Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .4.

Can I start all over? (AF)

2 nov 2014 - 18:16

1659

8

506



.4.

Image and video hosting by TinyPic

De volgende dag ben ik al vroeg op. Ik had gedroomd over de audities, dus eigenlijk was het een nachtmerrie. Ik stap uit bed, pak al mijn kleren bij elkaar en loop de badkamer in. Ik zet de douche aan en stap eronder zodra hij warm is. Dit vind ik echt het lekkerste. 's Ochtends douchen, heerlijk! Zouden Melina en Amber al wakker zijn? We hebben nog één dag om de campus te verkennen, vandaag wil ik met hun gaan en niet alleen. Ik doe mijn shampoo in mijn haar en spoel die uit. Daarna doe ik crèmespoeling in mijn haar en zeep ik mijn lichaam in. Ik wacht twee minuten, zodat de crèmespoeling in kan trekken en spoel het daarna uit. Ik stap onder de douche vandaan en wikkel een handdoek om mijn lichaam heen. Ik ga voor de spiegel staan en bekijk mezelf. Vreselijk! Je kan wel zien dat ik net wakker ben.
,,Goedemorgen!” een enthousiaste Melina komt binnen. Ik snap niet hoe ze dat doet. Ik ben niet vrolijk, maar ook niet chagrijnig 's ochtends. Ik sta op omdat het moet, maar ik ben meer een avondmens. Amber is een beetje hetzelfde als dat ik ben, maar Melina is echt een ochtendmens.
,,Goedemorgen. Goed geslapen?” ze knikt.
,,Ja, ik had gedroomd dat Liam hier op school kwam en dat hij verliefd op me werd.” Ik begin te lachen. ,,Wat nou?”
,,Kom op, alsof de jongens van One Direction hier zomaar heen komen. Die zijn mega beroemd. Een gewone school kunnen ze niet aan.”
,,Het kan toch? Ze zullen toch naar school moeten.”
,,Nee, ik denk niet dat ze naar school gaan. Ze toeren toch. Nee, die jongens doen tegenwoordig alleen maar alles voor geld.”
,,Nou, als ik ze tegenkom...”
,,Dan wat? Wat zeg je dan? *Je suis célibataire, embrasse-moi?*” Even krijg ik een dodelijke blik en daarna loopt ze de badkamer uit. Ik moet lachen en ga verder met mijn make-up.

Als ik klaar ben, loop ik naar de keuken. Melina en Amber zitten er al. Ik pak een broodje en besmeer die met boter, waarna ik er hagelslag op strooi.
,,Morgen moet je minder uitgebreid bezig zijn hoor, anders komen we te laat.” Zegt Amber.
,,Als jij je bed uit was gekomen, waren we al klaar.” Ik steek mijn tong even naar haar uit.
,,Dat is gemeen. Je weet dat ik nooit zo vroeg op kan staan.” Melina en ik schieten in de lach.
,,Vandaag wel zin om met mij over de campus te lopen?” vragend kijk ik de meiden aan. Ze knikken allebei.
,,Had je gisteren nog leuke mensen ontmoet?” Melina geeft me een knipoog.
,,Jongens bedoel je?”
,,Ja, of je moet opeens lesbisch geworden zijn. Niet dat er iets mee mis is hoor.” Ik schudt lachend mijn hoofd.
,,Ik ben niet lesbisch en ja, ik heb wel een jongen ontmoet.”
,,Oeh, vertel alles.” Nu zit Amber rechtop. Ik begin te lachen.
,,Er is niks gebeurd. Ik hoorde hem zingen en daarna hebben we even gepraat.”
,,Oh noem je dat tegenwoordig praten?” Melina geeft me een knipoog.
,,Ik meen het. Er is echt niks gebeurd.” Ik word hier zo moe van! Altijd als ik een jongen ontmoet, gaan die twee er gelijk van uit dat ik verliefd ben. Jongens en meiden kunnen toch ook gewoon vrienden zijn?
,,Heb je hem je nummer gegeven?”
,,Nee, wel ons kamernummer.”
,,De volgende keer moet je gewoon zeggen; *'Voici mon numéro de téléphone, appelez-moi.*” Ik rol met mijn ogen. Typisch Melina en Amber. Ik ga er niet op in en ik ga verder aan mijn ontbijt.
,,Ik heb wel zin om over de campus te lopen en jou vriend te ontmoeten, Nola.” Zegt Melina.
,,Ik zal je aan hem voorstellen.” Ik geef haar een knipoog en we staan op. We pakken onze tassen en lopen daarna ons appartement uit.

