Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lost | ft. RivLovee » A Dream

Lost | ft. RivLovee

26 okt 2014 - 12:31

870

0

177



A Dream

Geschreven door @RivLovee

Mijn maag knort als nooit te voren en ik word langzaam licht in mijn hoofd. Ik kan net als Niall niet goed tegen weinig eten, dat is ook de reden waarom hij altijd at.
Ik bedenk me opeens dat de Albert Heijn niet ver weg is en ik begin te lopen. Ik moet zuinig doen met het geld dus, hoe doe ik dat?
In de winkel is alles duur als je bekijkt wat ik nog maar heb. Als niemand kijkt druk ik een pak met croissantjes onder mijn jas. Deze winkel is nieuw dus je kan via de ingang nog naar buiten. Een klein beetje grijnzend loop ik naar buiten met de croissantjes vast geklemt. In het park peuzel ik de broodjes op.
‘Hey,’ klinkt een bekende stem in mijn oor. Verbaasd kijk ik in de zachtgroene ogen van Louis.
‘Wat doe je hier?’ vraagt hij aan mij. Zijn stem klinkt warm. Hij zat bij Niall in de band en ze waren vrienden, erg goede. Zijn warme handen strelen mijn wang.
‘Ik ga uitluchten,’ lieg ik. Ik kan niet liegen, weet ik. Mijn hoofd voelt meteen al rood aan en waarschijnlijk verschijnen er vlekken in mijn hals.
‘Oké, ik ga weer. Gecondoleerd nog, trouwens,’ plakt hij er gauw tussen. Ik zie dat hij er niet over wil praten dus ga er niet op in. Ik wil er trouwens ook niet over praten.
‘Doei,’ mompel ik terug en hij loopt langzaam naar zijn fiets en rijd weg.

Ik moet weer zijn ingedommeld want ik word wakker van geluiden die ik niet kan thuisbrengen. Geschreeuw en gegil en andere rare geluiden. Mensen klinken high. Een jongen komt op me af gelopen.
‘Wil je wat lekkers?’ vraagt hij aan me. Ik weet het niet, het kost waarschijnlijk geld.
‘Hoe ga je je voelen?’ vraag ik aan hem. Hij kijkt me lachend aan terwijl ik de grap niet snap.
‘High… Haha… Al je problemen stromen het hoofd uit,’ zegt hij terwijl hij telkens word overvallen door giechelbuien.
Eigenlijk klinkt het wel aanlokkelijk, geen problemen.
‘Hoe veel kost het?’ vraag ik onzeker aan de jongen. Hij kijkt me lachend aan en zijn ogen staan iets doffig.
‘Meisjes zijn voor de eerste keer altijd gratis,’ hij steekt me een joint toe. Dankbaar neem ik hem aan en neem ik er een trek van. Binnen 2 seconden komt er een hevige hoestbui uit mijn mond.
‘Nog nooit gehad?’ lacht hij me uit. Verontwaardigd kijk ik hem aan, nee, tuurlijk niet. Ik mocht nooit roken van mijn ouders. Ik schud mijn hoofd daarom ook. Zijn lieve ogen veranderen in de blauwige ogen van Louis. Ook zijn gezicht veranderd, hij word Louis.
‘Wat, wat doe je?’ vraag ik een beetje schor. Hij haalt zijn schouders op en tegelijk zijn wenkbrauwen. De rest kan ik me niet meer herinneren.


‘Louis!’ Het mooie gezicht van Louis komt om de deur en zijn haar zit een beetje warrig en stoer. Met een lieve glimlach komt hij me tegemoet.
‘Ik miste je, blijf voor altijd bij me.’ Met zijn hand woelt hij liefkozend door mijn haren. Voorzichtig kijk ik op.
‘Beloof je dat?’ Zijn stem is scherp en zijn ogen staan streng. Ik glimlach en knik van ja. Louis knuffelt me nog steviger. Met twee vingers tilt hij mijn kin op zodat ik diep in zijn ogen kijk. Verder hoeft er geen woord gezegd te worden, Louis drukt zijn lippen op de mijne en ik zoen hem stevig. Na een paar tellen glipt Louis’ tong naar binnen en draaien we om elkaar heen. Zijn hand legt hij op mijn middel en met de andere glipt hij onder mijn shirt om hem op mijn rug te leggen. Het zoenen word wilder en wilder. Nu komt hij aan mijn borsten en klikt behoedzaam mijn bh open. Zijn handen masseren ze terwijl hij onverstoord doorzoent. Mijn hand heb ik in zijn nek waar ik zijn hoofd tegen me aanduw. Als ik langzaam aan de bovenrand van zijn shirt kom en hij behulpzaam zijn armen omhoog doet weet ik dat het kan. Ik werk me even los van zijn lippen en trek snel zijn shirt uit. Het zelfde doet hij met mijn knalrode hemdje. Ik heb kleine borsten, ik weet niet of hij dat erg vind. Hij zoent me alleen weer. Zijn handen woelen door mijn bruine, steile haar. Met mijn handen streel ik zijn rug en ik maak met een snelle handbeweging zijn broek open. Het is duidelijk dat Louis het fijn vind dat ik de eerste stap zet want hij maak nu ook mijn broek open. Snel werp ik een blik op de onderbroek van Louis waar nu een behoorlijke bobbel uitsteekt. Van zijn navel maak ik een spoor van kusjes naar zijn onderbroek die hij behulpzaam uittrekt. Mijn kusjes gaan verder tot aan de penis en op de helft van de piemel aangekomen kan hij geen kreun meer onderdrukken.
‘Lola, nu, trek je onderbroek uit!’ Zijn stem klinkt wanhopig en bevelend. Maar al te graag trek ik die uit terwijl hij mijn benen al opentrekt. Meteen beland zijn penis in mijn vagina waar hij snelle stoten maakt. Hij komt klaar en hijgend liggen we op bed.

Met een schok word ik wakker en besef ik dat ik voor de eerste keer zo ‘n “wilde” droom over iemand heb gehad.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.