Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 18. >Liekekusje1D<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

2 nov 2014 - 13:42

912

1

408



18. >Liekekusje1D<

Image and video hosting by TinyPic

Lieke POV


Ah heerlijk! Ik gooi mijn been over de andere en laat de zon mijn huid verkleuren. Ik zet mijn zonnebril op mijn ogen en mijn oortjes schieten in mijn oren. With Ur Love van Cher Lloyd vult mijn oren en ik glimlach. Wat houd ik hiervan!

Harry POV


Eindelijk! We zijn eindelijk in Italië aangekomen. Verona, om precies te zijn. De stad van Romeo en Julia. De stad van liefde, op Parijs na. Hopelijk kan ik hier een leuke meid tegenkomen. Iedereen heeft iemand. Louis heeft Eleanor, Liam heeft Sophie, Zayn heeft Perrie en zelf Niall heeft een vriendin, Lindy. {Don’t judge me, ik vind Niall leuk ^_^} We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het album en tussendoor ook nor de tour. De tour is klaar en we hebben vakantie. Voor drie weken zijn we nu in Italië. We stappen met z’n allen het vliegtuig uit en lopen met bodyguards naar binnen en halen onze spullen op. Zodra we die hebben stappen we in een taxi richting het hotel.

Lieke POV


Ik schrik wakker van een groep meiden die aan het gillen zijn. ‘OMG ONE DIRECTION IS HIER!’ Serieus?! Moest je me daarvoor wakker maken? Ik ga toch maar eens even kijken. Ik pak mijn mobiel en sleutels van het appartement waar ik verblijf en sta op. De zonnebril glijd weer voor mijn ogen en ik stap in mijn slippers. Ik loop rustig richting het groepje meiden maar blijf er een eindje vanaf staan. Heb geen zin in al die drukte. Ik zie vijf jongens voorbij lopen en eentje trekt mijn aandacht. Hij heeft krullen maar ik kan zijn ogen niet zien, die zijn bedekt door een zonnebril. Hij glimlacht naar me en ik glimlach terug. Daarna is hij uit mijn zicht verdwenen. Ik loop terug naar mijn stoel en geniet verder van mijn vakantie.

Harry POV


We komen aan bij het appartementencomplex en moeten via het zwembad naar binnen. Meteen hoor ik een paar meiden gillen en op ons af komen rennen. Ze worden tegengehouden en ik grinnik. Dat ze nog steeds denken dat ze bij ons kunnen komen. Ik kijk op en zie een meisje helemaal achteraan staan, een paar meters van de groep af. Ze heeft denker blond haar, fel blauwe ogen en is best lang. Wauw! Ik glimlach naar haar en ze glimlacht. Ik merk dat ik bloos en kijk weg. Op dat moment lopen we het complex binnen en ben ik uit haar zicht. Wat was ze mooi! We lopen naar ons eigen appartement en ik loop de mijne in. Ik plof op het bed en denk terug aan het meisje. Ik moet haar naam weten! Ik moet haar leren kennen! En wel nu! Ik loop naar mijn koffer en haal er mijn zwembroek uit. Pech aan die beveiliging. Ik wil haar ontmoeten en als er fans komen, maakt dat me niks uit, die zijn ook aardig. Ik kleed me om en trek mijn shirt over mijn hoofd. Ik pak mijn sleutels en handdoek en zet mijn zonnebril op. Ik loop mijn appartement uit en hoor iemand achter me roepen. ‘HARRY! Waar ga je heen?’ Louis schreeuwt zowat door de hele gang.
‘Ik ga zwemmen!’
‘Oké!’ Ik kijk op mijn mobiel, het is tien over twee. Zal ze er nog zijn?

Lieke POV


Ik schrik op van een schaduw die voor mijn zon staat. Ik zet mijn zonnebril af en voel mijn buik kriebelen. De jongen van net staat voor me. Ja, sorry, ik volg One Direction niet zo, dus weet de naam niet. Die kriebels, hoe komt dat? Misschien liefde op het eerste gezicht? ‘Is die stoel vrij?’ Hij wijst naar de stoel naast mij. Ik knik en hij legt zijn spullen neer en gaat liggen. ‘Wat is je naam?’ ik kijk hem aan en hij zet zijn zonnebril net af. Hij heeft prachtige groene ogen.
‘Lieke, jij?’
‘Ken je me niet?’
‘Nee, sorry ik ben niet zon Directioner.’ Ik kijk een beetje beschamend naar mijn voeten.
‘Geen zorgen, ik vind het wel leuk. Ik ben Harry.’ Ik knik en we kletsen wat verder over One Direction en de jongens. Op dat moment komt de rest aangelopen en staat Harry op. Ik sta ook op en sta voor iedereen. ‘Zo, Lieke, dit is Louis,’ hij wijst naar een jongen met iets langer bruin haar, ‘dit is Zayn,’ hij wijst naar een zwartharige. En zo gaat hij de hele groep af.
‘Dus, zullen we zwemmen?’ Iedereen stemt in en Louis springt in het zwembad. Ik klim via het trapje het water in en zwem naar de rest toe. We hebben lol en de tijd vliegt voorbij.

De rest van de middag verliep vol lol en liefde. Aangezien de vriendinnetjes van iedereen mee is. We klimmen uit het zwembad en gaan bij het kampvuur zitten. Iedereen die in het complex zit, komt hierheen elke avond. We gaan erbij zitten en ik zit tussen Harry en Lindy, de vriendin van Niall. Ze is best lief. Harry slaat zijn arm om me heen wat me rillingen geeft over mijn lichaam. We zingen wat liedjes mee en de helft van de groep verlaat de kampvuurplek. De enige die nog over zijn, is ons groepje. Ik kijk Harry aan, recht in zijn ogen. Hij glimlacht en ik bloos iets, zijn glimlach is zo sexy! Hij komt dichterbij en al snel voel ik zijn lippen op de mijne. Misschien toch liefde op het eerste gezicht .

__________
Ik hoop dat je hem leuk vind =)
Please don't judge me, ik vind Niall zo leuk <3

Voor tweede -->Lijstje invullen
<3


Reacties:


Liekekusje1D zei op 23 okt 2014 - 11:30:
Aaaaaah super!
Echt geweldig!
Dankje x