awesome!!
snel verder!!
xx


x1Dx
x1Dx zei op 21 okt 2014 - 18:55:
Heel leuk!
Snel verder!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 21 okt 2014 - 15:46:
thanks!!!!!!!
Snel verder!!
Xx