Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » Happiness and Unhappiness ~

~ Teacher Payne ~

4 nov 2014 - 18:18

1190

8

466



Happiness and Unhappiness ~

Image and video hosting by TinyPic How Sweet.

Rachel Pov

Snel raap ik mijn telefoon weer op en herlaad de foto gelukkig had ik die ene keer nog, snel maak ik er een screenshot van. Het is zo lief! Hij houd een brief omhoog met daarop: Lieve Rachel, Ik vind je zo leuk dat houden van te kort schiet aan mijn gevoelens voor jou, Be My Girl.'' Ik bedenk mij niet en pak mijn fietssleutels ik ren zo wat naar de garage ,,Ben even weg!'' Gil ik door het huis ik hoor een vage oke ik pak mijn fiets en begin als een gek richting Luke te fietsen. Al snel zie ik het blauwe huis vraag me niet waarom het blauw is inzicht komen. Snel veeg ik het koude zweet van mijn voorhoofd en probeer zo rustig mogelijk te ademen. Ik klop 3x op de deur en al snel word hij opengegooid door Luke. Ik twijfel geen moment en trek hem naar me toe om hem vervolgens vol op zijn mond te zoenen en al snel beantwoord hij de kus door me dichter tegen zich aan te trekken. Als we uiteindelijk loslaten om lucht te nemen zeggen we tegelijk ,,Ik Hou Van Je.''

Luke Pov.

Rachel is mijn meisje! Ik kan wel van de daken gaan schreeuwen. Samen liggen we op mijn bed haar hoofd rust op mijn borst en haar ademhaling gaat regelmatig wat inhoud dat ze slaapt. Zachtjes streel ik door haar blonde haren. Zelfs als ze slaapt is ze prachtig. Dan hoor ik een mobiel trillen Rachel lijkt het niet door te hebben en slaapt rustig verder. Ik pak haar mobiel 1 Bericht ''Mama'' Lieverd, Kom je zo thuis het word al laat! ik schud Rachel door elkaar ze schiet overeind ,,Huh wat!?'' Ik grinnik ,,Je was in slaap gevallen je moeder smste je net dat je thuis moet komen.'' Ze zucht zachtjes ,,Ik wil niet weg...'' ,,No problemo.'' Ik pak haar mobiel en bel het nummer van de moeder van Rachel. ,,ah Rachel lieverd eindelijk waar zit je!'' ,,Sorry mevrouw ik ben Luke Hemmings.'' ,,Wie is Luke Hemmings ik ken geen Luke Hemmings wat heb jij met mijn dochter gedaan!'' ,,Niets mevrouw ik kom voorstellen dat ik het vriendje ben van Rachel en dat ze bij mij blijft slapen.'' ,,Ik geloof je niet.'' ,,Ik geef Rachel wel.'' Zucht ik dan maar. ,,Ja mam.'' ,,Nee mam.'' ,,MAM'' met een zucht hangt Rachel op. ,,Moeders...'' Zucht ze.

Gabriella Pov.

Liam en ik zaten bij mij thuis op de bank vraag me niet hoe maar het heeft geholpen om er over te praten tegen hem. ,,Bedankt , Voor alles wat je voor me hebt gedaan.'' Zeg ik hem. ,,Ik help je graag..'' Zegt Liam. De Drang om hem te knuffelen nu is erg groot ik weet dat het niet kan en mag maar ik moet het gewoon even doen en voor ik besef wat ik doe. Trek ik hem naar me toe en sla mijn armen strak om zijn middel heen. ,,Ik hou van je knuffels.'' het is er uit voor ik besef wat ik zeg. Snel laat ik los en sla mijn hand voor mijn mond ,,Omygod sorry dat had ik nooit mogen zeggen.'' ,,Rustig Liam trekt me weer tegen zich aan, ik hou ook van jou knuffels. Zucht hij terwijl hij zijn kin op mijn hoofd plaatst. ,,Ik Houd van jou.'' Floept er opeens uit mijn mond. Liam's ogen sperren wijd open ,,Wat?!'' ,,I-ik kan beter gaan.'' Met een snelle pas loopt Liam naar de deur mij achterlatend met mijn ogen vol tranen. Hoe kon ik zo stom zijn het is mijn leraar! ,,Domkind!'' Schreeuw ik hard naar mezelf.

Liam Pov.

