Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond* » 17.

GoodGirls Or BadGirls//1D&5SOS *Afgerond*

26 okt 2014 - 20:15

824

9

466



17.

Image and video hosting by TinyPic

[A/N:WARNING 16+]

Michael pov

‘Michael niet rennen!’ Gilt Chantal die op mijn rug zit. Ik moet lachen en ga expres rennen.
‘I HATE YOU!’ Ik laat haar van mijn rug afglijden en kijk haar aan.
‘Je haat me niet. Je houdt van me.’
‘Ja helemaal.’ Ze lacht en wankelt wat op haar benen. Misschien was die sterkere drank niet zo’n strak plan voor haar, of misschien die pillen die Niall er in had gedaan.

‘Kom spring maar weer op mijn rug dan gaan we naar huis.’ Ze springt op mijn rug en ik doe mijn armen onder haar benen. Ze hangt met haar hoofd op mijn schouder.
‘Je bent lief.’
‘Naha ik ben een badboy.’
‘Tuurlijk Mikey als jij dat wil.’
Ze plaatst een kusje op mijn wang en eigenlijk vind ik deze Chantal, als ze dronken is, wel leuk.

Mijn gedachten dwalen een beetje af naar onze zoen in de wc. En de anderen die we op de dansvloer nog hadden. Okay ze is dronken en dus onder invloed en weet dus niet echt wat ze doet. Denk ik. Maar normaal zou ze me nooit zomaar zoenen.

Niet veel later komen we bij de universiteit aan en loop ik met Chantal op mijn rug naar binnen. Ik loop gelijk naar de lift en zet haar neer op de grond. Ze kijkt wazig voor zich uit.

‘Ik wil zo een film kijken.’ Zegt ze opeens.
‘Dan doe je dat.’
‘Met jou.’
‘Okay. Welke wil je kijken?’
‘Weet ik veel kies jij maar.’ Ondertussen is de lift gestopt en stappen we uit.

We lopen naar onze kamer en Chantal loopt gelijk naar haar kamer.
‘Kom je zo dan start ik mijn laptop op!’ Ik loop naar mijn eigen kamer waar ik een film pak, en loop weer terug naar de kamer van Chantal.

Ik open de deur en zie haar laten we zeggen half naakt staan. Ze schrikt. De dvd leg ik op het bureau neer en ik loop naar haar toe. Ik plaats mijn lippen op die van haar en al snel zoent ze me terug. Ze duwt me naar haar bed en ik val er op mijn rug op, haar meetrekkend. Ze doet mijn shirt uit en daarna mijn broek. Allebei hebben we nu alleen nog ons ondergoed aan.

Ik draai ons zo om dat ik bovenop lig en doe haar bh sluiting los. Ik begin haar borstel te masseren en ze kreunt tevreden. Haar handen gaan over mijn buik en stoppen boven de band van mijn boxer. Ze trekt die uit en gaat met haar hand over mijn vriend heen. Ze beweegt haar hand op en neer en ik kreun. Ze is zo geweldig.
Ik plaats mijn lippen op die van haar en mijn tong strijkt over haar lip. Al snel opent ze haar mond en kunnen onze tongen een vurig liefdesspel spelen. Ik trek me even terug en ga opzoek naar een condoom.

‘Vergeet dat ding ik pak morgen wel de pil.’
Ze plaatst haar lippen weer op die van mij en ik trek haar slipje uit. voorzichtig glij ik bij haar naar binnen en haar nagels gaan over mijn rug. We bewegen rustig op en neer totdat we allebei klaarkomen. Daarna glij ik weer uit haar en ik plaats een kus in haar nek. Ik plaats er meerderen en op een plek, precies in haar nekholte begin ik te zuigen. Ze kreunt en een glimlach komt op mijn gezicht.

Ik plaats mijn lippen weer op die van haar maar zij plaats haar lippen snel in mijn nek en begint daar te zuigen. Ook ik kreun en ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Daarna plaats ze weer haar lippen op die van mij en onze lippen zijn nog steeds als puzzelstukjes.

Niet veel later liggen we langs elkaar. Mijn armen heb ik om haar heen geslagen en ze ligt met haar rug tegen mijn borst. Ze draait zich met haar hoofd om en plaatst haar lippen op die van mij. Nu moet ik het vragen.
‘Chantal?’
‘hmmm.’
‘Wil je mijn vriendin zijn?’
Ze plaatst haar lippen op die van mij. En trekt zich daarna terug.
‘Heel graag Michael.’
Ik plaats mijn lippen weer op die van haar.
‘Zullen we maar gaan slapen? Voordat de rest dadelijk terug komt en erachter komt dat we niet gelijk gingen slapen.’

Chantal knikt kort waarna ze opstaat en een shirt uit haar kast pakt en hem aandoet daarna doet ze ook een onderbroek aan en gooit een shirt en onderbroek mijn kant op.
‘Van Niall weet niet hoe dat hier komt. Volgens mij moest ik hem dat nog terug geven na het wassen.’

Ik trek het aan en ga naast Chantal liggen die ondertussen weer in bed ligt. Ik trek haar naar me toe en geef haar een kus. Daarna sluit ze haar ogen en draait ze zich nog even om. Haar hoofd rust op mijn borst en mijn armen sla ik om haar heen. Ik plaats nog een kus op haar hoofd en daarna sluit ik zelf ook mijn ogen.

----------------------------
hope you like it
reageren=melding
geen reactie=geen melding
xx


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 30 okt 2014 - 15:36:
to cute


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 27 okt 2014 - 18:53:
Snel verder! x


Anne
Anne zei op 27 okt 2014 - 7:38:
Ahw lief!
Goed geschreven!!


EsjuhXxXLove zei op 26 okt 2014 - 21:13:
‘Wil je mijn vriendin zijn?’
Ze plaatst haar lippen op die van mij. En trekt zich daarna terug.
‘Heel graag Michael.’



xHiimacookie zei op 26 okt 2014 - 20:50:
Badboys zijn altijd lief voor die ene speciale <3