Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT] » 20. >Nadja<

Stand Alones {Persoonlijk} [GESTOPT]

5 nov 2014 - 15:28

675

1

418



20. >Nadja<

Image and video hosting by TinyPic

Ik lig op bed, starend naar het plafond. Waarom? Ik heb geen idee. Ik heb geen zin om te staan. Hearts Upon Our Sleeve speelt op de achtergrond, heel zachtjes, zodat alleen ik het kan horen. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht zodra Calum zingt. Hij is al jaren mijn beste vriend. En ik moet toegeven dat ik misschien een klein beetje verliefd op hem ben. Hij heeft van dat donker, rommelig haar, dat ik elke keer de neiging heb om mijn haar erdoor heen te halen zodat het beter zit. Van die donkere mooie ogen, waarin ik verdrink elke keer als hij me aankijkt. Zijn zoete glimlacht die hij me schenkt als ik hem een compliment geef. Oké, misschien ben ik heel erg verliefd op hem.´Nadja?´ vraagt mijn broer Louis als hij mijn kamer instormt. Ik kijk op en wacht tot hij het gaat zetten. ´Ik heb Calum aan de telefoon. Verbind even door met jou telefoon, dan kan ik weer terug naar Merel.´ Ik schud lachend mijn hoofd en pak de andere telefoon. Louis rent mijn kamer weer uit. Ik druk op het groene telefoontje en de telefoon verbind door.
Hallo met de kerstman
Haha. Hee, Nadja. It is me, Calum
Nee joh, dat wist ik al. Wat is er? Waarom belde je?
Nou, ik heb goed nieuws
Vertel nou!
Oké, rustig maar hoor. Weet je nog dat meisje Christina, waar ik over vertelde? Ik heb een date kunnen scoren met haar.
Een kleine teleurstelling is er te zien bij mij.
Dat is goed nieuws inderdaad. Wanneer is de date?
Vanavond. Dus, ik ga nu, ik moet me dan gaan klaarmaken. Byee
Doei.
Hij hangt op en ik gooi de telefoon tegen de muur. Ik laat me weer op het bed vallen en draai me om zodat mijn hoofd in de kussens ligt. Waarom? Ik maak zo nooit een kans bij hem. De tranen lopen over mijn wangen en mijn kussen is zwart door mijn uitgelopen mascara. Ach, wat boeit et? Oké, misschien ben ik een beetje jaloers. Ik heb zin om iets kapot te gooien. Ik kijk mijn kamer rond en mijn oog valt op het schilderij. Ik pak het schilderij, haal de tekening eruit en gooi de lijst op de grond. Het breekt in veel stukjes en ik glimlach, dat was de bedoeling. Ik laat me weer op het bed vallen.

´Nadja?´ Ik kijk op en Calum staat voor me. Hij heeft een zwarte spijkerbroek aan, met zijn Nirvana shirt met daarover heen zijn zwarte jack, wat hem best sexy staat. Hij komt naar me toe en trekt me in een knuffel. De vlinders in mijn buik fladderen in het rond terwijl de tranen over mijn wangen lopen. Als ik wat rustiger ben, maakt Calum zich los van mij en veegt met zijn duimen mijn tranen weg. ´Wat is er gebeurd?´ Hij kijkt mijn kamer rond en let vooral op het gebroken schilderij.
´Ik werd boos, of jaloers, weet ik veel.´
´Waarom?´ Moet ik het vertellen? Ja, ik denk het wel dan maar.
´Calum, luister naar me. Ik vind je al een hele lange tijd leuk en ben zelfs verliefd op je. Ik werd jaloers omdat je op een date ging met die Christina. Ik wilde dat ik dat was.´ Ik zucht en voor ik het weet voel ik zijn lippen op de mijne. Als ik een reflex zoen ik hem terug.

Na even trekt hij zich terug van mij en zijn voorhoofd rust op de mijne. ´Je wilt niet weten hoelang ik al wacht op het moment dat die woorden jou mond verlaten.´
´Maar...´
´Nadja, ik ben ook verliefd op jou. Ik ging alleen op date met Christina omdat ik dacht als ik op een date ging dat ik dan wel over jou heen zou komen. Maar dit is nog beter. Wil je alsjeblieft mijn vriendin zijn?´ Als een antwoord leg ik mijn lippen op die van hem. ´Betekent dit een ja?´ mompelt hij tegen mijn lippen.
´Ja, ik wil graag je vriendin zijn.´ Ik voel hem glimlachen tegen mijn lippen aan.

__________
Ik hoop dat je hem leuk vind =)
Voor 2e -> lijstje invullen =)
-X-


Reacties:


Nadja
Nadja zei op 4 nov 2014 - 18:30:
Die glimlach zit ook echt op mijn face lookslike a fish right now hahahah

Superleuk! x