Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » He Say What? ~

~ Teacher Payne ~

27 okt 2014 - 18:07

940

10

491



He Say What? ~

Image and video hosting by TinyPic Moest iets verzinnen haha sorry! :$

Gabriella Pov.

Als eindelijk de bel gaat rennen we snel het uitstuurlokaal uit. ,,Wat een zeur zat daar!´´ giert Rachel. Lachend knik ik naar haar. Als we bij het lokaal van meneer Payne aankomen staat hij al bij de deur op ons te wachten. ,,Kom binnen.´´ Hij wijst met zijn hand naar zijn bureau waar 2 stoelen zijn neer gezet. ,,Ik wil daar!´´ Gil ik terwijl ik wijs naar de stoel die naast die van meneer Payne staat. Er is een geirriteerde zucht van Rachel te horen waardoor ik heel hard moet lachen. ,,Goed dames jullie weten waarom jullie hier zijn?'' Vraagt Meneer Payne terwijl hij ons met een glimlach aankijkt. ,,Natuurlijk!'' Roept Rachel hard. ,,Hebben jullie hier ook iets van geleerd?'' Rachel zucht ,,Natuurlijk we moesten muziek missen dat vond gabi heel erg.'' Snel geef ik Rachel een por. meneer Payne grinnikt zachtjes. ,,Goed voor deze keer zal ik jullie niet laten nablijven.'' ,,YESS!!'' Gilt Rachel en met dat rent ze het lokaal uit. Terwijl ik lachend achterblijf met meneer Payne. Ik groet hem en wil weglopen als hij opeens mijn naam zegt.

Liam Pov.

Ze wilt weggaan. Ik kan haar niet weg laten gaan ik moet het weten. ,,Gabriella?'' ze draaide zich om en friemelde zenuwachtig aan haar groene armbandje. ,,Kan ik even met je praten?'' vraag ik schor. Ze knikt lichtjes. ,,Ik bedoelde niet hier meneer Fudge is iets te nieuwsgierig. Ze grinnikt ,,Wil je bij het cafeetje?'' Ik knik naar haar. ,,Euhm ik ben in de auto.'' Zeg ik tegen haar. Ze kijkt van haar fiets naar mij en dan weer naar haar fiets. Ik grinnik zachtjes en pak haar fiets op zet hem in mijn achterklep en houd de passagiersdeur voor haar open. Ze gaat zitten en ik sluit de deur. Als we na een stilte rit bij het cafeetje zijn stap ik uit en doe de deur voor haar open. ,,Gentleman!'' Giechelt ze. God wat is ze schattig als ze dat doet. Wanneer we dan eindelijk bestelt hebben kijkt ze me aan. ,,Waar wilde je over praten?'' ,,Ik wilde sorry zeggen voor gisteren ik had je nooit mogen knuffelen en ik had je nooit bang moeten maken Gabriella het spijt me zo als ik de kans had het over te doen dan deed ik dat het spijt me echt.'' Even lijkt het alsof er een flits van verdriet en pijn door haar ogen gaat maar ik verbeeld het me vast. ,,Het is niet erg meneer Payne.'' ,,Alsjeblieft noem me Liam na schooltijden.'' Na een uurtje gezellig gekletst te hebben en we elkaar wat beter kennen staan we op ze pakt haar portemonee om te betalen maar ik duw het weg. ,,Een man laat nooit de vrouw betalen.'' Knipoog ik naar haar waardoor haar wangen lichtroze worden. Het staat haar heel schattig. ,,Moet ik je thuis afzetten?'' Vraag ik haar.

Gabriella Pov.

,,Moet ik je thuis afzetten?'' Vraagt hij me. ,,Gek doe geen moeite ik fiets het wel.'' Hij schud zijn hoofd maar tegelijk knik ik met mijn hoofd. Hij blijkt het niet toe te staan want hij pakt mijn hand en trekt me mee naar de auto. Ondertussen kan ik alleen maar denken aan hoe zacht zijn handen eigenlijk zijn. Als we eenmaal bij mijn huis zijn is alles nog donker zoals altijd als ik thuis aan kom. ,,Zijn je ouders er niet?'' Vraagt Liam. Die vraag doet me pijn en zonder dat ik het door heb glijden de zoute tranen uit mijn ogen. Ik ben geen aansteller maar dit is wat me pijn doet. Liam schrikt er duidelijk van ,,Niet Huilen Gabi.'' Hij snelt de auto uit om vervolgens mijn kant open te doen. Hij trekt me uit de auto en wat hij dan doet overvalt me. Hij trekt me tegen zich aan en omhelst me strak. ,,Alles komt goed Gabi.'' ,,Ik beloof het je.'' Fluistert hij in mijn oor. En op dat moment kan ik mezelf niet meer inhouden en begin hevig te snikken.

Rachel Pov. (Moment dat Gabriella en Liam bij Gabriella's huis zijn)

Ik zit wat te kloten op mijn telefoon als ik weer een snap binnen krijg. LUKE! Ik open hem en zie het schattigste beeld ever. Luke heeft een duckface opgezet terwijl hij zijn ogen groot open doet. Snel maak ik een foto waarop ik van mijn handen een hartje maak en het voor mijn borst houd. Ik weet niet wat het is maar Luke is zo leuk ik houd van alles wat hij doet hij is zo leuk dat houden van nog wel te weinig klinkt om te vertellen hoe leuk ik hem vind. Mijn telefoon trilt weer waarna ik weer een snap heb van Luke. hij houd een papier vast terwijl hij lief glimlacht. Wanneer ik het papier lees laat ik van schrik maar ook van geluk mijn telefoon vallen. OMYGOD dit kan niet waar zijn ....

Luke Pov (HIHI EERSTE KEER)

De foto waarop ze een hartje voor haar borst houd blijft in mijn hoofd spoken. Ze is zo geweldig. Houden van klinkt te klein om te vertellen hoe leuk ik haar vind vanaf dat ik haar zag haar mooie blonde haren langs haar gezicht hangen en dan die volle roze lippen waar ik al bijna 3 jaar mijn lippen op wil drukken maar nooit heb ik durven zeggen wat ik nu doe. Ik besluit weer een snap terug te sturen waarop ik een papier pak en er een tekst opschrijf met een groot hart erboven ik houd het papier beet en glimlach. Nu maar hopen dat ze het leuk vind.

Laat me weten wat je vind!

De Eerlijke Winnares Is Geworden ....

SERENA!

-X-X-X Maybe later in het verhaal nog een rol X


Reacties:

1 2

katniss
katniss zei op 2 nov 2014 - 16:14:
leuk!


xcarrotx
xcarrotx zei op 28 okt 2014 - 20:15:
Aaahw how sweet


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 27 okt 2014 - 19:03:
Liefff! x


1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 27 okt 2014 - 17:04:
naam: francisca(fransje) reijnen
leeftijd:14(mag ook ouder als je wilt)
uiterlijk:like eleanor calder ik kan geen foto invoegen maar je weet wie ik bedoel
karakter:lief spontaan houdt van muziek sportief kan keyboard spelen zorgzaam
extra: ik kan heel goed zingen
fave song 1D/5sos: little things 1D


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 27 okt 2014 - 1:50:
leuk! x