Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen ιn schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Can I start all over? (AF) » .6.

Can I start all over? (AF)

6 nov 2014 - 18:22

3486

8

457



.6.

Image and video hosting by TinyPic

De volgende morgen word ik wakker voor dat mijn wekker afgaat. Ik weet zeker dat Melina al wakker is. Ik loop naar de badkamer en zie tot mijn vreugde dat Melina of Amber niet in de badkamer is. Gelukkig maar! Ik wil nu graag alleen eten en naar de klas, maar ik denk niet dat, dat gaat lukken. Ik zal ze aan de ontbijttafel vast en zeker tegen komen. Als ze maar niet denken dat ik met ze meeloop naar de les. Ik loop de badkamer in en doe de deur op slot. Ik zet de douche aan en stap eronder als hij warm is. Ik snap nog steeds niet waarom ze zo pushte. Ik stap na tien minuten er weer onderuit en loop terug naar mijn kamer waar ik voor mijn kledingkast ga staan. Even kijken, eerste schooldag, wat moet ik aandoen? Uiteindelijk ben ik eruit en haal mijn witte T-shirt, mijn blauwe spijkerbroek en mijn zwarte half hoge laarsjes eruit. Dit zijn de perfecte kleren voor de eerste schooldag. Ik pak mijn tas in met de boeken die ik nodig heb. Ik loop naar de keuken en inderdaad daar zitten Melina en Amber al. Ik zucht even en loop naar de keuken, waar ik een kom pak en die vul met yoghurt. 'S ochtends krijg ik echt geen brood door mijn keel. Ik maak vier boterhammen en doe die in mijn broodtrommel. Ik stop mijn broodtrommel in mijn tas en ga aan de bar zitten met mijn bakje yoghurt. En al deze tijd heb ik nog niks gezegd tegen Melina of Amber. Dan gaat de voordeur bel en pak ik mijn tas. Ik sta op en zet mijn bakje op het aanrecht. Ik loop zwijgend langs Melina en Amber. Ik open de deur en omhels Jordan gelijk. We hadden gisteren afgesproken om samen naar de les te gaan aangezien hij in dezelfde klas zit als ik. Ik ben blij dat ik al een vriend heb op school. Ik ben hier helemaal niet bekend en Jordan kijkt me aan.
,,Goedemorgen. Een beetje zin in de les?”
,,Een beetje.” Ik sluit de deur achter me en samen met Jordan loop ik naar de les.
,,Wat hebben we als eerst?” We komen aan bij het lokaal waar we gaan zitten. Helemaal achterin.
,,Maatschappijleer.” Met een ruk draai ik me naar Jordan.
,,Maatschappijleer?” Hij knikt. ,,Waar slaat dat nou weer op? We hebben een dansopleiding en krijgen we maatschappijleer. Dat vind ik echt dom maar ja, ik heb er niks over te zeggen.” Jordan grinnikt en ik pak mijn boeken. De leraar komt het lokaal in en sluit de deur. Hij gooit zijn tas op het bureau en opent hem. Hij haalt er een lijst uit, volgens mij de klassenlijst. Hij komt voor de klas te staan.
,,Goedemorgen.” Hij praat heel luid maar ook duidelijk. Dat wordt nog wat dit jaar. ,,Ik ben meneer Smith.” Hij gaat de lijst af om na te gaan of iedereen aanwezig is. Als iedereen is geweest pakt hij zijn boeken erbij en begint ons les te geven. Tijdens de les houd ik Melina en Amber in de gaten. Niet als spion maar gewoon of ze niet over mij roddelen. Ze zitten twee rijen voor mij en praten de hele tijd met elkaar.
,,Snap jij deze opdracht?” Jordan haalt me uit mijn gedachten en ik leg het hem uit. Een meisje voor mij legt een briefje op mijn tafel en ik pak het. Het is roze papier en er staat mijn naam op. Ik open het en het is een heel a4-tje vol. Ik begin te lezen. Het is van Melina en Amber. Er staat onder andere in dat ze het spijt en alles zullen doen om het goed te maken. Dat ze van me houden en me niet willen verliezen. Misschien moet ik maar eens met ze gaan praten. Ik draai het briefje om en zet achterop dat ik ze in de pauze spreek. Ik geef het briefje terug en het komt al snel bij de twee terecht. Ze lezen het en draaien zich naar mij. Melina glimlacht en Amber steekt haar duim op. Ze draaien weer om en ik let weer op de leraar.