,,En dit is de hal met de pouletafel, pingpongtafel en widescreen tv.” Rond ik mijn tour af. Melina en Amber staan blij te kijken en rennen meteen naar de pouletafel. Ik begin te lachen en hoor dan mijn naam. Ik draai me om en kijk in de ogen van Jordan.
,,Hé, hoe gaat het?” vraagt hij en omhelst me.
,,Het gaat goed.”
,,Is dit die jongen waar je het over had?” Melina staat naast me. Ik knik.
,,Melina, dit is Jordan. Jordan, dit is Melina.” Jordan steekt zijn hand uit.
,,Aangenaam kennis met je te maken.” zegt hij vriendelijk.
,,Jullie hebben goed gepraat gisteren hoorde ik van Nola.” Ik kijk naar Jordan. Alsjeblieft zeg niet dat we gezongen hebben!
,,Ja, gepraat over wat we willen met deze opleiding en waar onze interesses liggen.”
,,En dat was het?” We knikken. ,,Saai!” roept ze en loopt dan terug naar de pouletafel.
,,Dank je wel Jordan, dat je haar niet zei dat ik gezongen had.”
,,Dat had ik toch belooft. Ik hou mijn beloftes.” Ik glimlach. ,,Heb je zin om vanavond naar de film te gaan? Ik heb de trailer van Maleficent gezien en volgens mij is dat echt een goede film.”
,,Ja, lijkt me leuk.” Ja, ik heb best wel zin om naar de film te gaan en leuk gezelschap erbij is al helemaal niet verkeerd.
,,Oké, dan kom ik je vanavond om half zes ophalen bij je appartement. Dan kunnen we nog wat eten en daarna naar de film van half negen.” Ik knik en hij loopt tevreden weg.
,,Oeh, heb je een date?” Melina staat opeens naast me. Geschrokken kijk ik op.
,,Hoe lang sta je hier al?”
,,Lang genoeg om te horen dat hij je mee uit gevraagd heeft. Nola, je hebt gewoon een date!”
,,Het is geen date. Het is gewoon een filmavondje met een vriend.”
,,Ja, tuurlijk.” Ik hoor de sarcasme in haar stem.
,,Melina, Jordan is gewoon een vriend.”
,,Dat ziet hij anders. Ik heb toch gezien hoe hij naar je keek, die jongen vind je leuk.”
,,Ik hem niet. En trouwens, ik ben echt niet zo snel verliefd als jij denkt hoor.”
,,Komt nog wel. Als jij de perfecte jongen ziet, ben je smoorverliefd vanaf het moment dat je hem ziet, geloof mij maar.”
,,Whatever, zullen we terug naar ons appartement? Voor morgen moeten we uitgerust zijn en ik heb zin om te douchen.” Melina knikt en roept Amber. Met z'n drieën lopen we terug naar ons appartement.

