Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 19. >elma<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

3 nov 2014 - 21:08

1121

1

447



19. >elma<

Image and video hosting by TinyPic

Ik stap het huis in samen met mijn beste vriendin Janita. We zijn in een studentenflat, we studeren op de school hier om de hoek. De school was te ver om vanaf huis naar toe te gaan. We leven dus in dit huis met vier personen. Ja met vier personen. Best weinig. De rest woont aan de andere kant van de school. Maar, de personen zijn, Janita en ik en nog twee jongens. Ja, jongens. Luke en Niall. Twee beste vrienden van ons, die we hebben leren kennen toen we jong waren. Ze hoorden hier al een uur geleden te zijn, maar ze zijn er nog steeds niet. ´El, weet jij waar de jongens zijn?´ vraagt Janita vanuit de woonkamer.
´Nee, ik weet het niet.´ Ik kijk uit het raam en zie niemand. Waar zijn ze?

Zodra we het eten op hebben, ruim ik alles op. Het is immers vandaag mijn afwasdag. Ik zet de kraan aan en pakt het zeepsop. Dan voel ik mijn telefoon trillen in mijn kontzak en haal hem eruit. Een bericht van Luke.

Heey, sorry als we jullie ongerust maakten. Maar we halen het niet om te komen vandaag nog, we komen morgen pas. Er waren weer eens wat problemen bij mij thuis en zo. Achja, tot morgen! X Luke en Niall

´Janita?´
´Ja?´
´De jongens komen morgen pas. Ik stuur wel even het bericht door dat Luke naar me stuurde.´ Ik druk op delen met en klik op whatsapp. Daarna klik ik Janita aan en wacht tot het bericht aangekomen is. Daarna ga ik verder met de afwas.

Zodra alles is afgewassen en opgeruimd loop ik naar de kast en haal er een zak popcorn en een zak chips uit. Ik doe die in twee schalen en loop ermee naar de woonkamer. Janita had blijkbaar hetzelfde idee als mij, want ze zit al voor de dvd-kast. Ze haalt er een uit en stop de dvd erin. Ze komt langs me zitten en we wachten tot de film begint. ´Serieus Janita?´ vraag ik sarcastisch als de eerste beelden van Toy Story komen. Ze knikt en pakt een deken vanachter de bank en gooit hem over ons heen. De bakken belanden tussen ons en we kijken de film verder af.

Ergens midden in de film hoor ik een gekraak vanachter ons. Ik schrik op en kijk om me heen. ´Wat is er?´ vraagt Janita. Ik schud mijn hoofd en let weer op de film. Na een tijdje hoor ik wat gestommel vanuit de gang en kijk weer op. Oké, dit word eng. Ik zet de lampen aan en loop naar de gang. Daar zet ik ook de lichten aan, hopend dat de jongens er zijn. Maar de gang is leeg, verlaten en niks te zien. Oké... Ik doe de lampen weer uit en loop terug. Na een tijdje hoor ik allerlei geluiden van boven. ´Nu hoor ik ze ook´ zegt Janita en zet de film op pauze. We lopen achter elkaar, hand in hand, naar boven. Dit word best eng nu. We lopen voorzichtig de trap op en als we halverwege zijn horen we een gil vanuit de kamer. We geven allebei een gil, tegelijk en worden echt heel bang nu. We lopen verder, nu iets sneller. Als we boven zijn doen we het grote licht aan, en schrikken van een doodshoofd aan de muur. Een schilderij dat Luke zelf heeft opgehangen. We nemen even opgelucht adem en lopen naar de kamers. Als een speer doen we alle deuren open en de lampen aan. We kijken de kamers rond, en zien niks. Oké, dit word heel raar..

Een gil komt vanuit de badkamer en we rennen erheen. Janita heeft een kledinghanger in haar hand, en ik een meetlat. Ja, er ligt niet iets beters hier boven. De badkamer is leeg en verlaten. Een lagere gil komt vanuit de logeerkamer en weer rennen we als een speer erheen. Janita loopt naar binnen en slaakt een gil. Ik kom naast haar staan en ik gil ook, van de pop in de hoek van de kamer. Ze heeft een grimas op haar gezicht, diep zwarte ogen en oranje haren, net als uit een horrorfilm. Ik loop rustig achteruit en bots tegen iemand aan. Langzaam draai ik me om en slaak een harde gil, dat zelfs de buren het gehoord moeten hebben. Voor mij staat een figuur met een zwarte cape, een masker op, die alles bedekt van zijn gezicht, behalve zijn lippen en ogen. Hij heeft blond haar, volgens mij blauwe ogen, de lichten zijn uit, en zover ik kan zien een.. wacht eens even!? Een lippiercing?! ´Luke what the fuck?´ Hij schiet in de lach en Niall komt de andere kamer uitlopen. Ik zucht diep en Janita komt de kamer uitgelopen en schrikt van Luke en Niall, die opeens in het huis zijn. ´Wat doen jullie hier? Jullie zouden toch pas morgen komen?´
´We wilden jullie laten schrikken. Eh, het is Halloween, dus mogen we het.´ Ik grinnik. Oké, misschien was het toch best grappig.

Na dat we alles hebben opgeruimd, is het al best laat en gaan we naar bed. Niall en Janita lopen de ene slaapkamer in. Ja, hun hebben een relatie, dus slapen samen. Dus Luke en ik moeten samen op één kamer. Aan de ene kant raar, want we hebben niks samen. Maar aan de andere kant ook wel weer leuk, aangezien ik hem heel erg leuk vind, en ik weet niet eens of het wederzijds is. Als we ons hebben klaargemaakt kruipen we in bed. Ik ga op mijn zij liggen en voel opeens een arm om mijn zij heen glijden. De sterke armen van Luke. ´Elma?´
´Hmm?´
´Wil je even draaien? Ik moet even iets vertellen?´ Ik draai me om en hij doet een lampje aan. Hij gaat rechtop zitten en ik daarna ook.
´Nou, vertel maar, ik..´ Ik kan mijn zin niet afmaken want Luke drukt zijn lippen op de mijne. Langzaam zoen ik hem terug en onze lippen zijn net puzzelstukjes. Hij trekt zich langzaam terug.
´Sorry, dat had ik niet moeten doen, het was stom van me. Ja, ik had gewoon de neiging om het te doen, aangezien ik je al heel lang leuk vind en zo..´ Nu kan hij zijn zin niet meer afmaken omdat hij hem een kus geef. Gewoon een kus, ik moet zelf ook nog wat vertellen.
´Geen zorgen Luke, ik vind jou ook leuk.´ Hij glimlacht breed en geeft me nog een kus. Daarna gaat hij liggen en duwt me tegen zich aan. Het lampje doet hij uit en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik leg mijn hoofd op zijn borst en voel dat ik langzaam in slaap val.

__________
Sorry, ik vind hem niet perfect..
Voor 2e -> Lijstje invullen
I still hope you liked it (:

-X-
<3


Reacties:


elma
elma zei op 3 nov 2014 - 22:14:
I realy liked it!!xx