Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » ~ More Drama ~

You Must Make A Choice.

31 okt 2014 - 20:23

1374

11

457



~ More Drama ~


Original Video - More videos at TinyPic * STEAL MY GIRL * <3

* MAYBE LAAT OM TE ZEGGEN MAAR DE STEAL MY GIRL VIDEO IS ZO PERFECT. <3 *

Zayn pov:

Jane ligt bij mij op de bank. Het is lang gelden dat ik hier was ik was constant bij het ziekenhuis. ,,Waar denk je aan?" Vraagt Jane, ze kust mij zachtjes op mijn kaak een glimlach vormt er op mijn lippen. ,,Ik vraag mij af waar Nola is eigenlijk." Beken ik eerlijk. ,,Die zou het vast wel goed hebben, als je niet van iemand houdt kun je niet uit medelijden bij die persoon blijven zo is het leven." Zegt ze, op dat moment gaat de deur open. Mijn hart staat stil daar staat Nola haar foto's met mij in haar handen. ,, Wil je weten wat er gebeurt als je mij verlaat Zaynnie." Zegt ze en pakt de stapel foto's, ze legt ze op de grond en steekt ze in de fik. ,,Gek je steekt mijn huis nog in de brand!" Schreeuw ik, maar het is te laat het vuur grijpt zich snel om zich heen. ,,Jane!" Gil ik, niks ziend door de dikke zwarte rook.

Violetta pov.

,,Babe van wie is dat smsje je kijkt er zo raar naar?" vraagt Harry me. Ik trek mijn blik niet los van mijn telefoon. Die smsjes maken me bang ik moet hier weg. ,,Babe?" fluistert Harry. Ik geef weer geen antwoord inplaats daarvan pak ik mijn tas en ren snel het huis uit. ,,VIO!" schreeuwt Harry. Ik ren zo snel als ik kan al heb ik het gevoel dat Harry me volgt. Ik blijf maar rennen zonder dat ik zie dat er een stoeptegel omhoog ligt met een harde klap vlieg ik over de grond. Een harde pijn kreet verlaat mijn mond het bloed stroomt over mijn benen. Al snel voel ik 2 armen om me heen. ,,Babey?" Fluistert Harry zacht. ,,Whats Wrong?" Ik zucht trillerig en geef hem mijn mobiel. ,,Het spijt me.." zegt hij na een tijdje ,,Als je het nu uit wil maken begrijp ik dat. Terwijl hij me afwachtend aankijkt.

Nadja pov:

Ashton en ik zitten in de wacht kamer. ,,Dit is echt erg Ashton ik raak mijn zusje kwijt." Huil ik tegen zijn schouder. ,,Je bent sterk wat er ook gebeurt ik sta achter je." Ashton zijn lichaam tegen de mijne aan. ,,Nadja?" De dokter laat mij op kijken. Aan zijn gezicht te zien is er iets niet goed. Dit is goed mis ik weet het zeker er is iets ergs. ,,Het spijt mij u te zeggen, maar u zusje is helaas overleden. Ze kreeg een hart aanval." Zegt hij, mijn lichaam zakt in elkaar. Ik kan dit niet aan. ,,Nee! Molly!" Gil ik Ashton zijn hand helpt mij de werkelijkheid in. Ik kijk op en zie Molly naar mij lachen. Ik wil mijn armen om haar heen slaan maar het beeld verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Harry Pov.

Afwachtend keek ik naar Violetta. Ze.keek overal heen behalve naar mij en dat raakte me ondanks dat ik al bijna 3 dagen vreemd ga met Melanie. Op het moment dat ze wilt antwoorden gaat mijn telefoon. *One Message Melanie* Liefje, Kan je zo afspreken ik heb je nodig. Ondanks dat ik het niet wilde glimlachte ik. ,,Wat is dat?" vroeg Violetta. ,,Niets Niets." zei ik snel, maar het was al te laat ze had mijn telefoon in haar handen en las het bericht. ,,Je WAT?" riep ze terwijl de tranen opwelde in haar ogen. ,,Al die dagen ging je vreemd!" gilt ze terwijl de tranen inmiddels over haar wangen lopen. Ik kon niets uitbrengen alleen maar staren naar hoe ze huilde. Ze had nog steeds mijn telefoon de berichttoon ging ze las het bericht. Haar ogen werden groot ze gooide de mobiel in mijn gezicht stond op en strompelde weg. Ik keek op het scherm * Liefje kom je nog anders mis je dit *Pic* ik glimlachte even maar dacht toen weer aan Violetta wat moet ik doen. Ik besloot toch maar richting Melanie te gaan ze was lekker en wachtte op mij ik koop later wel rozen voor Vio. Eenmaal bij Melanie trok ze me naar binnen en zo belandde we al zoenend in bed. Een voordeur ging open en niet veel later werd deze deur open gegooid en daar stond Violetta met open mond te kijken. ,,JE GAAT VREEMD EN DAN OOK NOG MET MIJN BLOEDEIGEN ZUS?" Gilde ze. ,,W-wat Je zus?" ,,Jep grijnsde Melanie breed." ,,Jij wist dit!" gil ik naar Melanie. Ze knikt terwijl Violetta de kamer verlaat en niet veel later valt de voordeur met een klap dicht...

