Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Anna and the french kiss » Hoofdstuk 2

Anna and the french kiss

13 nov 2014 - 20:16

309

0

254



Hoofdstuk 2

Een jaar. Alleen. Ik snap niet waarom hij me niet naar Australië of Ierland of ergens anders heen had kunnen sturen waar Engels de moedertaal is.
Het enige Franse woord dat ik ken is oui, dat ''ja'' betekend, en laats heb ik geleerd dat je dat spelt als o-u-i en niet als w-i-e.
Gelukkig spreken de mensen op mijn school Engels. De school is voor onbescheiden Amerikanen die niet houden van het gezelschap van hun eigen kinderen.
Ik bedoel, kom op. Wie stuurt hun nou kind naar een kostschool? Het is net Hogwarts. Alleen mijn school heeft geen knappe jongens die kunnen toveren, magisch snoep of vlieglessen.
In plaats daar van zit ik opgescheept met 99 andere studenten.
Er zijn 25 kinderen die ook in het laatste jaar zitten in plaats van de 600 die er waren in Atlanta. En ik studeer de zelfde dingen die ik studeerde op Clairemont High behalve dat ik nu ingeschreven sta bij Frans voor beginners.

Mam zegt dat ik me niet zo aan moet stellen, maar zij is niet degene die haar fabulous beste vriendin Bridgette, of haar fabulous baan bij de Royal Midtown 14 multiplex moet achterlaten. Of Toph de fabulous boy van de Royal Midtown 14 multiplex.
En ik kan nog steeds niet geloven dat ze me scheidt van mij broer, Sean, die nog maar 7 is en veel te jong is om alleen thuis te zijn na school. Zonder mij wordt hij waarschijnlijk gekidnapped door die man die aan het einde van de straat woont en vieze coca-cola handdoeken uit de ramen heeft hangen.
Of Seany eet per ongeluk iets giftigs en dan zal zijn keel opzwellen en zou er niemand zijn om hem naar het ziekenhuis te rijden. Misschien zou hij wel dood gaan.
En ik weet haast zeker dat ze me niet eens naar huis zouden laten vliegen om naar zijn begrafenis te gaan.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.