Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » schrijfwedstrijd » De brief

schrijfwedstrijd

30 okt 2014 - 13:27

435

0

260



De brief

Tokio Hotel
Bill Kaulitz
Stralauer Allee 1
10245 Berlin
Germany

Roos
Tollensstraat 141b
6531 AC Nijmegen
The Netherlands

Beste Bill,

Dit komt waarschijnlijk geheel onverwacht aan. Zeker na al die jaren dat we elkaar niet meer hebben gesproken en geschreven. Toch kon ik het niet laten. Het is mij veel te lang geleden en ik miste het ontzettend. Hopelijk mis jij het ook en kunnen we het weer oppakken?

Ik vernam laatst via jullie officiële website dat je een nieuwe vriendin hebt. Ik wil je heel veel geluk en plezier met haar wensen. Je bent het waard om gelukkig te worden en te blijven. Zeker na al het goeds dat je hebt gedaan, en dan niet alleen voor mij toen ik per se mee moest met mijn ouders. Die band is trouwens nou ook heel anders, maar daar ga ik nu verder niet over in.

Binnenkort ga ik trouwens weer terug naar waar ik toen met mijn ouders op vakantie was, naar Soest? Weet je dat nog, dat huisje waar ik toen niet uit mocht van mijn vader? Wel, ik ga naar dat exacte huisje terug. Ik wilde er even tussenuit en dat was het eerste wat me te binnen schoot. Hopelijk ga ik nu wel meer van de omgeving zien dan dat ik de gehele tijd binnen om mijn toegewezen kamer zit van toen. Ik kijk er echt naar uit. Even weg uit al het studentengedoe en tot rust komen.

Gaan jullie nog ergens heen, concerten geven? De wereld verkennen? Eerst stuurde je me kaarten uit iedere hoek van de wereld, soms zelfs met foto’s. Je moet weten, ik heb alles bewaard. Nu lijkt het of ik ook nog ergens ben geweest. Zelf wil ik ook nog wel naar de meeste plekken afreizen, maar dan zal ik eerst me diploma maar gaan halen en een baan gaan zoeken. Dan heb ik nog zeeën van tijd over om dat te gaan doen. Misschien kom ik je nog wel eens een keer tegen? Al zal jij dan waarschijnlijk wel incognito verkleed zijn en zal ik je niet kunnen herkennen.

Ik hoop zo dat je deze brief eruit vist en dat je dan nog weet wie ik ben. Dat je de brief zal lezen, ook al staat er eigenlijk niets in. Mijn achternaam heb ik er niet bij gezet. Die heb je nooit echt kunnen onthouden. Ik moest dan altijd lachen, gezien je hem ook niet uitgesproken kreeg. Ik ben ook zeer benieuwd hoe het nu met jou gaat. Hopelijk hoor ik snel van je.

Ik wens je en iedereen daar het allerbeste toe en nog veel gelukkige jaren. Zeker nu je muziekcarrière weer opnieuw begint.

Groeten,
Roos


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.