Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .5.

Can I start all over? (AF)

4 nov 2014 - 16:23

1851

9

515



.5.

Image and video hosting by TinyPic

Ik kijk uit het raam van de taxi. Ik denk na over wat Melina en Amber zeiden. Ik ben nog nooit echt verliefd geweest. Natuurlijk heb ik gezoend met jongens, maar een echte relatie heb ik vrij wel nooit gehad. Hoe zou echte liefde voelen?
,,Waar denk je aan?” Jordan kijkt me aan.
,,Oh, je gaat het vast stom vinden.”
,,Probeer maar, ik vind niet zo snel iets stom hoor.” Hij glimlacht vriendelijk naar me.
,,Oké. Nou uhm...ik dacht na over de liefde. Hoe zou dat voelen?” Even trekt hij een wenkbrauw op.
,,Heb jij nog geen vriendje gehad?” ik schudt mijn hoofd.
,,Is dat erg?”
,,Nee, maar ik had het niet verwacht. Je bent nou niet echt lelijk of zo.” Ik begin te lachen.
,,Dankjewel voor het compliment.”
,,Graag gedaan. Tja, voor sommige is de liefde iets moois. Uhm, voor sommige is er 'liefde op het eerste gezicht', zoals ze dat noemen.”
,,Daar geloof ik al niet in. Ik bedoel, hoe kan je verliefd zijn op iemand die je maar één keer hebt gezien en nog niet beter heb leren kennen?”
,,Tja, sommige geloven daarin.”
,,Jij ook?”
,,Bij mijn ex-vriendin had ik wel het gevoel dat we voor altijd bij elkaar bleven, maar het heeft na de eerste ontmoeting echt weken geduurd voordat we eindelijk iets hadden.”
,,Duurt dat altijd weken voordat je echt verliefd bent?”
,,Nee, niet altijd. Sommige worden al verliefd na één week.”
,,Oké en wat ging er mis tussen jou en je vriendin. Als ik vragen mag, tenminste.”
,,Ja, natuurlijk mag je dat vragen. Uhm, de afstand. Zij woont in Los Angeles en ik nu hier. De afstand is gewoon te groot.”
,,Wat een onzin!” Jordan kijkt me verbaasd aan. ,,Ja, sorry maar als je echt van elkaar houdt, maakt de afstand toch niks uit? Tenminste, zo denk ik erover hoor.”
,,Rustig maar Nola, ik ben niet boos of zo. Je mag je mening geven, je hoeft niet gelijk in de verdediging. Alleen denk ik dat het al te laat is.”
,,Hoezo?”
,,Misschien heeft ze nu wel een ander.”
,,Ja en misschien ook niet. Je laat het toch niet verpesten door de afstand? Kom op Jordan! Als je echt van haar houdt, zoals je nu beweerd, dan laat je haar toch niet gaan. Dan moet je voor jullie relatie vechten.”
,,Voor iemand die zegt dat ze geen ervaring heeft in de liefde, geef je aardig wat goede adviezen.”
,,Voor adviezen kan iedereen bij me terecht. Dat is één van mijn vele talenten.”
,,Net zoals zingen je talent is?” Ik kijk hem aan. Dat hij daar weer over begint! ,,Sorry, maar ik moet het gewoon zeggen. Je zong 'we can't stop' erg goed. Je wilt het niet horen, waarom weet ik niet, maar je zingt echt goed. En ga me niet verbieden om het niet meer te zeggen, want ik blijf het toch wel zeggen.” Hij steekt lachend zijn tong uit.
,,We zijn er.” De taxi-chauffeur stopt en ik stap uit. Het is een grote bioscoop. Binnen zal het vast heel luxe zijn. Jordan loopt naar de balie en koopt twee kaartjes voor de film 'Maleficent'.
,,Heb je er een beetje zin in?” Hij kijkt me aan en glimlacht.
,,Ja, ik heb leuk gezelschap.” Na een tijdje word er omgeroepen dat we de zaal in kunnen en samen lopen we naar binnen en gaan op onze stoelen zitten. Ik ben heel erg benieuwd. Angelina Jolie is één van de beste actrices van de wereld. Ze gaat haar rol vast fantastisch neerzetten. De lichten dimmen en de film begint.

