Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 5 Seconds Of Summer » Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin » 004 ~ Little Sportgame

Tomorrow never dies ~ Ashton Irwin

21 okt 2014 - 21:48

1291

7

627



004 ~ Little Sportgame

Image and video hosting by TinyPic Omdat ik in een goede bui ben, plaats ik hem al vandaag :) Sorry voor fangirl attacks of flauwval neigingen voor de foto hier boven ;) Xx

Ik word wakker van mijn laptop die steeds meldingen geeft. Ik kreun even en draai me om. Melina is ondertussen ook al wakker geworden en kijkt me vragend aan. “Wat is dat?” vraagt ze.
“Mijn laptop blijkbaar.”
Ik pak hem op en zet hem aan. Geen meldingen van Twitter of Instagram. Wat gek. Ik ontgrendel hem en kom op de homepage van mijn blog. Met grote ogen staar ik naar het aantal views: honderdveertig! Veel mensen hebben via Twitter een berichtje achtergelaten. Ik kijk met grote ogen van het scherm naar Melina en weer terug. Melina rekt zich even uit en glimlacht tevreden. “Ik zei toch dat je het moest doen en als ik jou was zou ik er ook een instagram en Twitter account voor aanmaken” ik kijk haar glimlachend aan en start snel Twitter en Instagram op. Binnen tien minuten bestaat het account @5SecondsOfLindyIrwin op beide sites. “Nu nog even een foto plaatsen” zeg ik en ik start Instagram op. Ashton heeft net een shirtless foto geplaatst. Fangirl attack! Ik kopieer hem en plaats hem op het blog en de accounts. Ik plaats er nog een leuke tekst onder: Thanks for the one hundred and forty views! I promise that I will continue with posts. The album comes in two days! I'm so excited! I'm just woke up and then I saw this picture on instagram. It killed me! Happy Sunday, girls!!!
“Nu dat geregeld is, kunnen we gaan eten ” zeg ik lachend.
“Vreetbeest dat je bent” zegt Melina lachend.
“Hey! Dat is niet aardig” zeg ik nep beledigd.
“Je blijft wel MIJN vreetbeest”
Melina geeft me een knuffel en samen lopen we richting de keuken.

Melina gaat op de barkruk zitten en pakt haar mobiel. Twee seconden later krijg ik een melding op beide accounts.
@MelinaHemmings7: Girl! You killed me too! Anyway he is so cute and handsome. Have a nice Sunday! Xx
Ik glimlach naar haar en zoek in de lades naar wat te eten. Mijn ouders hebben gisteren een tas eten gegeven, zodat ik even vooruit kom. Morgen al ik wel nieuwe boodschappen. Ik vind een zak croissantjes, een pot aardbeienjam en een kuipje boter. Zelf hou ik van boter, maar Melina wel. Fijn dat mijn ouders daar rekening mee hadden gehouden. Ik pak ook twee borden, twee messen, twee glazen en een pak sinaasappelsap. Ik zet alles op tafel en we beginnen met eten, terwijl de ochtendzonnestralen door het raam schijnen. Dit keer gaat Melina’s mobiel af en snel neemt ze op. “Hoi met Melina. Hey Marco! Dat zou toch pas morgen zijn? Oh Oké ik zorg dat ik er ben. Hoe laat daar? Oké tot zo! Bye!” Melina hangt op.
“Dat was Marco en hij zei dat oma eerder terug zou komen uit Melbourne. Ze landt om twaalf uur, dus ik moet zo weg”
“Oh dat is jammer. Moet ik mee gaan?”
“Nee hoeft niet, schat. Marco is hier om half twaalf met een taxi, dan heb jij vandaag om het complex te verkennen. Misschien zie je nog hotties in de fitnesszaal.” Ze geeft me een knipoog bij de laatste woorden en ik begin te lachen. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het al elf uur is.
“Ik wil je niet weg hebben of zoiets, maar je hebt nog een halfuur om je klaar te maken” zeg ik. Melina lacht even en samen ruimen we de tafel af en doen we de afwas, waarna we samen naar mijn slaapkamer lopen. Melina trekt al snel een leuke outfit aan, maar ik sta twijfelend voor mijn kast. Ik ben eigenlijk van plan om te gaan sporten als Melina weg is. Ik kies voor sportieve outfit. Melina staat al in de badkamer haar tanden te poetsen. Ik pak ook mijn tandenborstel en poets mijn tanden. Ik spuug de tandpasta uit en neem een slokje water. Zo nu nog mijn haren…
Ik kam het strak naar achteren en bind het vast in een hoge staart. Zo die zit. Melina heeft het ook in een hoge staart zitten en we lachen even. We lopen weer terug naar beneden. In de keuken vul ik nog even mijn flesje en dan loop ik met Melina door de tuin richting het hoofdgebouw.

