Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Mainstreet » I Thought we were friends » hoofdstuk 1

I Thought we were friends

23 nov 2014 - 18:44

466

2

291



hoofdstuk 1

'' Zet die jongens toch uit je hoofd Skyler! ga verder met je leven en iets nuttigs doen!'' schreeuwt Helena mijn moeder al verdient ze het niet om zo genoemd te worden. Want zoals ze mij behandeld verwacht je niet dat z mijn moeder is en ouders doen zoiets niet.
'' Het waren mijn vrienden de enige die ik ooit heb gehad, en jij zegt dat ik ze moet vergeten? vergeet dat maar! Zij waren als enige aardig tegen mij niemand verder zelfs jij niet. En jij bent mijn moeder ook al verdien je dat niet'' en me t dat gezegd te hebben storm ik naar boven naar mijn kamer, huilend laat ik me op mijn bed zakken nadat ik de deur op slot heb gedaan.
Mijn beste en enige vrienden zijn beroemd geworden door mij. Ik gaf ze op voor het junior songfestival 2012 en nu twee jaar later zijn ze beroemd . Ik brak toen ze geen contact meer zochten met mij. Ze zijn me waarschijnlijk al weer vergeten ookal lieten ze mij stikken, ik steun ze toch het was hun wens die werkelijkheid werd.
Dit deden ze het liefst zingen. ze hebben er niet veel voor hoeven opgeven mij en hun oude leven ook al komen ze nog wel op bezoek bij hun ouders.
Ik heb ze nooit meer gezien. Niet nadat ik ze opgaf drie jaar geleden inmiddels.
Ze wonnen niet maar zijn toch doorgebroken. Zonder een simpele doei zijn ze vertrokken, ik moest het nieuws horen van klasgenoten die me altijd pesten. Ik weet niet waarom maar vanaf het begin doen ze al zo tegen mij, ik heb ze toch nooit iets misdaan?
Ik sta voorzichtig op en loop naar het raam ik zie wazig door de tranen dus wrijf ik ze weg uit mijn ogen alleen ze worden meteen vervangen door nieuwe. Daan zat bij mij op school, ja de Daan uit Mainstreet. Door hem leerde ik de andere jongens kennen.
ik loop voorzichtig naar het raam toen en kijk naar buiten het sneeuwt.
het is bijna kerst en dus mijn verjaardag. Ze hebben me geen kaartje meer gestuurt voor mijn verjaardag, Helena weet niet eens dat ik jarig ben en mijn stiefvader al helemaal niet.
Ik geef het niet vaak toe maar ik Skyler Lisa Ignora mis ze. ik kan ze niet vergeten was dat maar zo dan was Helena blij want dan kon ik een baantje nemen. Ze geeft niks om goede cijfers ze wil dat ik nu een baantje krijg. Ik denk altijd beter later een goede baan dan nu een slechtere baan.

Ik ben Skyler Lisa Ignora
Ik ben nu 15 jaar oud en ben ongeveer 1.75 lang. Ik heb een moeder Helena en een stiefvader en een stiefzus Lara.
ik heb lang bruin krullend haar heb blauwe ogen en ben mager.
Mijn kledingstijl is simpel.
Welkom in mijn leven


Reacties:


Dreamy zei op 20 april 2015 - 22:28:
Leuk maar doe wel wat meer commas en punten, anders is het heel lastig te lezen!


Nadja
Nadja zei op 1 nov 2014 - 11:55:
Echt heel leuk ik lees sws mee ! X