Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » StandAlones.' » ~ Three New Brothers One New Love ~

StandAlones.'

23 nov 2014 - 21:58

1742

1

229



~ Three New Brothers One New Love ~

Image and video hosting by TinyPic

Melina Pov

,,Happy B-day To youuu!'' Schreeuwen mijn moeder vader zus en beste vriendin. Lachend pak ik de cadeautjes uit die ik kreeg van mijn beste vriendin Victoria. ,,OMYGOD OMYGOD EEN ONE DIRECTION HOODIE.'' ,, I LOVE YOU SO MUCHHH.'' Gil ik naar Victoria die lachend knikt en me in een knuffel trekt. ,,Liefje een brief voor je!'' Roept mijn moeder Jade vanuit de gang. ,,Vast weer een kaart van een familielid die niet kon komen.'' mompel ik. Mijn moeder drukt de brief in mijn hand en ik bestudeer het. ,,Melina Jones?'' ,,Ik ben toch Melina Tearly?'' Vragend kijk ik naar mijn moeder die een beetje nerveus voor zich uitkijkt. ,,Maak nu maar open liefje.'' Zegt mij vader terwijl hij van mij naar mijn moeder kijkt. Ik kijk een beetje zenuwachtig naar Victoria die me een bemoedigend knikje geeft dan richt ik me weer op de brief en maak hem met trillende vingers open bang voor wat erin staat.

' Beste Melina Jones,

U zult nu wel denken Jones? Maar goed wij verwachten u over 3 dagen bij ons op het kantoor precies om half 11. U zult verwacht worden door de notaris en 3 andere jongens.

Met Vriendelijke Groet Dhr J. Seawall.

,,Wat staat erin?'' Vraagt Victoria die me vragend en onderzoekend tegelijkertijd aankijkt. ,,Een brief van de notaris ik moet over drie dagen op het kantoor verschijnen.'' Ik kijk naar mijn moeder die nog steeds een nerveuze blik op haar gezicht heeft. ,,Mam weet jij iets wat ik niet weet?'' Snel kijkt ze weg ,, Nee liefje er is niks.'' Ik laat het er maar bij zitten ik zal het morgen wel horen. ,,Sweetyyy! ik moet naar huis vertel alles als je meer weet!'' Vicotoria pakt haar tasje en drukt nog een kus op mijn wang ,,Doei Vickyyy!'' Ze zwaait nog even en verlaat dan het huis. Waarna ik me weer tot mijn ouders keer. ,,Ik ga slapen.'' ik kijk ze een beetje onderzoekend aan terwijl mijn zus allang naar boven is gegaan toen ze de brie zag. Vreemd dit allemaal. Zonder nog een woord te zeggen verlaat ik de kamer om nog vlug een douche te nemen en in bed te kruipen zenuwachtig voor wat ik kan verwachten.