Na de les pak ik mijn spullen en loop het lokaal uit. We hadden eigenlijk maar één les en nu pauze. Ik loop naar buiten en ga op een van de bankjes zitten. Melina en Amber komen naar buiten en zien me meteen. Ze lopen naar me toe en ik sta op. Als ze er zijn geef ik ze beide een knuffel en gaan we zitten.
,,Nola, het spijt ons dat we je dwongen. Het was niet zo bedoeld. We wilden alleen maar helpen.” Legt Amber uit. Ik knik en kijk ze beide aan.
,,Snap ik, maar jullie weten wat er is gebeurd en daarom wil ik never nooit meer zingen. Duidelijk?” Ze knikken en ik geef ze een knuffel. ,,Ik hou toch van jullie. Ik kan jullie niet loslaten!” Ze lachen en we pakken allemaal wat eten en beginnen te eten.
,,Zullen we vanmiddag wat leuks doen om het te vieren? Na school?” Vraagt Melina.
,,Sorry maar ik heb al iets.”
,,Wat dan?” Amber kijkt me verbaasd aan.
,,Uhm ja ik botste gisteren tegen Harry aan en vanmiddag ga ik wat met de jongens doen.” Hun monden vallen open en er klinken twee harde gillen.
,,Harry Styles?!” Ik knik.
,,Waar waren ze?”
,,Bij de Starbucks gisteravond. Ik had net koffie gehaald en buiten botste ik dus tegen hem aan.”
,,En dat vertel je nu pas?” Zegt Melina verbaasd.
,,Ja, hallo! Ik was boos op jullie weet je nog?”
,,Ja, maar Liam stond voor je neus! Je hebt hem ontmoet en van dichtbij gezien!”
,,Ik ben niet zo. En wat had ik dan voor je moeten zeggen?”
,,Uhm of hij me wilt ontmoeten?”
,,Ja natuurlijk! Ik ga even naar hem toe en vraag of hij met me mee wilt naar de campus.”
,,Waarom niet?”
,,Omdat ze dan toch hordes fans over zich heen krijgen.”
,,Ja dat is ook wel weer zo.”
,,Had je dan niet wat anders kunnen verzinnen voor me?” Melina kijkt me aan.
,,Ik weet al wat jij wilt dat ik zeg.”
,,Wat dan?”
,,Ja dat weet je zelf ook wel, maar ik ga toch niet zomaar vragen of hij je vriendje wilt zijn. Dat is echt raar hoor.”
,,Dan vraag je om een date of zo. Je had toch iets kunnen proberen of was je zo onder de indruk van Zayn dat je niks meer kon zeggen?” Ik kijk haar aan en rol met mijn ogen.
,,Ik stel je de volgende keer wel voor. Dan zeg ik wel tegen Liam; *Liam, c'est Melina. Elle est amoureuse de vous et veut vous embrasser.*" Amber begint te lachen en ik krijg een klein duwtje.
,,Niet leuk!” Zegt Melina nep boos. Ik moet lachen om haar gezicht.
,,En wat zeg je dan voor haar?" Melina wijst naar Amber.
,,Heel simpel. *Oh Harry je t'aime! Embrasse-moi!*”
,,Dat zou ik nooit zeggen!” roept Amber. Ik begin te lachen en dan zie ik Jordan aan komen.
,,Nola, kom je? We moeten naar de les, we hebben dansles van mevrouw Murphy.” Ik knik en sta op. Ik omhels Melina en Amber, want die hebben nu andere lessen en loop daarna met hem mee.

