Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » ~ Whats Wrong With You Liam ~

~ Teacher Payne ~

9 nov 2014 - 21:16

1355

11

376



~ Whats Wrong With You Liam ~

Image and video hosting by TinyPic I just love Liam

Gabriella Pov

Eenmaal wanneer de bel gaat loop ik nors het uitstuurlokaal uit. Onderweg naar het lokaal zie ik Rachel staan zoenen met Luke ik loop er met een grote boog omheen. Dankzij haar ben ik te laat. Eenmaal bij Lia-Meneer Payne's lokaal klop ik netjes op de deur wat ik normaal ook niet zou doen. ,,Binnen.'' Zegt zijn perfecte stem oh stop het Gabriella. ,,Mijn briefje.'' zeg ik iets wat chagrijnig. ,,Ga even zitten.'' ,,Waarom zou ik ?'' kaats ik terug. ,,Zitten nu of ik maak er 2 uur nablijven van.'' Blaft meneer Payne in mijn gezicht. Ik schrik van zijn uitval en ga snel zitten, blijkbaar schrok hij er zelf ook van want enkele secondes later gaat hij pas zitten. ,,Zo nu wil ik je echte reden weten dat je te laat bent.'' ,,Dat zei ik toch ik wachtte op Rachel maar die was hier al blijkbaar met Luke. ,,Lieg niet.'' ,,Doe ik niet!" ,,Dat word dan 2 uur nablijven.'' Zegt hij uiteindelijk. Mijn mond valt open ,,WAT?'' ,,ik was te laat dan hoef je maar 1 uur na te blijven.'' roep ik vol ongeloof. ,,Voor liegen moet je er 2.'' ,,En nu naar de kantine.'' Verbaasd maar tegelijkertijd ook boos loop ik het lokaal uit. ,,zak.'' mompel ik in de hoop dat hij het niet hoort. Eenmaal richting de kantine bots ik op tegen iemand. ,,Kijk uit.'' Roep ik chagrijnig. ,,Sorry het spijt me.'' Hoor ik een onbekende zachte stem zeggen. Als ik opkijk staat daar een best knappe jongen met warrig bruin haar met kleine krulletjes erin. ,,Ik ben Ashton!'' ,,Gabriella.'' ,,Leuk je te ontmoeten.'' Glimlach ik oprecht. ,,Sorry van net ben een beetje chagrijnig.'' ,,Ohhh Vertel! ik heb alle tijd!'' Roept Ashton die zich tegen de muur laat zakken en mij naast zich trekt. ,,Het zit zo..''

~

,,En nu moet ik dus 2 uur nablijven.'' Eindig ik mijn verhaal. Ashton kijkt me met open mond aan. ,,Jij bent verliefd op je leraar?'' Roept hij. Snel druk ik mijn hand voor zijn mond. ,,Niet zo hard!'' Sis ik in zijn oor. Hij giechelt. ,,Sorry het is gewoon zo'n Cliche iets.'' Ik knik wat afwezig. ,,Ah hier ben je Ashton Irwin is het toch?'' Snel kijk ik omhoog om Meneer Payne voor ons te zien staan. ,,Ja dat ben ik!'' Glimlacht Ashton. ,,Ah! Dan ben ik je mentor, je zit in V4T4 dat is bij Gabriella ik zou graag nog even een kort gesprekje met je houden om je wat beter te leren kennen.'' ,,En Gabriella jou zie ik vanmiddag in het muzieklokaal.'' ,,Het zal wel ga nu maar.'' zucht ik naar hem. ,,Wat beleefder mag ook wel.'' Snauwt hij naar me. ,,Niet voor jou arrogante zak.'' Schreeuw ik. Verbaasd kijkt Ashton ons 2 aan. ,,Juist jij blijft morgen nog maar een uur.'' Roept Meneer Payne kwaad voor hij wegbeent met een verbaasde Ashton achter zich aan die nog even naar me knipoogt.

Liam Pov.

,,Niet voor jou Arrogante Zak!'' Schreeuwt ze naar me. Op een of andere manier doen die woorden me heel erg pijn. De manier van Zayn pakt niet zo goed uit als ik dacht ik maak haar alleen maar kwijt en ze neemt steeds meer afstand van me. ,,Je blijft morgen nog maar een uur.'' Roep ik kwaad naar haar voordat ik bij haar vandaan loop met een verbaasde Ashton achter me aan. Eenmaal in het lokaal kijkt Ashton even rond. ,,Leuk lokaal meneer.'' ,,Dankje ga nu maar zitten dan kunnen we even praten.'' Eenmaal als hij zit wacht hij niet tot ik praat nee sterker nog hij neemt het woord. ,,Meneer ik zie precies wat hier gebeurd Gabriella en u zijn verliefd op elkaar maar u weigert verliefd te zijn op een leerlinge en denkt dat bot doen helpt. ,,Pardon?'' vraag ik vol ongeloof. ,,Wie denk jij wel niet dat je bent als nieuwe leerling nog wel zomaar dingen rond roept.'' ,,Nog even zo doorgaan en je kan ook 3 uren blijven.'' Snauw ik naar hem ,,En nu wegwezen laat dat gesprek maar zitten.'' Hij kijkt me verbaasd aan. ,,ERUIT!'' Zei ik toch. Hij lijkt te schrikken pakt zijn tas en loopt snel het lokaal uit. Ik weet het ik was hard voor die jongen maar dit onderwerp ligt gevoelig ik kan er niet zo goed mee omgaan dus kan ik alleen maar bot doen.