~

De 3 dagen gingen moeizaam voorbij ik heb geen woord meer gewisseld met mijn ouders en mijn zus heeft zich niet laten zien ze zat alleen maar op haar kamer wat verrassend is voor haar want normaal waren we elke dag bij elkaar. Het is 10 uur nog een half uurtje en ik moet bij de notaris zijn. ,,Doei.'' zeg ik tegen mijn ouders die weer een poging doen tot praten. ,,Ik breng je wel.'' Zegt mijn vader. Ik knik dankbaar ze blijven toch mijn ouders dus heel lang boos blijven kan ik ook niet. Als we er eenmaal zijn druk ik nog een kus op mijn vaders wang ,, Bedankt.'' ,,Ik wacht hier op je lieverd.'' Ik knik naar hem. Ik loop zenuwachtig naar binnen en als ik ben waar ik moet zijn zie ik 3 jongens zitten. Ze zien er allemaal anders uit eentje heeft zwart warrig haar met mooie bruine ogen de ander heeft bruine kleine krulletjes en de andere is wat anders die heeft knalrood haar. Ik bekijk ze eens goed totdat de jongen met het rode haar me opmerkt. ,,Wie ben jij?'' hij zegt het een beetje ongeintereseerd ,,Melina ik moet me melden hier met blijkbaar jullie.'' ,,Ah hier zijn jullie! Ashton, Melina, Calum en Michael?'' Ik hoor allemaal ja's dus besluit ik ook maar ja te zeggen. ,,Volg mij maar.'' Als we eenmaal zitten kijkt de Notaris ons lang aan. ,,Jullie weten neem ik aan niet waarom jullie hier zijn?'' ,,Ik wel.'' Zegt Michael de jongen met het rode haar ik weet inmiddels wie wie is. ,,Ik ook.'' Roepen Ashton en Calum. ,,En jij?'' De Notaris kijkt me afwachtend aan ik schud mijn hoofd. ,,Had ik ook niet verwacht van zo'n iemand als jij.'' Lacht Michael. ,,En wat wil dat zeggen.'' kaats ik terug. ,,Dat je dom bent meid.'' Michael kijkt weer voor zich uit. De notaris begint weer te praten. ,,Goed Melina je bent hier omdat dit in werkelijkheid je echte broers zijn je bent geadopteerd omdat je moeder overleed op je 3e aan kanker.'' ,,Jullie zijn gescheiden van elkaar maar we vonden een brief van je moeder waarin stond dat ze niet wilde dat jullie van elkaar werden gescheiden en elkaar zullen herinneren en er zat nog een andere brief bij gericht aan jullie.'' Mijn mond valt open ,,WAT?'' Michael proest het uit. ,,Hoe kan ik familie zijn van dat!'' Roepen we tegelijkertijd wijzend naar elkaar waarna je geirriteerde zuchten hoort van Ashton en Calum. ,,Als jullie nu eens ophouden en me zou laten uitpraten kan ik dan eindelijk de brief voorlezen.'' Zegt de notaris nu duidelijk geirriteerd. Snel knik ik naar hem ,,Ach het brave meisje knikt maar weer.'' Mompelt Michale nog in de bedoeling dat ik het niet hoor. De Notaris vouwt een brief open en begint met lezen.

Lieve Kinderen,

Jullie zullen natuurlijk wel zeggen wie ben jij. Ik lieve kinderen ben jullie moeder, ik was zo gelukkig met jullie geboortes maar helaas moest het verpest worden met het nieuws dat ik kánker had. Jullie vader liet me zitten omdat hij het niet aankon. En dus toen ze me vertelden dat ik het niet zou halen wist ik dat ze jullie zouden gaan scheiden van elkaar iets wat ik wilde voorkomen. Ik wilde dat jullie iets hadden om op te steunen natuurlijk kregen jullie allemaal pleegouders en herinneren jullie mij niet meer maar er zit in deze brief een foto om me te herinneren. Ik Diana Jones hou ontzettend veel van jullie, jullie allemaal en ik hoop dat jullie vanaf nu elkaar zullen steunen en er voor elkaar gaan zijn.

Heel veel kusjes van jullie moeder.