Ivana Pov.

Ik heb de meisjes van Calum en Michael ook leren kennen ze zijn zo aardig! Nu zitten we gezellig met zijn alle op de bank terwijl Calum aan het kloten is met Serena is Louis me steeds kusjes aan het geven. ,,Louhouuu.'' Giechel ik wanneer hij een nat kusje op mijn neus plaatst. Hij kan er alleen maar om lachen terwijl er van alle kanten 'Klef' geroepen word. ,,Ivana waar is de wc?'' vroeg Chantal een beetje zenuwachtig. ,,Don't be Nervous gurllll! Derde deur rechts.'' Ze glimlachte en knikte. ,,Lou ik wil ook popcorn!'' Gil ik . ,,Nooo it's mine.'' pruilt hij terwijl hij de zak boven zijn hoofd houd. Zielig knik ik, waardoor hij tevreden lacht en verder eet en net wanneer hij het niet door heeft trek ik de zak van zijn schoot en ren weg. ,,Damn it Ivana kom onmiddelijk terug met mijn popcorn.'' Gilt Louis. ,,NOOIT!'' Snel prop ik wat popcorn in mijn mond terwijl ik de rest hoor lachen. Als Louis eenmaal bij mij is duw ik snel de inmiddels lege zak in zijn hand en laat me daarna op de bank ploffen. Net wanneer ik de ijs van Michael zijn schoot wil pakken duwt hij zijn hand naar voren ,,Talk to the hand gurl no ice cream for ya.'' Zielig kijk ik naar hem waarna we in lachen uitbarsten. Wanneer Chantal terug is van de wc start eindelijk de horror film en al snel zit ik verstopt in Louis zijn shirt, Waar ik ook de rest van de avond zal doorbrengen.

Ashton Pov.

De kans gehad om iemand te bellen had ik niet, Nadja bleef maar huilen gillen en schreeuwen dat dit niet waar kon zijn. Ik had het zo met haar te doen ze wist overduidelijk niet hoe ze er mee om moest gaan en ik zelf ook niet. Onrustig lag ze nu net eindelijk op mijn schoot te slapen soms sloeg ze met haar armen heen en weer en hoorde je haar weer gillen. Het is ook allemaal zo snel gegaan ze lieten haar niet meer kijken bij Molly voor haar eigen veiligheid zodat ze Molly herinnert zoals ze was niet zo als ze stierf. Ik moet iemand bellen maar aangezien Michael en Calum bij Ivana thuis zijn met Louis en hun vriendinnentjes of wat ze ook zijn en Luke bij Liam's moeder samen met de rest besluit ik Harry maar te bellen. ,,Voicemal from Styles, Leave you're message.. Piepp.....'' Boos stop ik mijn telefoon in mijn zak waar is iedereen als je ze nodig hebt. Even zak ik weg in een lichte slaap maar word al gauw verstoord als ik natte tranen door mijn shirt voel gaan. Daar ligt mijn meisje te huilen met lange uithalen snikt ze het uit, terwijl ik haar verder in mijn armen neem. ,,Shhh baby Shhh'' Probeer ik maar niets helpt ,,Ze was alles wat ik had...'' Dat ene zinnentje breekt mijn hele hart in stukken...

Melanie Pov (1e en laatste keer)

Eindelijk heb ik wat ik wil, mijn zusje is gebroken en Harry styles komt later bekend te staan als vrouwenverslinder again. Net nu hij er van af was Arme ziel hij weet niet waar hij zich in heeft gewerkt nu hoef ik alleen nog maar te zorgen dat Violetta weggaat dan ben ik eindelijk het lievelingentje van mn ouders. Beneden hoor ik de deur dicht vallen weg is Harry. Al moet ik zeggen hij is geen slechte zoener. Nu is het eindelijk mijn beurt. Zeg maar Goodbye goeie leventje Harry & Violetta. Gemeen lach ik terwijl ik me op bed laat vallen voor een enorm goede nachtrust Weltrusten Wereld..!

*DRAMA* GHEHEHE. Al Benieuwd wat er gebeurt met Liam? Zou hij doodgaaan Huuuuhhh? XXX


Reacties:

1 2 3

katniss
katniss zei op 2 nov 2014 - 16:37:
snel verder!


Anne
Anne zei op 2 nov 2014 - 16:36:
Leuk


Anne
Anne zei op 2 nov 2014 - 16:36:
Leuk


1Dtjetanya zei op 1 nov 2014 - 23:41:
Snel verder!


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 1 nov 2014 - 11:40:
Snel.
verder
O_O
xoxo