Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » ~ Teacher Payne ~ » ~ Right and Wrong at The Same Time ~

~ Teacher Payne ~

23 nov 2014 - 0:09

1089

10

414



~ Right and Wrong at The Same Time ~

Image and video hosting by TinyPic

Gabriella Pov.

Ohja joh vind jij dat. ,,Het is U voor jou.'' Sist hij. Woede borrelt in me op. ,,HOU OP, HOU FUCKING OP.'' Gil ik hard naar hem. Verbaasd kijkt hij naar me ,,Ik ben nog altijd je leraar niet een of ander schoolvriendinnentje ga daar maar heen om te schelden.'' Zijn blik gaat van verbaasd naar koud. ,,Ga jij maar lekker miss Dark aflebberen.'' zeg ik kwaad waarna ik opsta waardoor mijn stoel op de grond valt. ,,Wat zei je daar.'' Hij smijt zijn mobiel op de tafel waardoor je een scherm hoort breken om vervolgens een stap dichterbij me te zetten snel zet ik een stap achterruit waardoor hij er weer een voorruit neemt dit gaat door tot mijn rug tegen de muur knalt. Nu staat hij recht voor me en zijn ogen staan nog steeds koud. ,,Wat zei je daar net wil je het nog eens herhalen?'' Ik schud zachtjes mijn hoofd. ,,Dat dacht ik al.'' ,,Waarom doe je nou zo tegen me.'' zucht ik zachtjes.

Liam Pov.

,,Waarom doe je nou zo tegen me.'' Ze zucht het zachtjes. Het breekt me van binnen omdat ik weet dat ik verdomd veel van haar hou. Maar ik kan niet toegeven. Voor ik besef wat ze doet omhelst ze me. Het voelt zo fijn maar ik mag niet toegeven snel duw ik haar van me af en kijk haar weer aan met die ' Koude ' Blik. ,,S-sorry.'' ,,Aan het werk.'' ,,Nu'' blaf ik boos naar haar. Ze lijkt er erg van te schrikken want ze rent snel terug naar haar plek om vervolgens geen woord meer te zeggen en aan het werk te gaan. ,,Nog 20 minuten.'' zeg ik zonder mijn blik van mijn inmiddels gebroken mobieltje te kijken. Zachtjes maar hard genoeg word er op de deur geklopt en ik weet maar al te goed wie het is. ,,Zitten blijven en wachten tot de 20 minuten om zijn.'' Zeg ik nog tegen Gabriella voor ik de deur uitloop om Mevrouw Dark tegen de muur te duwen en haar Zachtjes maar toch gepassioneerd te zoenen. ,,Li ik hou van je.'' zucht ze tegen mijn lippen. Ik weet dat dit fout is maar om haar te vergeten helpt dit wel want zo slecht zoent ze niet. Ik heb niet door dat te tijd zo snel doorgaat want opeens gaat de deur open en daar staat Gabriella. Mevrouw Dark kijkt haar afkeurend aan waarna ze het papierwerk uit haar handen grist en er bedenkelijk naar kijkt. Ik geef Gabriella nog een blik voor ik haar ogen zie vullen met tranen waarna ze met een snelle pas wegloopt en mij achterlaat met pijn in mijn hart.

Gabriella Pov.

Het was verschrikkelijk om hun weer samen te zien. Ik kan het niet geloven of eigenlijk wel ze is best knap natuurlijk valt Liam voor meid- Vrouwen zoals haar. Snel pak ik mijn jas uit mijn kluisje en trek het aan als ik naar buiten loop zie ik verrassend genoeg Ashton tegen het muurtje aanzitten. ,,Ash?'' Gil ik. ,,Gaaabii.'' Hij loopt op me af en omhelst me. ,,Heb je op me gewacht?'' ,,Ja ik dacht misschien wil je nog wat doen en aan je blik te zien heb je me veel te vertellen Gurl!'' Hij glimlacht naar me. Ik ken Ashton nog maar een paar uur maar hij betekend al zoveel voor me het is echt gewoon mijn beste vriend nu al. Ik omhels hem en dan beginnen de tranen te lopen ik vertel hem alles tot in elk detail. Hij kijkt medelevend voor hij me weer knuffelt. Luid gelach vult mijn oren en als ik achter Ashton kijk zie ik Mevrouw Dark en Liam breedlachend samen voor haar telefoon staan waarna ze snel een kus op zijn mond drukt en haar mobiel een klikje geeft. Ashton volgt mijn blik en trekt me snel mee langs hun waarna ik Liam nog een verontwaardigt geluidje hoor maken. ,,Asshole!'' Schreeuwt Ashton naar Liam waarna we snel op mijn fiets stappen en er vandoor gaan luid lachend waardoor ik even al mijn pijn vergeet.

