Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Crazy {Afgerond} » 2 ~ ‘She’s not your type.’

Crazy {Afgerond}

26 okt 2014 - 12:30

1534

11

704



2 ~ ‘She’s not your type.’

Image and video hosting by TinyPic

Weekend!
Finnaly!
Ik sper mijn ogen open en stap zonder ook maar één keer mijn ogen te knipperen uit bed. Ik kijk op de klok, half zes. Om half acht zijn de jongens waarschijnlijk wakker. Vandaag hebben ze nog niks te doen, alleen maar chillen. Ik knipper mijn ogen weer en loop naar mijn kast. Natuurlijk moet ik er wel goed uitzien als ik naar de boys ga. Ik gris een leuk stelletje voor mijn doen uit de kast en vlucht naar de badkamer.
Ofcourse, there’s nobody. Ik zet de douche aan en verwarm hem op 30 graden. Heerlijk.

Na het douchen kleed ik me om en ga achter mijn make-up tafeltje zitten. Van alle soorten en maten make-up staat er, en niet te vergeten mijn lading parfum. Ik doe mijn make-up zorgvuldig en spuit de zoetste parfum op. Ik gebruik ook dezelfde deodorant. Die zijn beide speciaal voor mij gemaakt. Dus uniek. Ik ren de trap af, en dit keer gegarandeerd zonder te vallen. Ik neem plaats aan de keukentafel en zie dat er een omeletje, versgebakken op tafel staat. Ik haal mijn schouders op en begin het te eten.
‘Verdomme Zoey!’ Hoor ik Jake dan verdomt hard roepen.
‘Wat?’ Vraag ik hem poeslief.
‘Dat ontbijtje waar jouw fucking slijm aan zit was voor Rachel, en die eieren zijn nu op!’
‘Oh…’ Ik spuug alles uit op het bord en sta op. ‘Maar Jake, ik ga naar het hotel.’ Hem een schouderklopje gevend loop ik weg. Jake staart met open mond naar de uitgespuugde zooi van mij. Onthoud dat, als iemand je eten wil spuug het gewoon uit!
Ik open de deur en vertrek. Het hotel van ons ligt hier niet ver vanaf. Terwijl ik loop kom ik Lindy tegen. ‘Hey Lin!’ Begroet ik mijn allerliefste hartsvriendin, mijn abv’tje. Net zoals altijd heeft ze haar haar onder in mooie pijpenkrullen en boven anders. ‘Zoey! Wauw, je ziet er super mooi uit!’ Ze omhelst me en ik knik. ‘Eens gelijk.’ Ik glimlach maar Lindy trekt zich terug. ‘Nee zeg dat maar nooit meer meid. Zeg maar gewoon jij ook.’ Giechelt ze. Ik kijk naar de grond en voel me diep beledigd. ‘Nee Zoey, dit is al de honderdste keer dat je zo zielig gaat doen.’ Lindy zet haar handen in haar zij. ‘Wat heb jij tegen mij?!’ Gil ik en ren vervolgens weg. Ondertussen word ik aangereden door een auto. En nee, ook dit is niet de eerste keer. Gelukkig mankeer ik niks en ben dus ongedeerd. Ik wil mijn middelvinger opsteken maar weet niet meer welke vinger het is dus steek ik per ongeluk mijn duim op. De bestuurder schudt zijn hoofd en wil me nog een keer omver rijden maar ik kan net wegkruipen. Vanuit die kant komt er weer een auto aan. Dit keer weet ik wel dat ik niet kan ontwijken dus houd ik mijn armen maar voor me, met de hoop dat dat gaat helpen. Ik hoor de auto volop de rem gaan dus ik open mijn rechter oog en kijk door een spleetje hoe de bestuurder uitstapt. Wanneer ik de herkenbare, halflange blonde pieken zie weet ik het absoluut zeker. ‘Thor!’ Roep ik en vlieg de gespierde superheld om de hals. We worden omsingeld met kloppende hartjes, letterlijk. Ik glimlach terwijl Thors blije gezicht verdwijnt als sneeuw voor de zon. Hij bekijkt me eens goed. ‘Ik ben Thor niet maar Lucas. Maar je bent lekker dus blijven knuffelen.’ Hij trekt me nog dichter tegen zich aan en ik leg mijn hoofd in zijn nek. Op zijn gespierde schouder. ‘Gekkerd. Natuurlijk ben je Thor wel, kom dan vliegen we samen naar je planeet, schat.’ Stel ik voor. Ik wijs naar de lucht. ‘Natuurlijk. Is er bij jou niemand thuis? Ik heb er eigenlijk eerlijk gezegd ook best wel veel zin in. Mijn vriendin wil het niet meer, dus heb ik het maar uitgemaakt. Maar jij bent toch wel een schatje.’ Hij kijkt me glimlachend aan. ‘Wat zei ik nou toch? Ik moet naar mijn vrienden. Ik wed dat ze al wakker zijn en vanachter het raam naar mij staat te zoeken.’ Ik pruil mijn lip. ‘Ow, waar kan ik je vinden? Welk hoerententje?’