Als we bij het lokaal aankomen, is mevrouw Murphy al in de les. Ze kijkt ons vriendelijk aan en begroet ons.
,,Goedemorgen, mevrouw. Ik heb er zo'n zin in.” zegt Jordan en ze knikt.
,,Haha, zit je nou te slijmen bij haar? Wil je soms een hoger cijfer?” Jordan schudt zijn hoofd.
,,Mevrouw Murphy is de coolste lerares op deze school. Altijd mogen we eerder naar huis of lekker kletsen in de klas.” We gaan naast elkaar zitten en slaan onze schriftjes open. De teksten van mijn liedjes komen tevoorschijn en ik sla de bladzijde om, zodat ik opdrachten kan opschrijven. Ik kijk heel even in het schrift van Jordan en zie een prachtige tekening.
,,Heb jij dat gemaakt?” ik wijs naar de tekening en hij knikt. ,,Mooi. Is Julia je vriendin?”
,,Ex-vriendin.”
,,Ongelooflijk, wil je echt dat het je ex is?”
,,Dat is niet aan mij.”
,,Waarom niet? Je houdt toch van haar?”
,,Ja, maar ik kan haar toch niet zomaar gaan bellen?”
,,Jordan en Nola, hebben jullie al een choreografie?”
,,Sorry, we zijn er mee bezig.” zeg ik snel. ,,We bespreken dit later wel.” zeg ik nog tegen Jordan en dan denk ik na over een choreografie. Die dans van 'Best song ever' is erg goed. Ik hoop dat we die straks gaan doen. Dan heb ik een idee en bespreek dat met Jordan. We beginnen met schrijven en als we klaar zijn, lopen we naar mevrouw Murphy en laten het haar zien.
,,Heel goed, Nola en Jordan. Dit gaan we zeker een keer uitoefenen, nu wil ik iedereen op de dansvloer zien. Iedereen van de klas gaat staan, Jordan en ik vooraan. ,,Vandaag gaan we een nieuwe dans uitoefenen. De dans is al gebruikt in een videoclip, iemand enig idee welke dans ik bedoel en welke videoclip?” Ik steek meteen mijn hand op en nog wel meer meiden achter mij. ,,Nola, zeg het maar.”
,,De videoclip van One Direction, Best song ever.”
,,Precies. Heeft iemand de dans al gezien?”
,,Mevrouw, iedereen kent Best song ever en dus ook de dans.” zegt een meisje achter mij.
,,Isa, ik snap dat je fan bent van One Direction. De meeste meiden zijn fan en iedereen mag fan zijn van wie die wilt, maar ik kan niet zeggen dat iedereen de clip kent. Mijn nichtje Lisa van veertien is geen fan van One Direction en kent de clip dus ook niet.”
,,Van wie is uw nichtje dan wel fan?” vraag ik verbaasd. Ja, mag ik niet verbaasd zijn? Elk meisje van tussen de twaalf en de achttien zijn fan van One Direction. En waarom ook niet? Ze zingen geweldig en ze zijn ook nog eens super knap. Vooral Zayn.
,,Ze is niet zo'n fan van boybands. Ze is groot fan van Beyoncé.”
,,Oh echt? Beyoncé is geweldig goed!” roep ik nu ook uit en doe het dansje van 'Single Ladies'. Iedereen in de klas moet lachen en sommige kijken me boos aan.
,,Hoe durf je dat te zeggen?” Ik kijk om en een meisje kijkt me vuil aan.
,,En jij bent?”
,,Nathalie
,,Nou, Nathalie. Ik mag zeggen wat ik wil. Beyoncé is een godin in de muziek. Ze is geweldig!”
,,One Direction is veel beter en ik vind het raar dat je zoiets zegt, terwijl je zelf met ze afspreekt.”
,,Wat bedoel je?”
,,Je weet wat ik bedoel. Ik heb je zelf zien praten met Harry voor de Starbucks.”
,,Bespied je mij of zo?”
,,Nee, ik liep terug naar de campus, ik was bij mijn ouders op bezoek geweest.”
,,Oké, nou leuk. Maar wil jij je voortaan met je eigen leven bemoeien? Mijn leven is echt veel te saai voor jou.”
,,Meiden.” Sust mevrouw Murphy ons en Jordan legt zijn hand op mijn schouder. Ik word weer wat rustiger en ga weer verder met de les van mevrouw Murphy.

