Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » You Must Make A Choice. » All That Bad Stuff ~

You Must Make A Choice.

23 nov 2014 - 20:57

1250

11

442



All That Bad Stuff ~

Image and video hosting by TinyPic Sorry deze foto moest eventjes ik vind hem zo schattig! <3

Rachel pov

Ik vlieg de dokter bijna aan. Ik moet weten wat er met Liam is, het maakt mij niet uit dat hij mij pijn deed ik hou van hem. ,,Het goede nieuws is de operatie is geslaagd." Zegt de dokter en zucht verlaat mijn mond en ik begin zelfs al een beetje te lachen, oh ja er was ook nog slecht nieuws. ,,En het slechte?" Vraagt Luke voor ik het kan doen. ,,Het slechte nieuws is dat er een slagader is geraakt, tijdens de operatie is meneer Payne veel bloed verloren en in coma geraakt, het is nog niet duidelijk of hij hier uit zal ontwaken." Zegt ze man, al het bloed loopt uit mijn lichaam weg. Ik word duizelig en val neer. Liam gaat misschien dood, ik kan het niet bevatten. ,,Rachel?" Ik voel de vertrouwde hand van Nadja op mijn schouder. ,,Mag ik naar hem toe?" Vraag ik en kijk de dokter aan. ,,Voor heel even." Zegt de beste man. Als een speer sprint ik naar de kamer waar Liam ligt, ik open de deur en daar ligt hij dan. Zijn ogen gesloten, in zijn buik een diepe snee. ,,Liam ik hoop dat je mij kan horen. Ik ga hier niet weg, net zo lang tot je wakker wordt. Ik kan niet zonder je. Ik wil niet zonder je, je moet bij komen asjeblieft." Snik ik, tranen lopen over mijn wangen naar Liam zijn handen, ik haat Robin nu met heel mijn hart.

Michael Pov.

Luid gelach vult mijn gehoorgangen. Chantal ligt vredig met haar hoofd op mijn schoot mee te lachen. Ik probeer me weer te concentreren op de film als mijn mobiel gaat 'Luke' verschijnt erop het display. ,,Sorry deze moet ik even nemen." Chantal knikt naar me en de rest lijkt het niet te merken eenmaal op de gang neem ik op en meteen hoor ik op de achtergrond al dat ze bij het ziekenhuis zijn. ,,Dude jullie moeten echt komen!" ,,Wat is er aan de hand?" Vraag ik nu lichtelijk bezorgd. ,,Robin." zegt hij waarna ik gehuil hoor op de achtergrond en vervolgens de pieptoon die bekendmaakt dat Luke heeft opgehangen. Als een speer duw ik de deur open. ,,Jongens we moeten naar het ziekenhuis Luke belde net." ,,Waarom?" vraagt Ivana ,,Robin." piep ik zachtjes ,,Im Gonna Kill That Bitch." schreeuwt Ivana voordat ze de rest met zich mee trekt de deur uit waarna ik er achter aan ga. Op naar het ziekenhuis

Luke pov

Rachel komt huilend terug lopen, ik druk mijn gesprek met Michael weg en ren naar haar toe. Ik sluit haar op in mijn armen, waarom kon die klootzak niet gewoon iemand anders uit liezen om van te houden. Rachel is prachtig en breekbaar, ze krijgt een kind van die gozer en nu ligt hij op sterven, Rachel haar hoofd ligt tegen mijn borstkas aan. Al snel horen we bekende stemmen achter ons. Michael is dr eerste die ons omhelst en Rachel fluistert dat het allemaal wel goed komt. Ik loop even weg. Ik moet toch iets bedenken zo dat ze bij me blijft, ik heb het! Ik vraag haar ten huwelijk, misschien kan het deze rot tijd een beetje verhelpen. Maar alles moet wel perfect zijn voor een perfect meisje.

Harry pov.

Eenmaal in het wc hokje duwt ze me meteen tegen de muur de alcohol guur komt me al tegemoed als ze me vol op de mond zoent. Vol overgave zoen ik terug als vanzelf belandden we naakt op de wc pot alleen voor ze verder kan gaan bekijk ik haar eens goed en als mijn ogen op de hare vallen word ik in een klap nuchter. ,,Melanie." woest kijk ik haat aan waarna ik mijn kleding weer aantrek en als een speer de wc verlaat. De harde muziek vult mijn oren en als vanzelf brengen mijn voeten zich naar de bar om daar nog een paar drankjes achter over te slaan. Ruig word ik naar achter getrokken door een meisje met rood haar en voor ik commentaar kan geven drukt ze haar lippen op de mijne om me vervolgens weg te duwen naar het meisje met groen haar wat naast haar staat om me vervolgens ook te zoenen als we klaar zijn pakken ze allebei een hand van me en trekken me mee naar buiten ik zelf ben te dronken om tegen te stribbelen.

