Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » ~ Hospital Story Again ~ ''

You Must Make A Choice.

19 nov 2014 - 21:53

1131

9

401



~ Hospital Story Again ~ ''

Image and video hosting by TinyPic

* MELDING * ROBIN IS VANAF NU VANESSA HUDGENS OMDAT HAAR HUIDIGE FOTO NIET MEER LAADT X

Luke pov.

Rachel zit huilend op de grond met Liam in haar armen. ,,Luke bel 112." Zegt ze huilend, ik knik en pakt mijn Iphone. In mezelf vloek ik, ik had kunnen weten dat dit niet goed zou gaan. Rachel houdt van Liam dat zie je aan alles, maar ook houdt ze van mij. Hoe ze mij aan kijkt is gewoon damn. Niet veel later komt er een ambulance aan. Rachel pakt mijn hand vast en knijpt er in. Een verliefd gevoel schiet er door mijn lichaam. Haar vingers verstrengelen zich in de mijne. ,,Er mag een iemand mee." Zegt ze man. Liam glimlacht naar Rachel die mij twijfelachtig aan kijkt. ,,Luke ik wil dat je mee komt." Zegt ze, ik beloof haar dat ik aan haar zijde blijf staan wat ze ook doet voor de ze de ambulance in loopt

Zayn Pov.

Schreeuwend loop ik door het huis bijna niets ziend door de zwarte rook. ,,JANE!" Schreeuw ik hard maar nog steeds geen reactie. De brandweer die inmiddels is gearriveert schreeuwt naar me. ,,MENEER U MOET UW HUIS VERLATEN!'' ,,NEE! Niet zonder Jane." Huil ik. ,,Z-zayn.." piept een meisje zacht. ,,JANE! Schreeuw ik hard terwijl ze op de grond valt snel trek ik haar mee met mijn laatste kracht til ik haar boven mijn hoofd en spring ik door het vuur heen om vervolgens met een harde pijnkreet in de armen te vallen van een brandweer man. ,,Alles komt goed meneer." ,,Help Jane." huil ik. Terwijl ze Jane naar een brancard slepen schreeuw ik om met haar mee te gaan ik klem me vast aan haar bed. ,,Sorry meneer u moet eerst onderzocht worden uw vriendin is in goede handen." ,,IK WIL BIJ HAAR ZIJN." schreeuw ik uit pure frustratie en het laatste wat ik zie is een spuit die in mijn arm komt en mijn ogen die dichtvallen.

Robin Pov.

Rennen is het enige wat ik denk. Die scherf en Liam zijn gezicht toen ik het in zijn buik stak kan ik maar niet uit mijn hoofd krijgen. Natuurlijk vergeeft hij me dit niet! Maar ik wilde dit niet het ging gewoon vanzelf ik wilde alleen maar die baby dood maken natuurlijk is dat ook strafbaar maar ik wilde Liam echt niets aan doen. Als ik denk dat ik ver genoeg van het huis weg ben zak ik neer tegen een boom en begin met harde uithalen te huilen. ,,Hoe kon ik ook zo stom zijn!'' Roep ik tegen mezelf. Opeens voel ik een tikje tegen mijn schouder van schrik spring ik op. ,,Wie ben je?'' roep ik bang. ,,Rustig ik doe je niets.'' Een lange jongen met prachtige bruine haren komt te voorschijn ,,Sorry.'' Snik ik. Hij zegt niets maar trekt me tegen zich aan. ,,Soms is het goed om te huilen of het nu om een goede reden is of om een slechte.'' ,,Hoe weet je dat allemaal?'' Snik ik. ,,De Tv Gurll, Het is algemeen bekend dat Liam Payne een beroemde zanger is.'' Ik slik. ,,Het was niet mijn bedoeling het gebeurde gewoon uit pure jaloezie..'' fluister ik zachtjes tegen de jongen zijn borst. ,,Ik snap het je heet Robin toch?'' ,,Ja en jij?'' Als ik op kijk en hem beter bekijk valt mijn mond open. ,,Wacht is even jij bent Zac!.'' ,,Zac Efron.'' Hij knikt ,,Maar dat maakt niet uit.'' En voor ik het weet zitten zijn lippen op die van mij wat van een lief onschuldig kusje over gaat tot een intense tongzoen wetend dat dit fout is. Ik lig een potje te zoenen terwijl Liam in het ziekenhuis is.

