Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » de verhuizing » 4.

de verhuizing

1 juni 2009 - 10:13

577

0

177



4.

Daar zit Gustav op de rand van het bad te huilen. Ik loop naar hem toe, ga naast hem zitten en sla mijn armen om hem heen. Daar zitten we dan, ik met mijn armen om hem heen en hij nog een beetje snikkend. Uiteindelijk begint hij te praten
ik snap het eigenlijk wel hoor, je wilt mij gewoon niet omdat ik lelijk ben zegt gustav met tranen in zijn ogen. huh gustav, je bent niet lelijk, je bent juist super knap, lekker en verzin nog maar wat zeg ik een beetje verbaasd over hoe gustav denkt.
maar waarom wil je dan niets met me? vraagt gustav dan met een beetje wanhoop in zijn stem. omdat ik het een beetje te snel vind gaan, ik heb vandaag gehoord dat thomas is vreemdgegaan maar daardoor ben je nog niet lelijk, echt niet zeg ik. oh dus je bent niet boos op mij omdat ik je vroeg? vraagt gustav. nooit geweest gustav zeg ik.
ook niet omdat ik steeds een arm om je heen sloeg? vraagt gustav. Gus, dan had ik toch allang je arm weggeslagen? even is het stil. Kom dan gaan we op het bed zitten want ik krijg een beetje een houten kont zeg ik lachend. Samen staan we op en lopen naar mijn bed toe. Als we daar ongeveer 5 minuten zitten begin ik met de posters van mijn muur af te halen en ze netjes in dozen te stoppen. kan ik je helpen? hoor ik gustav opeens vragen. begin maar bij die muur zeg ik en wijs de muur bij mijn bed aan. is goed zegt gustav en begint ook met de posters van mijn muur af te halen.
Als we helemaal klaar zijn gaan we naar beneden om wat te drinken.
mam, wat eten we? vraag ik als we de woonkamer binnenkomen. uhm, ik denk dat het pizza word, vraag anders of gustav ook mee eet zegt me moeder. Oke zal ik doen zeg ik.
Gus eet je mee, we eten pizza vraag ik. dan ik eet altijd mee, weet je toch zegt gustav lachend alsof hij het hele voorval in de badkamer is vergeten. mam hij eet mee zeg ik tegen me moeder. Mijn moeder staat op en loopt naar de telefoon om te bestellen.
Gustav en ik ploffen op de bank neer en zitten tv te kijken als de bel gaat. Mijn moeder maakt open en komt terug met de pizzas. Gustav en ik gaan drinken inschenken en gaan dan samen met mama op de bank onze pizza opeten. Nadat we de pizza ophebben vraag ik aan mijn moeder waar we gaan wonen. Magdeburg, dat weet je toch? zegt mama.
ja mam, dat weet ik maar ik wil weten welke straat zeg ik uhm, Niederlí¡ndestraße 03zegt mama. Gustav krijgt zoals zo vaak weer eens een grijns op zijn gezicht. man, wat grijns jij nou weer? vraag ik. je weet toch dat ik ook naar Magdeburg ga verhuizen? vraagt gustav. Ik knik. nou ik ga in de Niederlí¡ndestraße 05 wonen zegt gustav met een grijns. Wow Lisa, dat is toch leuk zegt mama als ze mijn verbaasde gezicht ziet.
ja klopt maar had niet verwacht dat we buren zouden worden zeg ik. Als we ongeveer uitgepraat zijn gaan gustav en ik film tot 11 uur. Als het 11 uur is gaat gustav naar huis.
Gustav wacht nog heel even roept mijn moeder uit de keuken. Snel komt ze eraan lopen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.