,,OMG! Angelina was fantastisch!” roep ik blij uit als we de bioscoop na ongeveer anderhalf uur weer uitkomen.
,,Ja, maar Aurora vind ik ook goed.”
,,Elle Fanning bedoel je?”
,,Jep. Wil je meteen terug naar de campus?”
,,Wat wilde jij nog doen dan? Morgen beginnen de lessen en ik wil uitgerust zijn.”
,,Ik dacht, misschien kunnen we ergens nog wat drinken. Maar we kunnen ook op de campus nog wat drinken?”
,,Dat is een beter idee. Sorry Jordan, maar ik wil echt uitgerust zijn. Ik wil niet in slaap vallen tijdens de les.”
,,Dan doen we dat toch, no pressure.” Jordan houdt een taxi aan en we stappen in. Ik kijk automatisch naar buiten. Je ziet alles mooi verlicht, aangezien het donker is. Ik vind het prachtig. New York is toch veel mooier 's avonds dan overdag? Ik zou zo graag in hartje New York willen wonen!
,,Je wilt in New York wonen hé?” Jordan kijkt me aan.
,,Ik woon al in New York.”
,,Nee, ik bedoel echt in New York. Times Square en Madison Square Garden.” Ik knik.
,,Een mooi appartement met uitzicht over New York, misschien wel vlakbij Central Park.”
,,Je wilt op de Upper East Side gaan wonen?” Ik knik. ,,Dan mag je eerst een contract hebben en elke maand twee miljoen op je rekening hebben staan.” Ik haal mijn schouders op en kijk weer naar buiten. Natuurlijk is het moeilijk om dat te bereiken, maar als je echt voor iets gaat lukt het meestal wel. In ieder geval dat zegt mijn vader altijd. Ben ik gek dat ik dat wil? Een appartement op de Upper East en een rijk leven wil hebben? Is dat zo gek? Volgens mij willen de meeste meiden zo'n leven hebben. Natuurlijk, het is een mooie droom. Maar kan ik die droom werkelijkheid laten worden of niet? Ja, Nola! Dat kan je! Als je iets echt wilt, kan je het bereiken! Je moet ervoor vechten, iedereen laten zien dat jij iets kan bereiken. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Ja, ik ga er alles aan doen om die droom waar te maken!

Jordan en ik zitten aan de bar. Hij heeft een biertje en ik een wijntje.
,,Ik vond het erg leuk.” zeg ik tegen hem.
,,Ik ook. Voor herhaling vatbaar?” Ik begin te lachen.
,,Natuurlijk, maar alleen als vrienden.”
,,Ja.” Jordan neemt een slok en kijkt me dan weer aan. ,,Sorry, heb ik je het idee gegeven dat ik meer wil?”
,,Nee hoor, geen zorgen.” Hij glimlacht.
,,Straks is hier een karaoke, zin om te blijven en te luisteren?”
,,Ik wil best kijken, maar ik...”
,,Je gaat niet zingen, ik weet het.” Ik begin te lachen en inderdaad, niet lang daarna komen er al spullen voor de karaoke. Ik zie in mijn ooghoeken Melina en Amber de zaal inkomen. Als ze het karaoke apparatuur zien, komen ze naar mij toe.
,,Ga je zingen Nola?” vraagt Amber. Ik schudt mijn hoofd.
,,Je weet dat ik niet zing.”
,,Waarom niet? Je kan super goed zingen.”
,,Je weet waarom niet! Jullie waren erbij.”
,,Nola, overdrijf niet zo. Dat is al zo lang geleden, ga nou maar zingen. Hup!” Meent ze dit nou? Ongelooflijk!
,,Nee, ik ga niet zingen! Niet te geloven dat je me nu aan het dwingen bent!”
,,Amber heeft wel gelijk Nola. Je moet gaan zingen, dat is het beste. Dan kom je ook van je angst af.” Melina bemoeit zich er nu ook al mee.
,,Serieus?! Jij ook al? Echt niet te geloven, ik dacht dat jullie mijn vriendinnen waren.”
,,Dat zijn we ook, maar je moet toch een keer gaan zingen, je kunt niet eeuwig bang zijn om af te gaan. Je kan super goed zingen.” Zegt Melina.
,,Ach, ga weg! Laat me met rust!” Ik sta op en loop weg.
,,Nola, wacht!” Ik negeer Amber en loop door. Niet te geloven! Mijn twee beste vriendinnen die me dwingen om te gaan zingen. Zo wil ik geen vriendinnen meer met hun zijn hoor, zoiets doet een vriendin niet!

