Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » • Shallow Attraction. || Stand Alone ~ Billshido fiction. » #. ' Sternchen

• Shallow Attraction. || Stand Alone ~ Billshido fiction.

13 nov 2014 - 18:07

596

0

154



#. ' Sternchen

Een paar donkere ogen werden gefixeerd op het welgevormde achterwerk van een 19-jarige zanger. Eens diens ogen de zijne ontmoetten, kroop een lustvolle grijs bij hem op de lippen. Met zijn handen streelde hij over de beddenlakens, zijn ogen vierden zich immer nog bot op het slanke, strakke lichaam van de jongen met de zwarte haren. De starende blik van de oudere man, ontging hem niet, en hij kneep de ogen tot spleetjes, over zijn schouder kijkend.

'Bevalt hetgeen je ziet, König der Strasse?' een speelse ondertoon onderlijnde zijn woorden.

De lippen van de Tunesiër krulden tot een goedkeurend glimlachje. 'Wat alcohol allemaal kan doen,' De hormonen die door zijn lichaam raasden, kon hij niet langer bedwingen. Met een hand greep hij de lange lokken van de jongeman vast, en trok deze dicht tegen zich aan. Een scherpe alcoholgeur drong de neusholtes van Bill binnen, met een grijns wierp hij een slanke arm rond een brede schouder, wijl een vrije hand op diens borstkas werd geplaatst. Een tong gleed langs enkele moedervlekjes, een hand volgde de rondingen van een paar billen. In goedkeuring kreunde de jongen toen de hand in de zachte huid kneep.

Een paar lippen die tegen zijn oorschelp werden gedrukt, spraken de rauwe woorden : 'Je gaat sterretjes zien,'

Het gebrek aan woorden, werd goedgemaakt met de geluiden van een hevig tongenspel. Anis likte verlekkerd enkele verdwaalde straaltjes speeksel bij de mondhoeken van de zwartharige jongen vandaan, zijn weg voortzettend naar de elegante hals. Hij klemde zijn tanden in de melkwitte huid, met de intentie om sporen achter te laten. Rode, natte vlekjes sierden de porseleinen huid, waarop Bill kermde.

'Ik had gezegd geen zuigzoenen,' slaagde hij te spreken, en kon met moeite zijn versnellende ademhaling onder controle houden.

Nog voordat Bill de naam 'Anis' kon uitspreken, vond hij zichzelf op het bed van een willekeurige hotelkamer, een verzameling van verdwaalde kledingstukken over de vloer verspreidt. De oudere man bevond zich boven hem, en hij kon zweren de razendsnelle hartslag van de man, door diens ribbenkast te kunnen bespeuren. Luid kreunend had hij enkele nagels in de rug van de man gezet, de oogleden die zwaar aanvoelden, de sfeer te verzwarend om een woord te kunnen spreken. Enkel genots gevulde geluiden verkregen het recht gehoord te worden.

Desondanks het veel voorkomende fenomeen van One Night Stands, had Bill nooit voorheen een vrijpartij ervaren waarin hij letterlijk sterretjes zag. En sterretjes zag hij, als ze over zijn hoornvlies heen dansten, eens zijn bewustzijn hem in de steek liet.

Bruine ogen schoten open, toen een warme vloeistof zijn lichaam vulde. Anis had na zijn ejaculatie, het zweet dat zich op zijn voorhoofd had gevormd, eraf geveegd, enkele laatste vlinderkusjes op Bills hals plaatsend.

Die 19-jarige jongen kon een giechel niet onderdrukken, de haartjes waaruit de baard van Anis bestond, kriebelden over zijn huid. Hij voelde het bloed naar beneden stromen, en voelde een hand rond zijn lid krullen.
'Nu is het jouw beurt,' had de man gefluisterd. Met een gedempte kreun, bereikte Bill zijn hoogtepunt, en terwijl zijn lichaam trachtte te bekomen van het intense genot dat het vergaard had, streelde de Tunesiër enkele zwarte lokken uit Bils gezicht. 'Je mag me voortaan altijd bellen als je je verveelt. Vanaf nu heb ik wel een idee hoe we dat kunnen verhelpen,'

Bill, noch Anis hadden nood aan een bindende relatie. Beiden verachtten ze het kleffe gedoe dat een relatie met zich meebracht. One night stands zijn er niet zomaar om snel je te korten te verhelpen, of om een honger te stillen. Ze roeien jaloezie uit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.