Als ik de les uit ben en mijn mobiel weer aan zet, zie ik dat ik twee gemiste oproepen heb. Huh? Van wie? Ik open de berichten. Oh ja, mijn ouders! Ik zou mijn ouders nog bellen als ik er was.
,,Sorry Jordan, maar ik moet echt even mijn vader bellen. Ik zou hem bellen als ik aangekomen was en aangezien ik gisteren al aangekomen was, moet ik nu echt bellen.”
,,Ik snap het. Ik zit naast je en eet mijn broodje, ik zeg niks.” Ik glimlach en knik. Ik ga aan een tafeltje zitten en typ mijn vaders nummer in. Lang gaat hij niet over, want eigenlijk meteen word er opgenomen.
Nola! Hoe is het met je? Ben je veilig aangekomen?
Hoi pap. Het gaat echt heel goed. Ik ben zo blij dat ik hier mocht studeren en wonen van jullie. Ik ben volledig veilig aangekomen. Ik heb zelfs al een vriend gemaakt.
Dat klinkt erg leuk. Jij regelt wel de kaartjes voor je eerste optreden voor ons hé?
Ja, natuurlijk. Ik kan niet wachten om jullie weer te zien. Oh, weet je wat er gebeurd was gisteravond?
Nou?
Ik ging even een latté halen bij de Starbucks en toen ik er weer uit kwam, botste ik tegen Harry Styles van One Direction op.
One Direction. Uhm Nola, wat is dat ook alweer?
Pap, dat weet je toch wel!
Roep ik een beetje boos.
,,Mike, dat is die ene boyband waar Nola zo'n fan van is.” Hoor ik mijn moeder op de achtergrond zeggen.
Die ENE boyband?! Het is wel de beste boyband ter wereld ja!
Nola, liefje. Ik moet gaan hangen. Je zusje wilt nog even naar het strand.
Oké, is goed. Ik ben blij dat ik je even gesproken heb pap. Ik hou van je!
Ik hou ook van jou! Doeg lieverd, succes nog vandaag!
Dank je wel. Kus!