Ik kom bij mijn appartement aan en open de deur. De deur valt met een klap dicht en ik loop meteen naar mijn kamer. Ik klim de trap op van mijn bed en laat me dan op mijn bed vallen. Ik staar naar het plafond, snappen ze me nou niet? Ik wil niet zingen, na wat er gebeurd was. En dan gaan ze me ook nog dwingen! Dat is het ergste wat ze me aan kunnen doen, ik hoef echt geen vriendinnen meer met ze te zijn. Maar ja, we wonen in hetzelfde appartement, dat gaat een beetje moeilijk worden, maar ik kom erdoor heen. Ik hoor de deur opengaan en snel ga ik de trap weer af. Ik doe mijn kamerdeur op slot en loop via de andere deur naar de badkamer. Meteen doe ik de badkamerdeur op slot. Misschien helpt een warme douche wel. Ik hoor gebonk op de badkamerdeur, maar ik negeer het. Ik zet de douche aan en ontdoe me van mijn kleding. Nadat ik gedoucht heb en terug in mijn slaapkamer ben, kleed ik me weer aan en loop mijn slaapkamer uit. Meteen komen Melina en Amber op me af.
,,Nola, het spijt ons. We hadden je niet moeten dwingen.” Nee, hier heb ik nu geen zin meer in. Ik ben nog wel boos op ze, maar ik wil gewoon rust. Ik pak mijn sleutel en mijn tas en loop het appartement uit. Jordan vertelde me dat er een Starbucks zit, dichtbij de campus. Ik loop de campus uit en kijk een beetje om me heen. Al snel heb ik de groene letters gevonden en loop erheen. Ik loop de zaak in en zie dat het best rustig is. Ik zie wel wat mensen zitten die ik heb zien lopen op de campus. Ik loop naar de balie en bestel een latté. Ik betaal het en wacht tot het klaar is. Ik geef ze mijn naam en al snel is hij klaar. Ik neem hem mee en loop naar buiten. Ik loop terug richting de campus, maar bots tegen iemand aan.
,,Oh sorry.” Ik herken de stem, dat is Harry Styles van One Direction. Ik kijk hem aan en hij glimlacht. ,,Ik ben...”
,,Harry Styles, yes I know.” onderbreek ik hem.
,,Ben je een fan?”
,,Niet zo'n hysterische, maar ja ik vind je liedjes wel echt heel leuk.”
,,Harry, zit je weer te flirten?” De rest van de jongens komen ook. Omg! Zayn Malik! Sinds hij auditie deed, ben ik al helemaal weg van hem. Nola, hou je rustig. Het zijn ook maar jongens.
,,Nee, ik botste gewoon per ongeluk tegen haar op.” Zayn en Louis komen om hem heen staan. Ze merken me op en Zayn steekt zijn hand uit.
,,Ik ben Zayn en jij bent?” Ik schudt zijn hand en glimlach.
,,Nola.” Hij knikt en de rest komt ook bij ons staan. ,,Sorry jongens, maar ik moet echt weer gaan. Morgen begint het nieuwe schooljaar en ik moet uitgerust zijn.”
,,Heb je morgen iets te doen?” vraagt Harry. Ik schudt mijn hoofd. ,,Zullen we morgen iets leuks gaan doen?”
,,Klinkt goed. Hoe laat?”
,,Uhm, om twee uur hier? Waar we nu staan?” Ik knik en zeg ze gedag. Ik loop naar de campus terug en naar mijn appartement. Ik open de deur en zie dat het verlaten is. Waarschijnlijk zijn Melina en Amber al slapen. Ik loop naar de badkamer en poets mijn tanden, haal mijn make-up eraf en was mijn gezicht. Ik loop naar mijn kamer en kleed me om in mijn pyjama. Daarna doe ik de lampen uit en ga in bed liggen. Mijn ogen voelen al snel zwaarder en ik val in slaap.


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 5 nov 2014 - 13:01:
nice!!


williewortel
williewortel zei op 5 nov 2014 - 11:37:
Nycccc


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 4 nov 2014 - 21:34:
Snel verder!!!


x1Dx
x1Dx zei op 4 nov 2014 - 20:45:
Leuk!
Snel verder!! X


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 nov 2014 - 19:47:
Snel verder!!
Xx