Helaas zit Lennart niet achter de balie als we de lobby binnenkomen. We hadden ook moeilijk een gesprek aan kunnen gaan, want Marco staat tegen de muur geleund. Melina rent op hem af. Ze lijken echt super veel op elkaar! Oké ik weet dat ze een tweeling zijn, maar alsnog! Marco geeft mij en Melina een knuffel. “Klaar om te gaan?” vraagt Marco.
“Ja eerst Lindy een knuffel geven.”
Melina vliegt me om de hals en ik knuffel haar terug.
“Ik zie je morgen op school” zeg ik tegen haar en ze knikt. Daarna lopen we naar buiten en stappen Marco en Melina in. Ik zwaai naar de taxi tot deze de hoek om is.

Als ik me omdraai, bots ik tegen Lennart aan.
“Oh sorry” zeg ik tegen hem.
“Maakt niet uit joh” zegt hij met een glimlach.
Ik glimlach terug en zie dat hij mijn outfit scant.
“Laat me raden. Je gaat de fitnesszaal beneden uitproberen?”
“Dat heb je goed gezien.”
“Haha veel plezier.”
“Dank je” en met die woorden loop ik richting de liften en druk op het knopje voor de liften.

Ik loop de zaal binnen. Het is er redelijk druk, maar ik zie dat de loopbanden nog vrij zijn. Ik scan mijn pasje en loop er naar toe. Ik plug mijn oortje in mijn mobiel en zet “Don’t Stop” van 5 Seconds of Summer op. Ik zet de band aan en beginnen te rennen. Ik laat de snelheid opvoeren. Vind het gek of niet, maar als ik ren ontspan ik me juist. Lekker de stress ervan af zweten. Ik weet zeker dat je nu een vragende blik op je gezicht hebt. Na een minuut of twintig zie ik iemand naast me staan.
“Ik heb nog nooit een meisje zo hard zien rennen” zegt hij met een grijns.
“Dank je” zeg ik.
“Wedstrijdje doen?” vraagt hij met dezelfde grijns.
“Ik vind het best” zeg ik, “Welke stand doen we?”
“Halve snelheid?”
“Komt goed.”
Ik zet de band op halve snelheid en begin te rennen. De jongen heeft zijn band ook al snel aangezet. Hij is een moeilijkere tegenstander dan ik dacht en na tien minuten roept hij al: “Driekwart?”
Ik knik en voer de snelheid op tot we na een halfuur kapot zijn. Als ik wat gedronken heb en redelijk aanspreekbaar ben, beginnen we een gesprek.
“Sorry dat ik net zo direct was. Ik ben Kyle Jacksons
“Lindy Connor”
“Mooie naam. Waar heb je zo hard leren rennen?”
“Hobby van me” zeg ik blozend. Hij knikt even en er valt een stilte.
“Waar heb jij zo hard leren rennen?” vraag ik
“Ik woon hier in het complex en in mijn vrije tijd geef ik hier training, maar zo te zien heb jij dat absoluut niet nodig.”
“Een wedstrijdje op z’n tijd zou wel leuk zijn.” Hij lacht even.
“In welk appartement woon jij eigenlijk?”
“Nummer 16 en jij?”
“Dan woon ik tegenover je! Nummer 17.” Nu moeten we allebei lachen. Ik werp een blik op de tijd en zie dat het al tien over half één is.
“Ik ga terug naar mijn appartement. Zin om mee te lopen?” Ik kijk in zijn ogen. Waarom zou ik nee zeggen?
“Ja is goed.”
Ik scan mijn pasje weer en samen lopen we naar de liften.

In de lobby is Lennart een meisje aan het helpen. Kyle loopt op hem af. “Hey, Lennart.”
“Hey, Kyle. Lekker gesport zo te zien.”
“Ja, je wilt niet weten hoe hard deze meid hier kan rennen” zegt Kyle lachend.
“Oh dus je hebt kennis gemaakt met Lindy”
“Jup, blijkbaar woont ze tegenover me.” Ik glimlach even.
“Maak je geen zorgen, Lindy. Zo’n vriend als Kyle vind je nergens.” Hij knipoogt even.
We nemen afscheid en Kyle en ik lopen richting onze appartementen.


Reacties:

1 2

1Dtjetanya zei op 23 okt 2014 - 16:41:
Superleuk!


xCalPal
xCalPal zei op 22 okt 2014 - 21:29:
Awesomesupermegacool!
Snel verder
xx


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 22 okt 2014 - 20:52:
I'M DEAD!!!!!
THOSE BOYS
EN DAN OOK NOG SHIRTLESS ASHTON
I'M REALY DEAD RIGHT NOW
OMG


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 22 okt 2014 - 17:12:
OH MIJ GOD


PinkyPunk
PinkyPunk zei op 21 okt 2014 - 22:47:
Ashton is so hot