Ashton Pov.

Opzoek naar Gabriella loop ik een beetje door de gangen als ik opeens een prachtig meisje zie staan ze kijkt wat om zich heen terwijl ze een papier voor zich houd waarschijnlijk is ze ook nieuw. ,,Hey ik ben Ashton!'' Glimlach ik naar het meisje. ,,Ik Ben Serena!'' ,,Ken je de weg al een beetje hier?'' ,,Niet echt jij?'' ,,Nee ik ook niet ik ben nieuw sinds vandaag.'' ,,Wat Leuk ik ook!'' ,,Misschien kunnen we samen de school ontdekken.'' ,,Klinkt spannend! Welke klas zit je?'' Vraag ik haar. ,,V4T4.'' ,,Wat Leuk dan zitten we bij elkaar en nog een meisje die ik net heb ontmoet!'' Ze knikt glimlachend. ,,Je ziet er mooi uit.'' floept eruit haar mond. Waarna ze snel haar handen voor haar mond slaat. ,,SorrySorry.'' Roept ze geschrokken. Ik bloos lichtjes ,,Dankjewel maar jij ziet er prachtig uit.'' Ze kijkt verlegen naar beneden ,,Dat is niet waar.'' Zegt ze zachtjes waarna er kleine traantjes in haar ogen ontstaan. ,,Hey sorry ik wilde niet dat je ging huilen wat is er aan de hand?'' ,,Het is gewoon dat niemand dat ooit tegen mij gezegd heeft ik was altijd het buitenbeentje.'' Vertelt ze me moeilijk. ,,Die mensen die niet met je wilde omgaan zijn gek je bent prachtig.'' Terwijl ik haar een kusje op haar wang drukt. Worden haar wangen nog roder en trekt me in een omhelzing. Na een tijdje laten we los en lopen we samen naar de laatste les Wiskunde. Eenmaal in het lokaal zie ik Gabriella al zitten ze zwaait even naar me waarna ik terug zwaai en samen met Serena voor haar ga zitten. ,,Hey ik ben Gabriella.'' Roept ze vrolijk. Serena Lacht eventjes ,,Hey ik ben Serena!'' ze lachen even samen. Waarna iedereen binnen komt lopen en de les begint.

Gabriella Pov.

Na de laatste bel probeert Rachel nog met me te praten maar ik negeer haar. ,,Gabi luister eventjes.'' ,,NEE'' ,,Ash Sereen ik ga maar naar Meneer Payne op het nablijven!'' Ze Knikken en zwaaien ik wissel nog even snel nummers uit om vervolgens met lood in mijn schoenen naar het lokaal van meneer Payne te lopen. Eenmaal daar trek ik de deur open en zie ik een beeld wat ik liever nooit had gezien. Liam boeiend of ik nu Meneer Payne moet zeggen of niet. Zoenend met Mevrouw Dark van Nederlands. ,,W-wat?'' zeg ik vol ongeloof. Snel laat Liam mevrouw Dark los die tevens ook nog maar 23 is. ,,Spreek je gauw.'' Fluistert ze nog in zijn oor voor ze het lokaal met rode wangen verlaat. De tranen branden achter mijn ogen maar ik weet dat ik ze in moet houden. Meneer Payne kijkt me emotieloos aan. ,,Moest je het weer verpesten Gabriella.'' ,,U liet me nablijven.'' Zeg ik schor. ,,Zitten en je gaat aan het werk.'' Ik knik beduusd en neem plaats aan een tafeltje achteraan. ,,Vooran zitten jij.'' Blaft hij naar me. ,,Het spijt me.'' Zucht ik zachtjes waarna ik mijn plek neem vooraan in de klas. ,,Wat jij hier gezien hebt vertel je niemand hoor je me.'' Zegt Meneer Payne die me kwaad aankijkt. Ik kan niets anders dan knikken en knik maar als een kip zonder kop. ,,Goed en nu aan het werk.'' Onder het werken weet er toch een traan uit mijn oog te ontsnappen die kapot spat op mijn schrift. ,,Huil je nu?'' Vraagt meneer Payne iets wat bot. Snel schud ik mijn hoofd. ,,Janken is voor baby's'' zegt hij nog voor hij zich weer verdiept in zijn telefoon waar hij druk mee bezig was. En die ene zin breekt mijn hart in stukjes.


Wat vinden jullie nou van Liam?

En wat zouden jullie graag nog willen lezen?

En Stemmen Wie vind dat er nog een Rol extra moet komen? X

Wie heeft De 1D Live Stream gezien ik wel en ik vond het geweldig!


Reacties:

1 2 3

katniss
katniss zei op 22 nov 2014 - 18:48:
liam liam liam waar ben je mee bezig
snel verder!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 21 nov 2014 - 21:20:
Liam Liam Liam


xcarrotx
xcarrotx zei op 13 nov 2014 - 20:52:
WAS ER EEN LIFESTREAME?! ik heb m niet gezien dus..
Liam is echt een loser, haar niet willen leuk vinden oke maar zo vervelend tegen haar doen is ni leuk


1Dfrancisca
1Dfrancisca zei op 13 nov 2014 - 12:57:
liam liam liam shame you en ja ik heb der livesteram gezien zayn zijn haar was zo erg mooi


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 11 nov 2014 - 15:22:
Yaaaay het hoofdstuk doet het : )
Liam doet niet aardig. Maar diep, diep van binnen is-ie dat wel hoor!
Neeeee ik heb het niet gezien...