Met tranen in mijn ogen kijk ik naar de Notaris. ,,Ik heb voor jullie 4 een huisje geregeld en de kosten zijn voor ons.'' ,,We willen dat jullie elkaar beter gaan leren kennen door in een huis te wonen en weer een familie worden.'' Mijn blik gaat van verdrietig naar nors. ,,Ik wil dus absoluut niet met dat in een huis wonen!'' Gillen Michael en ik weer tegelijk wijzend naar elkaar. Er klinkt weer een geirriteerde zucht van Ashton. ,,GENOEG!'' Roept Calum kwaad. Is het niet al erg genoeg dat we niet eens wisten wie we van elkaar waren en jullie 2 moeten eens ophouden met vooroordelen op elkaar.'' ,,Ja Michael heeft rood haar ziet eruit als een badguy doet soms dingen die niet goed zijn maar hij is van binnen ook een goede jongen en hij geeft van binnen nu ook al om jou net als wij.'' ,,En Ja Melina ziet eruit als een braaf meisje, maar ze is ook maar een mens en jullie hebben allebei goede kwaliteiten dus richt jullie nu eens op het herstellen van deze familie inplaats van elkaar beoordelen op uiterlijk!'' Verbaasd kijken Michael en ik elkaar aan voor we weer naar Calum kijken die en schouderklopje van Ashton krijgt. ,,Jullie kunnen gaan.'' Zegt de Notaris waarna hij met een nors gezicht de sleutel in mijn handen duwt. We staan met zijn alle op om vervolgens de kamer te verlaten. Eenmaal buiten zie ik mijn vader staan naast een onbekende jongen die er tevens heel goed uitziet. ,,Jij wist dit Edward.'' ,,Ik ben nog altijd je vader.'' Roept hij wanhopig. ,,Nee dat ben je niet en ik wil niets maar dan ook niets meer met jullie te maken hebben ik kom mijn spullen pakken en dan zijn we klaar.'' Zeg ik terwijl ik hem koud aankijk. Dan keer ik me tot de jongen met het blonde haar. ,,Ik ben Melina.'' Glimlach ik naar hem. ,,Aangenaam ik ben Luke.'' ,,Luke Hemmings.'' ,,Kom jij ook bij ons in wonen?'' Vraag ik hem. ,,Ligt eraan of er plaats is.'' ,,ik ben trouwens de pleegbroer van Ashton.'' De 2 lachen naar elkaar. ,,Zo lief!'' Glimlach ik. Vanuit mijn ooghoeken kijk ik eventjes naar Michael. ,,Staar niet naar me.'' ,,Hoe wist je dat ik keek, dat kan je alleen zien als je naar mij keek.'' Even kijken we elkaar aan waarna we in lachen uitbarsten. ,,Je bent zo slecht nog niet!'' ,,Jij ook niet!'' Glimlacht hij uiteindelijk. ,,Zullen we opnieuw beginnen?'' Ik knik en sla mijn armen om hem heen om vervolgens begroet te worden door meerdere armen. ,,Groepshuggg!'' Roept Ashton blij.

~

Al een week wonen we in dit huis en het bevalt me prima. Luke woont ook hier en we hebben intussen al een goede band gekregen met elkaar. En ik ben stiekem verliefd op hem. ,,Melinaaaaa.'' Roept Luke blij wanneer hij mijn kamer instormt ,,Lukeeeeey'' Glimlach ik. Hij trekt me omhoog. ,,Kom we gaan wat leuks doen.'' Ik knik waarna hij me meetrekt. ,,Jongens wij gaan wat leuks doen.'' Roep ik door het huis heen waarna ik van verschillende hoeken een Oke krijg toegeworpen. Al snel zitten we in Luke zijn auto onderweg naar zijn verrassing. ,,Waar gaan we heeeen?'' Luke Lacht ,,Dit is al de 23e keer dat je het vraagt en ik ga het nog steeds niet vertellen.'' Ik zucht geirriteerd. ,,Ik wil het weten.'' zeur ik. Hij lacht alleen maar harder. Na 10 minuten besluit ik het nog een keer te proberen. ,,Waar gaan we --'' ,,Ik zeg het niet.'' Fluit Luke. ,,Maar-'' ,,Neeheeee.'' Ik staar weer nors voor me uit. Als de auto tot stilstand komt na 20 minuten valt mijn oog op een bord. ' Springkussen paradijs Angel' ,,OMYGODDDD!'' Gil ik als een kleinkind. Luke Lacht ,,Ik wist dat je dit leuk zou vinden.'' Snel spring ik uit de auto om vervolgens als een blij kind die net een lolly heeft gekregen naar de ingang te rennen. Luke rent me lachend achterna en als we eenmaal binnen zijn beginnen we meteen met springen. ,,Kijk hoe hoog ik kan!'' Gil ik naar Luke die al een tijdje naar me keek. Ik spring heel hoog en wanneer ik dreig te vallen duw ik Luke met me mee waardoor ik boven op hem lig. En voor ik me kan bevatten wat er gebeurt zitten zijn lippen al op die van mij die ik maar al te graag beantwoord. Dit is officieel het beste leven ever.

Het spijt me melina deze is niet zo goed om dat ik me geen raad wist met jou beschrijving het was echt heel moeilijk ik hoop dat je het toch nog wat vind! XX


Reacties:


MelintjeX1DX
MelintjeX1DX zei op 23 nov 2014 - 23:31:
Cute!
Xx