Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Met them one direction » horror film

Met them one direction

7 dec 2014 - 17:17

902

0

227



horror film

tweede hoofdstuk hope you like it x

Ik was gezellig aan het wandelen door de stad samen met Simba. Plotseling komen er allemaal meisjes aan gelopen . Ze lopen allemaal naar het park . Het was heel raar normaal zij er alleen maar kleuters in het park en nu gaan er allemaal gillende meisjes naar toe .Simba begint heel hard te stappen . Ik trek met al mijn kracht terug maar nee hij is sterker . We waren aan het over steken en plotseling komen er nog meisjes aan gelopen . Simba begon te lopen . Ik viel en botste tegen het voetpad. Ik voelde bloed op mijn hoofd. Simba trok me door de meisjes heen . Die ondertussen tegengehouden worden door bodyguards. Ik hield nog steeds de leiband vast . Simba liep tussen de bodyguards. Ik voelde pijn overal op mijn lichaam . Omdat ik onderweg tegen allemaal meisjes hun benen en één bank ben gebotst . Ik zag dat iemand Simba had tegen gehouden . Ik probeerde op te staan . Maar ik viel weer . Er kwamen een paar mensen rond me heen staan . Het laatste wat ik hoorde was gegil en een paar stemmen . Maar voor ik het wist werd alles zwart.


die avond[i][/i]

Ik word wakker met hoofdpijn . Ik keek om me heen en zie dat ik in een rare kamer ben terechtgekomen . Plots hoorde ik stemmen op de gang . De deur van de kamer wordt open gemaakt . Het zijn 5 jongens. Toen ze zagen dat ik wakker was kwamen ze rond me zitten . Ik vraag' waar ben ik ?'.Ik zie ze raar kijken.' What ? Do you speak Engish ?' Vroeg de blonde jongen . 'Yes' antwoord ik snel . Ik zie dat mijn armen vol krassen zitten en schrok . 'Wat is er met me gebeurd?'. Een van de jongens begint te vertellen .' Nou we waren aan het wandelen en al onze fans kwamen rond ons staan . Maar toen zag ik plots jouw hond lopen en'- Ik laat hem zijn zin nog niet afmaken en sprong recht .' Waar is mijn hond ?!?' Vraag ik snel.' Geen zorgen hij zit op mijn kamer' antwoord een andere jongen .' Maar hoe ben ik hier terechtgekomen ?'. Hij vertelde verder. 'Ik liep naar de hond tegen en zag jou . Je probeerde op te staan maar je viel bewusteloos' ging een andere jongen verder.' En toen hebben we je naar het ziekenhuis gebracht . Wat ! Rustig maar je hebt niks je moet alleen een paar dagen rusten '. , Wat is je naam ? vroeg de jongen met krullen. Ik antwoord' Mery' . 'Wat zijn jullie namen ? Mijn naam is Niall . Ik ben Liam , ik Zayn . Ik ben louis en ik ben Harry . Wij zijn One Direction' . Mijn hart stopte 2 seconden lang met kloppen. Dan helpt Zayn me opstaan 'Heb je honger ? ja ! Ok dan gaan we eten 'zij Niall .


Toen we in de eetzaal van het hotel kwamen gingen we zitten . Louis vroeg .'Wat wil je eten ? Ik zij ik haal het wel . Nee zegt hij ,je moet rusten . Ok, spaghetti is goed' antwoord ik snel .Hij lacht en liep weg. Ik zat naast Louis en Liam . Over mij zat Niall en naast hem zaten Zayn en Harry . Ik voelde dat Harry tijdens heel het eten naar me keek. Toen we klaar waren vraagt vraagt Liam me nog wat dingen .' Woon jij in Antwerpen?'. 44Ja in een appartement"." En wat doe je voor werk ?"." Ik ben eigenlijk nog aan het studeren maar ja het is nog maar een week . Ik ben nog werk aan het zoeken" . De jongens keken elkaar aan . "Wat is er ?' Vroeg ik ." Oh .. Eigenlijk zijn we een assistent aan het zoeken "." Een assistent ?"." Ja , iemand die ons rond kan leiden in Antwerpen en zo". "Dus jullie willen dat ik jullie assistent word?"." Ja !" Zeiden ze in koor . "Eh ok dan,maar wat moet ik nu met mijn ouders hun hond ? Je ouders hun hond ?"vroeg Niall. "Ja ik moest op hem letten" . Maar plots dacht ik aan mijn zus ." Oo ik weet het al ik breng hem naar mijn zus . Maar iemand moet me daar wel naartoe brengen . Waar woont ze ?" vraagt Harry . "In Mechelen"." Ok ik breng je wel" ." O en als jullie ook mee willen gaan jullie mee naar mijn tantes restaurant"." Om jullie te bedanken" . "Ok", zegt Niall snel ."ik ga mee!". Toen we gedaan hadden gingen we terug naar boven."Het is 9 uur wat gaan we doen ?". "We kunnen een film zien" zij Liam . Iedereen stemt in ."Een horror film !"zegt Louis . "Nee !" Roep ik snel ." Waarom niet ?" Zijden ze allemaal in koor .Ze keken me allemaal aan ." Euhh... gewoon na wat er vandaag gebeurd is ,is al een soort van horror en als ik nu nog een enge film ga kijken kan ik zeker niet slapen" . Zij ik ." Geen zorgen zegt Liam je hebt hier genoeg jongens om tegen aan te kruipen" . Iedereen begon te lachen ." Ik ben niet bang hoor! "Riep ik . Maar de film was al gestart . Niall en Harry kwamen naast me zitten . Bij een eng stuk kruip ik tegen Harry aan . Dan ging ik terug recht zitten . Maar hij keek naar mij en fluisterde :" Geen zorgen je mag tegen me aan kruipen" zij hij lachend . Dus bij elk eng stuk kruip ik altijd meer en meer tegen Harry aan . Ik voel me zo goed in zij armen . Hij ruikt heerlijk en elke keer dat ik naar hem kijk kijt hij naar mij en ik verdrink in zijn groene ogen . Tot dat ik moe werd en in slaap viel .


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.