Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » Freedom. » 1.Departure.

Freedom.

24 nov 2014 - 14:46

208

2

265



1.Departure.

1ste verhaal, dus graag tips en verbeteringen enz! This een kort hoofdstuk, maar mijn volgende zullen wat langer zijn! P.S. De namen zijn in het Engels, BTW. Enjoy!!!!

Woedend stormde Sirius Black naar zijn kamer. Hij had zojuist voor de zoveelste keer weer eens ruzie gehad met zijn ouders. Wat een rotmensen! Dacht hij.Het was hier niet meer uithouden, en deze ruzie was de druppel. Ik vertrek van dit krot, ik ben het hellemaal zat! Hij pakte al zijn spullen in zijn kamer en stopte die in een grote, houten hutkoffer. Waar ga ik naar toe? Dacht hij. En toen schoot het hem te binnen: James. Bij de Potters was hij altijd welkom. Het zou zeker mogen van mevrouw en meneer Potter om bij Gaffel intrekken, het was maar alleen de zomervakantie, want binnen 3 weken ging hij terug naar Hogwarts. Toen hij klaar was met zijn spullen in zijn kamer, ging hij naar de badkamer en pakte daar ook zijn spullen. Hij schopte Kreacher opzij, sleepte zijn hutkoffer aar zijn motorfiets en legde die in het zijspan.Niks kon hem meer in de weg staan. Daarna duwde hij snel op het gaspedaal en ving nog net een glimp van zijn ziedende en hysterische blik van zijn moeder,toen die besefte dat Sirius zonder iets te zeggen vertrok van hun huis en niet meer terugkwam, voor hij naar de inmiddels donkerblauwe hemel vloog, op weg naar de Potters.


Reacties:


hpyasmine12
hpyasmine12 zei op 13 dec 2014 - 13:30:
'Dacht hij', en veel 'hij' of 'hem' maakt het een beetje eentonig . De zinnen zijn kort. Zo is het wel makkelijk te lezen, maar meer details maken het nog fijner te lezen . Maar dit verhaal is super hoor!!! En oefening baart kunst. Dus ik blijf ook oefenen


narcissa
narcissa zei op 24 nov 2014 - 17:07:
Wat een leuk idee voor een verhaal.
Als ik je een tip mag geven: dan zou je misschien iets meer van Sirius omgeving schrijven. Bijvoorbeeld hoe zijn kamer er uit of welke kleur zijn moter heeft.
Zo wordt het voor de lezer spannender om te lezen.
Maar ik vind het een goed begin.
Als je nieuw hoofdstuk plaatst mag het mij laten weten.