‘Hoerententje? Gek, ik bedoel hotel!’
‘Hoeveel vraag je ervoor? Of voor niks?’
‘Nou, zo’n kamer kost rond de tweeduizend euro.’
‘What the fack, jij bent er een hoor.’
Ik lach niet begrijpend naar Thor en ga dan weg. Thor is echt veranderd, de eerste keer dat ik hem ontmoette deed hij helemaal niet zo raar. Toen kon ik hem tenminste wel begrijpen. Ik haal mijn schouders op en sta uiteindelijk voor het hotel. Eén derde mijn hotel. Ik open de deuren van de normale ingang, die waar al de gillende tieners stonden. ‘Hey Zoey!’ Begroet de vrouw achter de balie me, haar naar is Nathaly. ‘Hey Nathaly.’ Ik zwaai glimlachend naar haar. ‘Je bent er al vroeg bij hoor, vroege vogel.’ Nathaly komt vanuit haar balie achter en loopt naar me toe. ‘Wat heb je daar gedaan?’ Ze wijst naar de schram op mijn voorhoofd. ‘Mhm… Het is allemaal Thors schuld…’ Mompel ik. Verbaasd kijkt de balievrouw aan. Ik haal mijn schouders op en loop naar boven, op naar de jongens. Onderweg kom ik Nadja tegen. ‘Oh my god! Jij zit vlak bij de jongens.’ Roep ik. Ze grijnst en nu pas merk ik dat er iemand achter haar loopt. Maar het is niet een jongen of iemand van One Diretcion. Het is een meisje. ‘Zoey! OMG, ik had je altijd al willen ontmoeten!’ Gilt ze. ‘Mag ik je handtekening?!’
Ik glimlach en haal mijn schouders op. ‘Okay.’
Na een minuut kijkt mijn fan me nog steeds aan. ‘Oh, je wil mijn handtekening!’ Ze knikt heftig. Bang doe ik een stap naar achter. ‘Ik ga je er geen geven, wat ga je ermee doen!’ Direct na dat gezegd te hebben ren ik naar de kamer waar de jongens logeren.
311
Ik klop aan en wacht tot er word geopend. Waarschijnlijk doet Za-
‘Hallo schoonheid.’ Een halfnaakte oude man met een luipaard print op zijn onderbroek (het enige wat hij aanheeft) kijkt me zwoel aan. Ik lach als een boer met kiespijn naar hem. Dit doet aan mijn ogen meer pijn dan kiespijn eerlijk gezegd, en waarschijnlijk heb ik jullie al teveel informatie gegeven over de man.
‘Kom je nog binnen, of wat? My princess.’
‘Eh… Sorry verkeerde deur.’ Giechel ik. Snel draai ik me om naar de andere deur en klop daar aan.
‘Hallo schoonheid.’ Dit keer kijken twee bruine ogen me aan. Mijn wangen worden rood en kijk naar zijn sneakers. De sneakers van Zayn.
‘Hey,’ weet ik zonder gestotter uit te brengen. Zayn leunt nu tegen de deurpost wat er enorm sexy uit ziet.
‘Ey, charmeur, laat haar binnenkomen of zo.’ Hoor ik Harry zeggen.
‘Hazza is jaloe-hoers!’ Zingt de rest in koor. Zayn grinnikt en maakt de opening voor me vrij. Ik doe een stap naar binnen en kijk de kamer rond. Iedereen neemt plaats op de bank en ze zitten in een kringetje. Het ziet er geweldig uit, doet me denken aan de kleutertijd. ‘Kom!’ Roept Niall enthousiast terwijl hij gebaart. Ik giechel en ga erbij zitten.
‘Dus, Zoey vertel wat over jezelf.’ Louis trekt een wenkbrauw omhoog proberend zijn stem zo laag mogelijk te laten klinken.
‘Okay. Ik ben Zoey.’
Afwachtend kijken de jongens me aan. ‘En verder?’ Vraagt Liam. Even moet ik nadenken.
‘Oohja! Ik heb een…’ Ik probeer het zo spannend mogelijk te laten klinken waardoor de jongens nieuwsgierig worden en dichterbij komen. ‘Ja… Ja…’ Mompelen ze allemaal.
‘Ik heb een… Achternaam!’ Ik klap in mijn handen en grijns breed. De jongens monden vallen open. ‘Wauw…’
‘Wauw….’
‘Wauw…’
‘Wauw…’
‘Echt waar, oh my god! Vertel!’
Je verwacht dit niet maar het is Zayn die het zei. ‘Zayn gozer, ze is geen baby even dat je ’t weet.’

