Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » H2O: Just Add Water » de volgende generatie » dit is er tot nu toe gebeurd:

de volgende generatie

22 okt 2014 - 16:54

239

1

318



dit is er tot nu toe gebeurd:

in het volgende hoofdstuk breng ik jullie op de hoogte van wat er (in mijn fantasie) tot nu toe gebeurd is. Want we maken een aardig grote sprong! Veel leesplezier! Ik moet trouwens nog even zeggen dat ik dit verhaal eerder op quizlet.nl heb gezet. Daar is ook een vervolg. Eerlijk gezegd vind ik mijn schrijfstijl bij dit verhaal minder mooi dan in het vervolg. Toch heb ik veel positieve reacties gekregen.

Dit is er tot nu toe gebeurd:

Emma is terug gekomen van de wereldreis. het was echt geweldig. eerst was ze een beetje beledigd omdat ze dacht dat Bella haar zou hebben vervangen. maar daarna had ze begrepen dat dat niet het geval was en ze konden het goed met elkaar vinden.

Een paar jaar later trouwden Rikki en Zane. Rikki leidt het Café weer en Zane doet papier werk. Ze hebben een dochter genaamd Jasmin (17 jaar oud) ze wonen in een groot huis aan het strand. Ash is met Emma getrouwd. Emma managt het Rikki's (dus dat wat Sofie in de laatste afleveringen van h2o deed) en Ash is paardrijd instructeur. die twee hebben een dochter: Katrin (15 jaar). ze wonen dicht in de buurt van Rikki en Zane. Cleo en Lewis zijn ook getrouwd. Cleo leidt het waterpark en Lewis is zee bioloog. ze hebben niet een dochter maar zelfs twee, een tweeling: Anna en Anne (16 jaar). ze wonen in het oude huis van Cleo's ouders. Nu komen we bij Bella en Will. ook zij zijn getrouwd. Bella zingt soms nog in het café en Will is en echte freedyfer geworden. Ook zij hebben een dochter genaamd Lisa (16 jaar). Ze wonen in een bescheiden huis met een steiger waarvan je direct in de zee kan springen.
Nog denken Jasmin, Katrin, A nna, Anne en Lisa zoals iedere normale meid op hun leeftijd dat zeemeerminnen en mythe zijn...


Reacties:


Redhead zei op 14 juni 2015 - 20:12:
Leuk.