Rachel Pov.

Luidlachend maakt Luke weer een oerkreet waardoor ik moet giechelen. Hij blaast lucht op waardoor zijn wangen bol worden en snel prik ik erin met mijn vingers waardoor Luke me nep verontwaardigd aankijkt. Ik blijf naar hem staren hij is zo leuk. ,,Like what you see?'' Glimlacht hij naar me. ,,Kijk niet zo sneaky en kus me.'' Glimlach ik naar hem. Dat laat hij zich geen 2e keer zeggen want hij valt achterover op bed mij met zich mee trekkend om me vervolgens vol op de mond te zoenen. En ik kan je niet vertellen in woorden hoe blij ik met deze jongen ben. Het is alleen wel jammer dat Gabriella dit niet begrijpt. Ik snap toch ook dat ze verliefd is op onze docent en er gaat een keer wat fout en nu ben ik het haasje. Ik zet mijn gedachtengang op 0 en trek Luke zijn shirt over zijn hoofd. Hij grijnst ,,Sure?'' ik knik waarna ik hem weer zoen en hij zoent vol overgave terug.

Liam Pov. ( nog bij de Gabriella pov.)

,,Asshole!'' Schreeuwt Ashton en ik vermoed dat het voor mij was. Mevrouw Dark nu ja ze heet eigenlijk 'Megan Dark'. ,,Meggie ga je mee naar mijn huis?'' ,,Natuurlijk lekkerding.'' Giechelt ze. Soms is ze zo irritant maar soms kan ze ook zo lief zijn. ,,Waarom ben je steeds zo afwezig sweety?'' ze kijkt me aan met een zwoele blik. ,,Ik ben niet afwezig schat stap maar vast in mijn auto.'' Ze knikt en gaat in mijn auto zitten waarna ik ook ga zitten en de auto start. Als we bij mijn huis aankomen trek ik haar aan haar hand mee naar binnen en duw haar tegen de deur om haar vervolgens wild te zoenen. De Lust is in haar ogen af te lezen en op dit moment denk ik niet aan Gabriella maar aan dit moment. Ik til haar over mijn schouder en gooi haar op de bank waarna ik boven haar ga hangen om haar vervolgens in haar nek te kussen en vlak onder haar oor laat ze een harde kreun los. ,,Je laat me goed voelen Liam.'' Het klinkt als muziek in mijn oren maar tegelijkertijd ook als een verkeerde snaar. Ik til haar op naar boven en gooi haar op het bed waarna we de dekens over ons heen trekken om een spannende Middag/Avond te beleven.

Wie Ship je

~ Rachuke * Rachel&Luke *
~ Gabuke * Gabriella&Luke *
~ Lialla * Liam&Gabriella *
~ Liahel * Liam&Rachel*
~ Gabton * Gabriella&Ashton *

Laat je antwoord eventjes weten! ~


Reacties:

1 2

HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 25 nov 2014 - 1:24:
Lialla
Leuk stukje!
Snelling verder x


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 23 nov 2014 - 15:31:
Ik ship Lialla en Rachuke, but Liam is an asshole...
Xx


Madeliefjuhh
Madeliefjuhh zei op 23 nov 2014 - 14:42:
Rachuke en Gabton! x


xcarrotx
xcarrotx zei op 23 nov 2014 - 14:05:
GABTON GABTON
(Maar stiekem heb ik het gevoel dat ash gay is)


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 23 nov 2014 - 12:23:
Mag ik Liam ff slaan?
I SHIP LIALLA. Moet Liam wel eens ff aardig gaan doen
snel verder!
x