Rachel Pov.

Eenmaal in het ziekenhuis duwen ze liam de OK in om de wond te opereren. Helaas mochten ik niet naar binnen en zit ik dus tegen de muur aangezakt. ,,Rach?'' ,,Rachel?'' Hoor ik een bekende jongens stem roepen. Niet veel later komt Luke aanrennen en vlieg ik hem in de armen. Hij knuffelt me stevig terug en drukt een lief kusje op mijn voorhoofd. ,,Ik ben er voor je.'' ,,Rachel, Luke?'' Ashton komt met een vragend gezicht de gang inlopen. ,,Luke smste me dat Liam hier is.'' Ik knik ,,Maar dat leggen we later wel uit.'' ,,Gaat het beter met Molly?'' Vraag ik Nadja als ik me tot haar richt. Ik schijn iets fouts te zeggen want meteen barst ze in huilen uit en trekt Ashton haar weer tegen zich aan. Vanachter Nadja pakt Ashton zijn telefoon en smst iets en ik vermoed naar mij. Mijn gedachtes worden niet veel later bevestigd als ik mijn telefoon voel trillen. Ik pak mijn telefoon '' Molly is overleden.'' mijn mobieltje valt uit mijn handen. ,,omygod Nadja!'' Ik raap snel mijn telefoon op en duw die in Luke zijn handen die me verbaasd aankeek voor ik naar Ashton en Nadja ren en haar knuffel van achter. Haar snikken worden minder en ze glimlacht zwakjes ook Luke trekt Nadja even in een knuffel. ,,Weet de rest het al?'' ,,We wilde ze niet storen hun hebben een leuke avond.'' Geeft Ashton als verklaring. Ik knik begrijpelijk net wanneer ik haar wil vragen of t beter gaat komt er een dokter binnen met een ernstig gezicht. ,,Vrienden Familie van Liam Payne?'' We knikken. ,,Er is goed nieuws en slecht nieuws..''

Harry Pov.

Buiten loop ik doelloos wat rond mijn telefoon heb ik uitgezet omdat ik niet met iemand wilde praten. Ik loop langs een steegje maar wanneer ik de muziek hoor krijg ik zin om uit te gaan en me vol te zuipen. Al snel vind ik een goede club Violet Rosé. Ik laat de bewaker mijn ID zien en geef hem het geld. Hij knikt naar me als teken dat ik door mag lopen en eenmaal binnen dringt de muziek al gauw mijn oren in. Ik loop naar de bar en zet mijn gedachtes op 0. ,,3 Whisky alsjeblieft.'' Vraag ik de dansende man achter de bar. Hij knikt en niet veel later staan er 3 Whisky's voor me die ik met geen enkele moeite in een keer achter over gooi. Ik voel me al lichtjes worden maar dat maakt niet uit. ,,Nog 3 alsjeblieft.'' De Man knikt weer en schuift er niet veel later weer 3 naar me toe. Ook die heb ik zo achter over geslagen waarna ik al aardig wankel. Ik loop de dansvloer op en kijk even rond. Als ik een lekker blond meisje zie staan loop ik er heen en tik haar aan. Wanneer ze zich omdraait druk ik mijn lippen op de hare en ze zoent gewillig terug waarna ze me meetrekt naar een van de wc hokjes Time voor een wilde nacht.


Sorry sorry sorry! Voor het lange wachten ik ga er snel mee verder!
Wat vinden jullie van Robin en Harry's Gedrag?


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 25 nov 2014 - 1:30:
Leukkkk!


katniss
katniss zei op 22 nov 2014 - 21:58:
harry wat ga jij nou doen?
robin ik haat je!
Liam moet beter worden.
snel verder alsjeblieft!


x1Dx
x1Dx zei op 22 nov 2014 - 10:21:
Liam moet beter worden!!
Harry wtf are you doing??
Heel snel verder!!


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 21 nov 2014 - 21:21:
Robin Robin I'M GONNA KILL YOU ONLY HAVE TO FIND MY GUN!
Harry Harry Harry what is your plan?


xSerenaHoran
xSerenaHoran zei op 20 nov 2014 - 17:27:
Alleen even die baby dood maken, DAT IS NIET NORMAAL ROBIN!