Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Can i be saved (AF) » =Epiloog=

Can i be saved (AF)

24 okt 2014 - 21:28

1482

8

413



=Epiloog=

Image and video hosting by TinyPic

=2 jaar later=
=Nola=

Ik sta voor de spiegel en bekijk mezelf in mijn lange witte jurk, mijn haar is in een knot en ik heb fantastische make-up op. Lindy pakt de sluier van het bed en legt hem voorzichtig op mijn hoofd. Lindy is mijn eerste bruidsmeisje, maar dat is logisch aangezien ze mijn zusje is. Ze zet hem goed vast en laat hem over mijn rug vallen. Ze staat een stukje achter me en bekijkt me in de spiegel.
,,Je ziet er prachtig uit, Nola.” Ik zie de tranen in haar ogen staan en ik omhels haar.
,,Jou dag komt ook nog, dat weet ik zeker. En jij bent ook prachtig Lindy.” Ik maak me los en ze doet nog snel de kleine dingetjes. Ik pak haar hand en we lopen samen naar de gang. Achter de grote deur waar we nu voor staan, is de grote zaal waar ik ga trouwen met Zayn, waar Zayn op me staat te wachten. Ik geef Lindy een kus op haar voorhoofd en ze loopt alvast de zaal in naar haar plek. Elke bruid mag altijd drie bruidsmeisjes kiezen. Mijn bruidsmeisjes;
1. Lindy
2. Emma
3. Lucy

Ik zucht even diep en wacht op Jake. Jake gaat mij weggeven, aangezien mijn vader dat niet kan doen. Ik vertrouw Jake heel erg en ik wil dat hij het doet, ik zou niemand anders kunnen bedenken.
,,Wauw, je bent echt mooi Nola. Echt waar.” zegt Jake en glimlacht. Ik glimlach terug en hij steekt zijn arm uit waar ik mijn hand omheen klem. Ik doe de sluier voor mijn gezicht, zoals de meeste bruiden dat doen. Jake opent de deur en de mensen in de zaal staan op. Ik zie al mijn vrienden zitten, Jonah en de liefde van mijn leven staat voor het altaar. Iedereen kijkt me vol bewondering aan. Ik voel dat ik iets bloos en kijk Zayn aan.
,,Jullie zijn voor mij, ambtenaar van de burgerlijke stand verschenen, om aan ons allen te verklaren dat je bereid bent je aan de wettelijke verplichtingen te houden. Ik verzoek de aanstaande echtgenoten elkaar de rechterhand te geven en mijn vraag te beantwoorden.” Zayn pakt mijn rechterhand en kijkt me blij aan. ,,Zayn Javadd Malik, beloof jij hierbij Nola Emma Miller lief te hebben in voor en tegenspoed, bij ziekte en gezondheid? In rijkdom en armoede? Tot de dood jullie scheidt? Wat is hierop uw antwoord?”
,,Ja.”
,,Nola Emma Miller, beloof jij hierbij Zayn Javadd Malik lief te hebben in voor en tegenspoed, bij ziekte en gezondheid? In rijkdom en armoede? Tot de dood jullie scheidt? Wat is hierop uw antwoord?”
,,Ja.”
,,Als ambtenaar van de burgerlijke stand van de stad New York verklaar ik, dat Nola en Zayn vanaf dit moment door de echt aan elkaar verbonden zijn.” Ik glimlach breed en kijk naar Jonah. Hij komt naar ons toegelopen. Hij mocht de ringen overhandigen. Zayn pakt de ringen aan en bedankt hem. Daarna kijkt hij me aan en doet de ring om mijn rechter ringvinger.
,,Ik geef je deze ring, als teken van mijn liefde en trouw voor jou. En omdat ik voor altijd bij je wil horen!” Ik glimlach van oor tot oor. Ik pak de ring voor Zayn en schuif die aan zijn rechter ringvinger.
,,Ik geef je deze ring, als teken van mijn liefde en trouw voor jou. En omdat ik voor altijd bij je wil horen!” Hij glimlacht.
,,Dan verklaar ik jullie nu officieel als man en vrouw. U mag de bruid kussen.” Zayn doet mijn sluier voor mijn gezicht vandaan en we kijken elkaar verliefd aan. Hij komt dichterbij en legt zijn lippen passievol op de mijne. Iedereen in de zaal klapt en juicht. Ik omhels Zayn blij en kijk daarna Jake aan. Ik knik naar hem en hij glimlacht. Hij loopt naar Lindy toe en zegt volgens mij dat ze over een uur naar Central Park moet komen, bij de plek waar ze bijna voor het eerst gezoend hadden, voordat Jayden kwam. Vanuit daar kan je het vrijheidsbeeld zien en is er een open plek. Daar moet ze heen. Jake omhelst haar en steekt zijn duim op naar mij. Lindy ziet dat en komt naar me toe.
,,Wat is Jake van plan?” Ze volgt hem met haar blik totdat hij de zaal uit is.
,,Geen idee.” zeg ik onschuldig en pak een glas champagne.
,,Kom op, waarom zou hij anders zijn duim naar je opsteken?”
,,Wacht nou maar gewoon af en ga nou maar naar de plek toe.” Ze blijft bij mij staan. ,,Ik neem je wel mee.” Zeg ik en ik trek haar mee naar huis. Zayn en al onze vrienden weten ook wat Jake van plan is en volgen ons.