Z-ze Houd van mij?! Duizenden vragen spoken door mijn hoofd. ,,Domkind.'' Hoor ik haar nog schreeuwen voor ik als een kip zonder kop het pad van haar huis verlaat. Ik ben zo stom ze zegt dat ze van me houd en wat doe ik? Ik loop weg. Maar het kan niet anders ik kon het niet terug zeggen ik houd heel veel van haar, maar ik wil mijn baan niet kwijt. Ik moet haar op school zoveel mogelijk vermijden en anderen wat meer voortrekken, ik denk dat, dat het beste is wat ik nu kan doen. Hoeveel pijn mij en warschijnlijk haar ook gaat doen. Ik kan deze baan niet verliezen omdat ik met mijn stomme kop weer verliefd moet worden op een leerlinge. Ik Besluit mijn beste vriend Zayn maar te bellen hopelijk weet hij een beter idee.

Gabriella Pov.

Betraand laat ik me op mijn bed vallen, Hoe kan ik in hemelsnaam zo stom zijn. Natuurlijk vind hij me niet leuk , Hij is mijn Leraar. Mijn Hele knappe Leraar. ,,STOP GABRIELLA.'' Schreeuw ik hard. Beneden gaat de deurbel maar ik heb geen zin om open te doen dus blijf ik eigenwijs op mijn bed liggen. ,,Gabriella?'' Hoor ik een stem roepen. Ik herken de stem niet dus besluit ik ook maar niet open te doen. Na een tijdje word er niet meer aangebeld en geroepen dus besluit ik me maar even te douchen. Voorzichtig zeep ik mijzelf in. Hij zal me natuurlijk op school gaan negeren maar ik kon het niet meer ophouden. Leraren zeggen toch altijd ,,Krop niks op praten lucht op?'' Nu heb ik dat gedaan en is het weer niet goed. Een Geirriteerde zucht verlaat mijn mond was ik nu maar ouder of was ik maar geen leerlinge van hem. Als ik uiteindelijk klaar ben met douchen besluit ik maar Rachel te bellen. ,,Rach ik heb je nodig.'' Huil ik wanneer ze opneemt waarna ik ook verwacht dat ze zal komen. ,,Sorry ik ben bij Luke ik heb geen tijd.'' En met dat hangt ze op waarna ik verbaasd naar mijn mobiel blijf staren, ze beloofde me altijd te komen wanneer dat nodig was en nu wanneer ik haar het hardst nodig had was ze bij Luke. De volgende ochtend stond ik vroeg op om op tijd op de plek waar Rachel en ik altijd wachten te komen. Precies om 7:45 was ik daar maar na 10 minuten was er nog geen Rachel nog 5 minuten en de bel zou gaan dus besloot ik maar snel te fietsen. Eenmaal op school liep ik als een gek naar het lokaal en helaas ging de bel toen ik 2 seconden erna het lokaal in stapte om vervolgens een te laat briefje te moeten halen van Lia- Meneer Payne. En ook tot mijn verbazing zat Rachel al in het lokaal ze keek me even schuldig aan maar dat verdween meteen toen Luke een kusje op haar wang drukte. ,,Meneer! Ik kan het uitleggen ik was aan het wachten op Rachel.'' ,,Die zat hier anders gewoon op tijd in het lokaal ik heb geen zin in een discussie of je gaat nu een te laat briefje halen of je gaat maar naar het uitstuurlokaal.'' Zei hij geirriteerd. Verbaasd bleef ik kijken ,,Eruit!'' Riep Meneer Payne in eens hard. Snel liep ik het lokaal uit op naar het uitstuurlokaal. ,,Ik haat deze dag.'' Mompel ik in mijzelf.

Rachel, Rachel How dare you... Je kon het haar op zijn minst zeggen
En Liam jij gemene jongen hahaha
Hope u Like it.


Reacties:

1 2

Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 5 nov 2014 - 18:33:
o em gjee. pefrect! Maar hij zei weer. Dus het moet vaker gebeurd zijn.


xcarrotx
xcarrotx zei op 5 nov 2014 - 17:00:
Zei hij nou WEER? Omg


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 4 nov 2014 - 21:41:
Super snel verder!! Xx


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 4 nov 2014 - 19:46:
Awh! Liam and Rachel, don't be so rude!!!!!!
Xx


xHiimacookie zei op 4 nov 2014 - 19:25:
Kuch je weet hoe ik ben Nadja