,,Wat ga je aan doen vanavond?” Melina kijkt me aan. Ik haal mijn schouders op.
,,Geen idee.”
,,Heb je een date?” Amber ploft naast me op de bank.
,,Meiden, het is geen date. Ik vind hem erg aardig, maar ben niet verliefd.”
,,Ja, we snappen hem.”
,,Ik ga douchen en omkleden.” Zeg ik en loop snel naar de badkamer, voordat Melina of Amber nog meer erover zegt. Ik hou van die twee, maar dat ze steeds denken dat ik verliefd ben, is echt heel irritant. Ik ben niet zo snel verliefd. Jordan is gewoon een vriend en dat blijft hij. Misschien worden we wel beste vrienden, van Lucas en Levi heb ik al heel lang niks meer gehoord, dus die vriendschap is doodgebloed. Ik zet de douche aan en denk na. Ik moet er wel leuk uitzien vanavond, maar niet te sexy of zo. Hmmm, wat kan ik aandoen? Ik stap onder de douche en was mezelf. Ik heb echt geen idee wat ik aan moet doen. Ik heb zoveel kleren in mijn kast dat alles kan. Ik kan voor mijn witte T-shirt, mijn blauwe spijkerbroek en mijn zwarte laarzen gaan, maar ik kan ook voor mijn gele shirt zonder mouwen, mijn skinny blauwe broek en mijn zwarte hakken met die bandjes gaan. Jeetje, wat is dat toch altijd moeilijk. Als ik het aan Melina en Amber ga vragen, zeggen ze vast en zeker dat ik mijn blauwe jurk aan moet doen, met mijn zwarte jasje en mijn zwarte leren laarzen, maar het is geen date. Ik vind Jordan heel aardig, maar het is niet mijn type. Natuurlijk is hij niet lelijk, maar verliefd? Nee. Ik zet de douche uit en droog mezelf af met een handdoek. Ik wikkel de handdoek om mijn lichaam heen en loop naar mijn kledingkast. Eerst pak ik mijn lingerie uit de kast, ik vind dat mezelf echt zo mooi staan. Van die sexy lingerie, met dat kant eraan. Hmmm, ik moet nu echt wat gaan kiezen. Ja, toch maar mijn gele shirt zonder mouwen, mijn skinny blauwe broek en mijn zwarte hakken met die bandjes. Ik bekijk mezelf in de spiegel en glimlach. Ik zie er niet verkeerd uit, alleen mijn haar nog doen. Zal ik het wel vast doen? Ik kan het ook gewoon los laten. Ach, doe eens gek. Ik laat het lekker los hangen. Ik doe nog wat make-up op en dan ben ik helemaal klaar. Ik doe mijn mobiel in mijn mooie tas, samen met mijn portemonnee en een klein tasje met mascara, eyeliner, oogschaduw en lipgloss. Net als ik de woonkamer in kom, gaat de bel. Ik loop naar de deur en open hem. Jordan kijkt me aan.
,,En?” Ik draai even een rondje, niet dat er zoveel moois te zien is, ik heb maar een gewone broek aan, maar het ziet er wel charmant uit.
,,Je ziet er mooi uit, Nola.” Zegt Jordan.
,,Ahw, dank je wel. Zullen we gaan?” Hij knikt en ik wil de deur sluiten. ,,Oh, wacht.” Ik ren naar binnen, naar de bar. Ik grijp mijn sleutels van het barblad.
,,Geniet ervan.” Zegt Melina terwijl ze zoen geluidjes maakt. Amber doet hetzelfde en ze beginnen allebei te lachen. Ik rol met mijn ogen.
,,Dank je wel.” Zeg ik en zet een nep glimlach op. Daarna loop ik terug naar Jordan. ,,Sleutels vergeten, anders kom ik er niet in vanavond.” Hij glimlacht en ik steek mijn arm door de zijne. Samen lopen we door de lange gangen, naar buiten en stappen in een taxi. Jordan zegt het adres van de bioscoop tegen de chauffeur en daarna rijden we de straat uit.




*Je suis célibataire, embrasse-moi / Ik ben single, kus me*
*'Voici mon numéro de téléphone, appelez-moi. / Hier is mijn telefoonnummer, bel me.*


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 3 nov 2014 - 14:24:
nice


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 3 nov 2014 - 0:01:
Snel verder!!


Nynlufx
Nynlufx zei op 2 nov 2014 - 20:33:
Hehe
Snel verder!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 2 nov 2014 - 20:31:
Verder!!!!!
Xx


x1Dx
x1Dx zei op 2 nov 2014 - 19:38:
Heel Leuk!
Snel verder!! X