=Jake=

Ik ben zo blij voor Nola dat ze iemand gevonden heeft waarmee ze haar hele leven samen mee wilt zijn. Ik kijk naar het water en het vrijheidsbeeld. Zou Lindy komen? Ik heb de cd van Jesse geleend, de cd die hij draaide toen we voor het eerst echt schuifelde. Ik hoop zo dat ze komt en dat de rest ook mee komt. Ik wil dat iedereen het kan zien. De verassing is best groot en ik heb niet voor niks een mooi pak aangedaan. Het is echt de eerste keer dat ik dit ga doen en ik ben best zenuwachtig. Want wat geeft Lindy als antwoord? Zou ze dit leuk vinden of juist niet? Ik denk weer teveel na. Nola vond dat ik het moest doen, aangezien Lindy en ik al twee jaar een relatie hebben. Ik adem diep in en dan weer uit. Ik voel even in mijn zak en glimlach. In mijn hoofd bereid ik voor hoe ik het moet zeggen, maar ik heb geen idee hoe ik het ga zeggen als ze straks echt voor me staat. Misschien zeg ik wel alleen maar de verkeerde dingen.
,,Jake, hier zijn we.” Hoor ik Nola dan zeggen. Ik draai me om en zie Lindy staan. Ze is prachtig en mijn hart maakt een sprongetje. Ja, nu weet ik zeker dat ik het door wil zetten.
,,Jake, wat is er aan de hand?” vraagt ze. Ik loop naar haar toe en omhels haar. Ik pak haar hand en neem haar mee naar het water. Even blijf ik zo staan en verzamel al mijn moed. Nu moet ik het toch een keer gaan doen. Ik kijk even naar Nola en dat merkt Lindy.
,,Nola, je zei dat je hier niks van wist!” roept ze nep boos.
,,Sorry, ik mocht niks zeggen van Jake. Het is een verassing.” Lindy kijkt me niet begrijpend aan.
,,Je hebt onze cd van het feest op, dat is echt lief. Maar wat is de verassing?” Ik begin even te lachen. Ze houdt niet echt van verassingen, dat wist ik, maar ja ik moet dit wel doen. Ik pak haar handen en kijk haar diep in haar ogen aan.
,,Schat, ik ken je al twee jaar en ik ben erg dankbaar dat ik jou al twee jaar mijn vriendin mag noemen. Nooit had ik verwacht dat ik nog iemand zou vinden die ik zo leuk zou vinden en volledig vertrouw. We hebben leuke en minder leuke ervaringen gehad, zoals met Jayden, maar die slechte ervaringen hebben we samen overwonnen. Ik hou echt enorm veel van je.”
,,Ik ook van jou.” Ik haal even diep adem. ,,Jake, gaat het wel?” Dan ga ik met één knie op het gras zitten en kijk haar aan. ,,Jake, wat doe je?”
,,Lindy, je bent echt het beste wat me ooit is overkomen en ik kan me geen leven zonder jou voorstellen.” Ik ga met mijn hand in mijn zak en haal het doosje eruit. Ik open het doosje en een ring komt tevoorschijn. Lindy haar mond valt open. ,,Lieverd, wil je met me trouwen?”
,,Omg! Ja, heel graag!” Ik schuif de ring om haar vinger en sta op. Ik til haar op en draai haar even in het rond. Daarna zet ik haar weer op de grond en trek haar tegen me aan. Ik leun naar voren en leg mijn lippen op die van haar. Op de achtergrond hoor ik de rest juichen en Nola hoor ik 'Yes' roepen. Ik ben zo blij. Ik heb eindelijk het meisje gevonden die perfect voor me is en ik laat haar nooit meer gaan!



Dit was het dan! Er komt geen vervolg op dit verhaal, maar wel ben ik begonnen aan een nieuw verhaal; Can i start all over....mocht je het leuk vinden om mee te lezen met dat verhaal, zet dan even een reactie neer, dan zet ik je op mijn lijstje

Oh en als je mee wilt lezen en je wilt voor elk hoofdstuk een melding, zet dat dan ook in je reactie, dan weet ik dat (MOET JE WEL ECHT ELK HOOFDSTUK REAGEREN!!)

Als ik 6 reacties heb op deze epiloog, zet ik de hoofdpersonen, de trailer en de cover bij Can I start all over

Succes!!

-x-


Reacties:

1 2

x1Dx
x1Dx zei op 28 okt 2014 - 22:03:
Heel mooi verhaal!!
Ik lees al mee met can i start all over!
Het is super!! X


Ashley1D zei op 26 okt 2014 - 18:00:
Ahwww een mooi einde!
Ik kreeg wel tranen

xx


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 25 okt 2014 - 16:03:
*pinkt traantje weg*
*huilt*zo mooi*snikt*
Echt heel mooi deze en broken by cancer
Zo mooi
Xx


Nynlufx
Nynlufx zei op 25 okt 2014 - 13:14:
AAAH PRACHTIG
MN MAKEUP IS ERAAN.
Ik lees natuurlijk mee met CISAL (:


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 24 okt 2014 - 21:46:
Oh my god, the beautifull end.
Ik ben zo blij voor Lindy en Nola!
Gonna miss this perfect story
Het was zo leuk!
Bye old story, but hello new story!
Weer zin om daar mee te starten
Love it!
xoxo