Robin Pov.

Nog steeds zoenend sta ik tegen de boom met Zac. ,,S-stop.'' murmel ik tegen zijn lippen aan. Ook meteen stopt hij. ,,Wat was dat?'' Roep ik kwaad naar hem. ,,Wat was wat jij zoende anders wel terug hoor!'' kaatst hij terug. Verbaasd blijf ik naar hem kijken en dan gebeurt er het onmogelijke ik grijp met beide handen zijn wangen om hem vervolgens naar me toe te trekken en hem weer vol op de mond te zoenen. Verrassend genoeg zoent hij me terug ,,En Liam dan?'' murmelt hij tegen mijn lippen. Even zet ik een stapje achterruit. ,,Waarom maak jij je zorgen om hem?'' ,,Omdat je wel in een relatie zit met hem. ,,Dit vergeeft hij me toch niet tevens is hij vreemd gegaan.'' Hij kijkt me een beetje verbaasd aan ,,Kijk niet zo kus me gewoon.'' Zucht ik. Waarna hij knikt en me weer zoent na een tijdje raakt mijn adem een beetje op en zet ik een stapje achterruit. ,,Waar blijf je vanavond?'' ,,Een of ander goedkoop hotelletje.'' zucht ik in de hoop dat hij me bij hem laat blijven. ,,Dat laat ik niet gebeuren blijf bij me vannacht?'' Gewillig knik ik. ,,Kom!'' hij pakt met zijn zachte hand mijn hand beet en trekt me vervolgens in de richting van een bootje. ,,Waar gaan we heen?'' ,,Mijn huis.'' voor ik nog wat kan zeggen tilt hij me in het bootje en start de motor om vervolgens over het kleine meertje te rijden en al snel krijg ik het huisje midden op het water in de gaten. ,,Hier zal niemand ons vinden en zo is er weinig papperazzi.'' Ik giechel. Als hij bij het huisje is stopt de boot en trekt hij me eruit ,,kom.'' ,,Het is prachtig hier.'' vertel ik hem terwijl ik om mij heen kijk zie ik in het kleine tuintje een jacuzzi staan. ,,Omygod!'' hij volgt mijn blik en begint te lachen en voor ik het door heb lig ik in de jacuzzi samen met Zac.

Serena Pov.

Eenmaal in het ziekenhuis omhelzen we allemaal Rachel even en kijken we eventjes bij Liam. ,,Hij ligt er vredig bij.'' Fluister ik zachtjes naar Calum wanneer het onze beurt is om te kijken. ,,Het is gewoon zo stom van Robin ze houdt toch van hem waarom steekt ze hem dan neer.'' Calum kijkt verdrietig terwijl hij het uitspreekt. ,,Mensen laten het zien op hun manier trek het je niet aan het komt goed met hem!'' Liefdevol kijkt hij me aan en ik kijk terug met dezelfde blik. ,,Kom het is nu de beurt aan Chantal en Michael. Hij knikt en gaat nog eventjes met zijn hand door Liam's haar ,,Het komt goed mate.'' daarna pakt hij mijn hand en lopen we samen de kamer uit. Eenmaal in de gang trekt Calum me op zijn schoot op de stoel en knuffelt me stevig. ,,Als ik jou niet had was ik nergens Sereen je bent er voor me wanneer ik je nodig heb.'' ,,Ikhouvanje.'' Vertel ik hem zijn gezicht klaart op. ,,Ik ook van jou.'' ,,Je bent mijn EenhoornPrincess.'' Zachtjes giechel ik ,,Jij bent mijn Banana Prince.''


~ Wie Shippen Jullie ? ~

* Rachuke
* Rachiam

Laat het Weten !!!!!!


Reacties:

1 2 3

5sosxx
5sosxx zei op 13 dec 2014 - 11:15:
snel verder


x1Dx
x1Dx zei op 1 dec 2014 - 21:28:
Rachiam!!!
Snel verder!! X


fangirl5sos
fangirl5sos zei op 28 nov 2014 - 18:14:
can't choose


HemmoGirl97
HemmoGirl97 zei op 25 nov 2014 - 1:33:
Rachiam!!


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 24 nov 2014 - 20:38:
Both!!!
Xx