En ik hang op. Jordan kijkt me lachend aan.
,,Wat?”
,,De beste boyband van de hele wereld?”
,,Ja, natuurlijk.”
,,Vind je ze alleen leuk vanwege de muziek of meer vanwege Zayn Malik?”
,,Uhm...meer vanwege de jongens. Ik bedoel, ze zijn knap en vooral Zayn.” Oké, nu voel ik dat ik licht bloos. Jordan begint te lachen.
,,Het geeft niks hoor.” Zegt hij. ,,Je mag best blozen.”
,,Zullen we het over iets anders hebben?”
,,Je hebt straks toch je date met Harry?” Ik kijk Jordan aan.
,,Dat is echt geen date hoor.”
,,Nee? Wat is het dan?”
,,Gewoon een afspraak om elkaar beter te leren kennen.”
,,Dat is toch gewoon een date?”
,,Nee en hou er alsjeblieft over op. Ik wil heel graag een vriendje, maar het nadeel is dat ik niet snel verliefd ben.”
,,Ik ben juist het tegenovergestelde. Toen ik Julia zag, was ik meteen verkocht.” Ik glimlach naar hem.
,,Hoe is ze? Heb je een foto van haar?” Hij knikt en pakt zijn mobiel. (Julia). ,,Mooi meisje. Die mag je niet laten gaan, bel haar op om af te spreken.”
,,Denk je echt dat ze mij nog wilt zien?”
,,Als ze echt verliefd op je is, dan wel. Stuur haar anders een bericht.”
,,Ik heb geen idee wat ik moet sturen aan haar.” Ik schudt lachend mijn hoofd. Ik pak zijn mobiel en begin te typen: Lieve Julia. Ik weet dat we elkaar al een lange tijd niet gesproken hebben, maar ik mis je. Mijn gevoelens voor jou zijn nooit veranderd, ik hou nog steeds erg veel van je. Ik dacht misschien, als jij dat ook wilt, kunnen we het opnieuw proberen? Lange afstand hoeft niet tussen ons in te staan. Wat zeg je ervan? X Jordan. Tevreden kijk ik naar het bericht en geef zijn mobiel terug. ,,Denk je dat ze reageert?”
,,Als ze echt van je houdt belt ze binnen nu en vijf minuten.” Dan gaat de bel.
,,Ja, ik kan nu toch niet naar de klas? Kom je mee naar de aula?”
,,Wat doen?”
,,Oefenen.”
,,Wat?! Nee Jordan, ik ga niet zingen. En zeker niet in de aula. Straks komen alle leerlingen.”
,,Relax, er is nu niemand. Ik zal het je bewijzen.” Hij trekt me mee naar de aula en als we daar zijn zie ik dat hij gelijk heeft. Iedereen zit in hun eigen les, niemand is hier te zien. Jordan loopt het podium op en pakt twee krukken. Hij gaat zitten en kijkt me aan. Ik zucht. Hij kijkt me zo lief aan. Hoe kan ik daar nou nee tegen zeggen? En nu durf ik wel omdat we helemaal alleen zijn. Ik knik en hij juicht. Ik ga ook op een kruk zitten en Jordan zet in:

It's our party we can do what we want.
It's our party we can say what we want.
It's our party we can love who we want, kiss who we want, be who we want yeah.
Red cups and sweaty body's everywhere, hands in the air like we don't care.
Cause we've came te have so much fun now, got somebody hit'm likt it's on now.
If your not ready to go home can I have a no-no.
We gotta go all night, untill we see the sunlight...alright.
La da di da di, we like to party, dancing with Miley.
Doing whatever we want, this is our house, this is our rule.


Wow, dat Jordan dat nog uit zijn hoofd weet. Hij heeft de songteksten niet eens voor zich.
,,Weet je dat allemaal nog uit je hoofd.” Hij knikt.
,,Hoe dan?”
,,Gewoon uit mijn hoofd geleerd. Het is toch niet zo knap? Jij kent hem toch ook uit zijn hoofd?”
,,Ja, maar ik heb het zelf geschreven.”
,,Nou, zing dan.” Ik haal even diep adem.

And we can't stop, and we won't stop.
Can't you see it's we who owns the night, can't you see it's we who 'bout that life.
And we can't stop stop and we won't stop.
We run things, things don't run we.
Don't take nothing from nobody yeah yeah.
It's our party we can do what we want.
It's our party we can say what we want.
It's our party we can love who we want, kiss who we want.
We can live how we want.


Ik neem even een hap adem.

To my homegirls here with the big butts, shaking it like we at a stripclub.
Remember only God can judge us, forget the haters cause somebody loves ya.
And everyone in line in the bathroom, trying to get a line in the bathroom.
We all so turnt up here, getting turnt up yeah yeah.
So la da di da di we like to party.
Dancing with Miley.
Doing what we want.
This is our house, this is our rule.