Na een halve dag is het inmiddels half vier. ‘Zayn kom even,’ Liam neemt Zayn mee naar een kamer. Ik wil weten waar dit over gaat. ‘Jongens ik moet even naar de wc.’ Ik ga Zayn en Liam achterna. ‘Zoey, de wc is dieka-’
‘Weet ik.’
Als ik voor de kamer sta waar Zayn en Liam heen zijn gegaan kan ik ze afluisteren:
‘Zayn, kijk, iedereen weet inmiddels dat je gevoelens hebt voor Zoey.’
‘What the… Ik heb niemand niks vertelt!’
‘Ja, maar we zijn niet dom. Maar het is net uit met Perrie en ja…’
‘Wat?’
Op dat moment hoor ik iemand opstaan vanaf het bed en dichterbij komen. Ik deins naar achter maar degene loopt weer terug.
‘Het is niet jouw type.’
‘Wat weet jij daar nou weer van?!’
‘Zayn, rustig. Ik help je alleen maar.’
‘Wat is er dan mis met haar?!’
‘Alles! Zayn, ze is gek! Ze kan wel knap zijn maar ze is knettergek. Je kan bete niks met haar beginnen.’
‘Houd je mo-’
Zayn stopt met praten en kijkt me met openmond aan. Net zoals Liam. ‘He-heb je alles gehoord?’ Vraagt Liam. Ik knik en laat een traantje vallen. Ik draai me om en begin te rennen. ‘Zoey nee, alsjeblieft luister!’ Hoor ik Zayn nog achter me aan roepen.

Don’t forget the drama (:<
*Voor de mensen die het stukje met Thor niet begrijpen: Thor denkt dat Zoey een hoer is.
Als ik net zoveel reacties als het vorige hoofdstuk heb morgen, post ik hoofdstuk 3 morgen ook! Ik heb hem namelijk al af.

Zoey’s look
Lindy's look


Reacties:

1 2 3

1Dtjetanya zei op 23 okt 2014 - 23:15:
Superleuk!!!


1dforeverxmx
1dforeverxmx zei op 23 okt 2014 - 23:02:
Leuk! Morgen nog een hoofdstuk! X


x1Dx
x1Dx zei op 23 okt 2014 - 22:15:
Leuk!
Snel verder!! X


Nadja
Nadja zei op 23 okt 2014 - 21:58:
Snel verder jij ! Xxx


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 23 okt 2014 - 21:35:
Verder!
Xx