Dan gaat de mobiel van Jordan.
,,Het is Julia.” Zegt hij en kijkt me aan.
,,Neem op.” Zeg ik en dan spits ik mijn oren. Hoorde ik nou iets? Ik kijk in de rondte, maar zie niemand. Ik kijk weer naar Jordan die druk aan het telefoneren is. Dan hoor ik de prullenbak omvallen. Ik wist het! Er is hier iemand en diegene heeft mij zien zingen! Ik kijk op en dan zie ik een meisje stiekem weg willen gaan. ,,Hé!” roep ik hard en wat boos. Ik ben geschrokken dat ze mij heeft zien zingen en ik ben ook wel een beetje boos. Ik dacht dat Jordan en ik hier alleen zouden zijn! Ik sta op en ren naar het meisje toe. Ik hou haar tegen en kijk haar aan. ,,Wie ben jij en wat doe je hier?” Gelijk deinst ze achteruit.
,,Het...het spijt me. Ik hoorde je zingen en het was zo mooi dat ik gewoon even moest luisteren. Ik wilde je niet laten schrikken.”
,,Nola?” Jordan gebaard naar mij. ,,Kom je? Dan kunnen we weer verder.” Ik loop naar hem toe en negeer het meisje.
,,Jordan, ik ga echt niet meer zingen. Ze heeft me horen zingen, nu gaat ze aan iedereen vertellen dat ik zo goed kan zingen en dan moet ik alles weer opnieuw beleven.”
,,Wat moet je opnieuw beleven?”
,,Dat maakt niet uit. Ik ga niet meer zingen, ik wil niet dat iedereen weet dat ik kan zingen.”
,,Dan vertel ik toch niks.” Geschrokken kijk ik om. Is het meisje me nou gevolgd?
,,Luister, ik weet niet wat je van me wilt, maar je weet genoeg. Ik kan zingen oké, maar niemand mag het weten. Alleen mijn twee beste vriendinnen weten het, niemand anders van deze school weet dat ik kan zingen.”
,,Ik wel.” Ik kijk Jordan verbaasd aan.
,,Ik probeer hier een punt te maken Jordan.” zeg ik tegen hem en ik kijk het meisje weer aan. ,,Het is niet cool dat je mij bespioneerd hebt!”
,,Ik was je niet aan het bespioneren. Ik had gewoon nog nooit iemand zo mooi horen zingen.” zegt het meisje nu en gaat op de eerste rij zitten. Ik begin nu te blozen en ik voel me gevleid. Ik ben minder boos en ga dan naast het meisje zitten.
,,Sorry, ik raakte gewoon in paniek. Nog nooit heeft iemand me horen zingen, na mijn twee beste vriendinnen en Jordan dan.”
,,Het geeft niks.”
,,Zing jij ook?”
,,Ja, al jaren.”
,,Misschien kan je wat voor me zingen, uhm...?”
,,Lindy.” zegt ze en steekt haar hand uit.
,,Oké Lindy, als je nu beloofd om tegen niemand te zeggen dat ik gezongen heb, mag je blijven.” Zeg ik lachend tegen haar. Ik ben niet haatzinnig. Ik ga altijd van het goede uit in mensen. Lindy lacht en omhelst me. Ik loop terug naar de kruk waar ik op zat en ga er weer op zitten.
,,Julia en ik hebben afgesproken. Morgenavond is ze in New York voor een opdracht die ze moet maken voor school. Ze blijft een hele week in New York!”
,,Zie je wel. Het gaat helemaal goed komen.” Jordan knikt blij en daarna zingen we verder.




*Liam, c'est Melina. Elle est amoureuse de vous et veut vous embrasser. / Liam, dit is Melina. Ze is verliefd op je en wil je kussen.*
*Oh Harry je t'aime! Embrasse-moi! / Oh Harry, ik hou van je! Kus me!*


Reacties:

1 2

fangirl5sos
fangirl5sos zei op 9 nov 2014 - 10:53:
nice


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 9 nov 2014 - 9:29:
Niceee
xoxo


Nynlufx
Nynlufx zei op 7 nov 2014 - 14:35:
Hehehe *perf face*
Oh Harry! Embrasse-moi!!!


williewortel
williewortel zei op 7 nov 2014 - 9:42:
NYCCCC


x1Dx
x1Dx zei op 6 nov 2014 - 21:58:
Heel Leuk!
Snel verder!! X